sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Viikkopostaus: My Week

Moikka! Ihan ensimmäisenä muistutan, että osallistukaahan joulukalenterin lahjan arvontaan. Olen koonnut aika kivan paketin, vaikka itse sanonkin. ;-) Aika hyvät voittomahdollisuudetkin on, sillä vasta pari lukijaa on ottanut osaa arvontaan. Kerro siis, mikä on paras saamasi joululahja ja miksi. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla joulukalenterin 1. luukkuun tai tähän postaukseen. Laita mukaan sähköpostiosoite. 
Mutta sitten siihen viikkopostaukseen, josta viikko sitten kyselin. Postaukselle löytyi kiinnostusta, joten lähdin kuvailemaan sitä jo maanantaina. Tässä onkin sitten yksi aika tavallinen viikkoni: opiskelua, kiireetön viikonloppu ja jotain vähän erityisempääkin. Toivottavasti tykkäätte!
Maanantai alkoi aikaisella herätyksellä. Laittauduin ja söin soijajukurtti-mysli-hedelmä-pähkinäaamupalaa. Kävelin kouluun yhtä matkaa Eevin kanssa. Meillä oli aamupäivällä kurssitöiden esittelyt Stora Enson vastaavalle, loppupäivä edistettiin projektia. Päivän päätteeksi oli vielä sen verran runsas tietopaketti vaihdoista ja työharjoitteluista, että olin jo kolmen jälkeen ihan rättiväsynyt. Bussi meni naaman edestä, joten kävelin kotiin pakkassäässä. Kotona keitin teetä ja söin välipalaa Pirkan joululehteä lueskellen. Ennen kauppaa katsoin vielä hetken tämän hetken lempparisarjaa ja rentouduin koulupäivän päätteeksi. Kaupan jälkeen vielä iltapalaa ja nukkumaan hyvissä ajoin. Kaikinpuolin perinteinen maanantai, mitä siihen muuta lisäämään. ;-)
Tiistaina pidettiin projektipäivä, vaikka lukkarissa olisi ollut ohjelmaa iltapäivälle. Nukuin pitkään ja söin aamupalaa kaikessa rauhassa. Mitä luksusta! Vähän ennen kymmentä lähdin kävelemään keskustaan päin ihanassa auringonpaisteessa. Matkalla napattiin kahvit Ärrältä, että jaksettiin kuvailla paketteja studiossa ja tehdä esitelmää. Koulussa oli metsäsienikääryleitä, jotka olivat vähän palaneita positiivinen yllätys. Aherrettiin loppupäivä esitelmän parissa ja saatiinkin se hyvälle mallille. Neljän aikoihin laitettiin koneet kiinni ja jätettiin kouluhommat siltä erää. Salilla oli tällä kertaa vähän porukkaa, joten sain tehtyä kivan treenin. Kyyti odotti pihassa, joten pääsin suoraan kotiin suihkuun ja syömään. Illalla tein vielä vähän kouluhommia, mutta muutoin ilta kului sarjojen parissa ja rentoutuessa.
Keskiviikko ei alkanut kovin hyvin. En saanut kännykkää auki aamulla, eikä siihen tuntunut auttavan lataaminen tai mikään muukaan. Olin jo ihan varma, että joudun ostamaan uuden. Ärsytti tosi paljon, mutta yritin keskittyä muihin asioihin - olihan sentään viikon ainoa projektipäivä. Tein minttu-suklaagranolaa joulukalenteria varten, maalailin ja söin aamupalaa. Uppouduin vesiväreillä maalaamiseen niin paljon, että unohdin kännykän kokonaan. Onneksi selvisin säikähdyksellä, sillä sain lopulta kännykän päälle ja akun latautumaan. En olisi halunnut ostaa uutta! Sen jälkeen olikin hymy leveässä ja lauleskelin joululauluja blogikuvia muokkaillessa. :-D Puolen päivän jälkeen lähdin kävelemään kirpparille. Tein löytöjä: kaksi ihanaa hametta ja neuletakin. Kotona jatkoin maalailuita ja konehommien tekoa. Siinä se päivä nopeasti kuluikin, kunnes en enää yksinkertaisesti jaksanut enää yhtäkään kouluhommaa.
Torstaina heräsin taas aikaisin ja toivoin, että olisi jo viikonloppu. Laittauduin, söin aamupalaa ja lueskelin lehteä hetken aikaa. Kävelin kouluun pakkasessa ja ihailin lumisia maisemia. Koulussa tein kipsimuottia muotoilemalleni teokselle. Meinasi tulla vähän kiire, että ehti kuivatella kipsit välissä ja käydä syömässä, mutta olin kuitenkin ajoissa valmis. Lähdin puoli yhden aikoihin psykologin ajalle. Vähän myöhemmin suunnistin jo salille, jossa sain tehdä treenin itsekseni. Ihan luksusta olla tyhjällä salilla. ;-) Tein jalkatreenin ja lähdin hyvillä mielin kotiin. Kotona suihkun kautta syömään ja maalailemaan. Illalla yritin vielä tehokkaasti pusertaa kouluhommia, mutta se jäi lähinnä suunnitelmien asteelle..
Perjantaina kävi pieni moka heti aamusta: otin vahingossa vitamiinien sijaan melatoniinin. Aamu sujui vielä ihan hyvissä voimissa, kun söin aamupalaa ja hörpin kahvia herätäkseni. Kävelin kouluun ja aloin tekemään mitoituksia projektia varten. Pian alkoi haukottelu ja olin jo ihan nukahtamispisteessä parin tunnin kuluttua. Ruokailun jälkeen nappasin mukaan kahvin, mutta olin edelleen ''valmis nukahtamaan seisaalleen''. Sain kuitenkin kouluhommat tehtyä jotenkuten ennen, kuin siirryin Pinterestin selailuun.. Ehkä siinä tuli yhdet pikaiset päikkäritkin otettua. :-D Olin kuitenkin luvannut nähdä äidin keskustassa, joten mentiin kauppoihin kiertelemään. Löysin etsimäni: lämpimän pitkän takin, treenipaidan ja puolet Punnitse&Säästästä. Saatiin kyyti keskustasta, joten käytiin samalla hakemassa Ifolorin paketti postista. Kotona söin välipalaa ja askartelin lahjoja kuvista. Sitten vielä pari jaksoa The Joulukalenteria ja kauppaan ruokaostoksille. Oli kyllä tosi mukava päivä, vaikka väsyttikin!
Lauantaina heräsin aikaisin ja aloin ensimmäiseksi siivoilemaan vaatekaapista kirppari- ja joulupatavaatteita. Seitsemän aikoihin hiippailin alakertaan leipomaan torttutaikinaa ja keittämään kahvia. Aamupäivä kului maalatessa, leipoessa ja kokkaillessa. Kävin juoksemassa lumisateessa  kevyen lenkin, jonka jälkeen kävin lämpimässä suihkussa ja söin vuoden ensimmäisen riisipuuron. Iltapäivällä otin päikkärit Nanan ja Pupan kanssa, tein vähän kouluhommia ja katselin sarjoja. Illan päätteeksi vielä saunaan ja iltapalan jälkeen nukkumaan. Aika täydellinen lauantai.
Sunnuntaina nukuin vähän pidempään. Kuvailin leipomuksia ja tein joulukalenterin luukkujen kuvituksia. Söin riisipuuroa toisen päivän putkeen, enkä tehnyt mitään erityisempää. Maalailin, uppouduin hyvän kirjan pariin ja katselin veljen kanssa Gothamia kolme jaksoa putkeen. Lakkasin kynnet itsenäisyyspäivän teemalla ja kudoin lapasia. Sitten olinkin jo koneella muokkaamassa kuvia ja kirjoittelemassa blogiin.

Sellainen oli se viikko! Oli kiva kuvata tätä postausta, mutta on jotenkin helpottavaa, ettei huomenna tarvitse enää kantaa kameraa joka paikkaan. :-D Meillä sattui myös olemaan maanantaina projektipäivä, joten seuraavan kerran menen kouluun vasta itsenäisyyspäivän jälkeen keskiviikkona.

Eipä tässä muuta! Muistakaa osallistua arvontaan. ;-)

4 kommenttia:

  1. Voi Mervi, sinun syömiset :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli vain murto-osa syömisistäni, joten ei huolta. :-)

      Poista
  2. Olet söpö. Näitä on kiva lukea, lisää tämmösiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Varmasti teen jatkossakin, kun näiden tekeminen on niin kivaa. :-)

      Poista