sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Pienen pienet pikkujoulut

Moikka! Tänä vuonna en ole ehtinyt joulumarkkinoille tai pikkujouluihin, mutta jälkimmäinen vääryys korjattiin tänään. Teki kyllä hyvää saada pieni breikki kouluhommiin ja viettää aikaa ystävien kanssa glögiä siemaillessa ja elokuvaa katsellessa.
Huomenna täytyy herätä viideltä, että ehtii seitsemän junalla Helsinkiin. Olen tottunut heräämään aikaisin, mutta viisi on jo vähän liian varhaista. Koko ajan ajatukset pyörivät huomisessa, mutta onneksi asia unohtui Karoliinaa ja Sannia nähdessä. :-)
Kuvassa on talvitakki, jonka hankin jo muutama viikko sitten, mutta jonka unohdin kokonaan kuvata. Löysin takin muistaakseni Cubukselta ja se on ollut ahkerassa käytössä. Helman pituus on juuri sopiva ja väljän koon alle voi piilottaa vaikka parikin neuletta. On tullut käytettyä enemmän mekkoja ja hameita lähiaikoina, sillä ei ole täytynyt koko ajan kiskoa helmaa esiin lyhyemmän takin alta. Tämä on ollut kaikin puolin onnistunut ostos!
Ihan ensimmäiseksi vaihdettiin lahjat ja halaukset. Sitten laitettiin glögiä kiehumaan ja katettiin vegaaniset tarjoilut olohuoneeseen. Vielä kynttilä palamaan - ja joulutunnelma oli hetkessä valmis. Pienen pieniin pikkujouluihin olisi varmasti sopinut jouluelokuvan katselu, mutta poikettiin tällä kertaa suunnitelmasta. Katsottiin uudestaan Teit meistä kauniin -elokuva, josta tykkäsin yhtä paljon toisellakin kerralla. ;-)
Alan ilmeistesti olla jo vanha, sillä kotoilu ja villasukat jalassa glögin siemailu houkuttaa enemmän, kuin diskossa tonttulakki päässä heiluminen. Oli todella mukava iltapäivä - juuri sellainen, jota kiireellisen arjen keskellä kaipaa. Onneksi on enää yksi päivä ennen loman alkua..
Loppuun vielä pari kissakuvaa, sillä en osannut valita lemppareita. Täytyy kai tästä lähteä kohta unten maille, että jaksaa huomenna herätä aikaisin..

Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti