keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joululahjat

Heippa! Vielä yksi jouluinen - ja vuoden viimeinen - postaus. Lupailin tehdä erillisen postauksen tämän vuoden lahjoista, joten tässä ne nyt sitten ovat. Tosin yhtä lukuun ottamatta, sillä äidillä on kuuleman mukaan vielä yksi kortti hihassa.. :-)
Muumien keräilylautaset: ajattelin, etten niitä tänä vuonna saa, mutta iskä päättikin yllättää. Olin siitä todella onnellinen, sillä tämän vuoden lautaset ovat täydellisiä! Rillimukille löytyy nyt pari, enkä pistäisi pahitteeksi, jos löytäisin siniselle lautaselle parin. Kyseinen muki vaan sattuu olemaan melko arvokas ja vaikea löytää..
Muumilautanen & -tarjotin: Karoliinalta ja Sannilta sain lahjaksi ihanat muoviset astiat. Rakastan kaikkea Muumeihin liittyvää, mutta nämä olivat ihan erityisen kivoja.
Star Crush -yökkärit: Nämä löysin oikeastaan ihan sattumalta, kun oltiin iskän kanssa etsimässä lahjaa äidille. Rakastuin yökkäreihin niin paljon, että sain ne joululahjaksi. Se oli kuulkaa rakkautta ensisilmäyksellä! :-D
Tähtiyökkärit: tänä vuonna sain vielä toisetkin yökkärit harmaan sävyissä. Olin onnellinen, etteivät ne olleet pinkit, kuten yleensä. Pehmeät paketit ovat parhaita, sillä niille tulee aina käyttöä!
Urheilusukat: Olen käyttänyt edelliset juoksusukat ihan loppuun, joten uusille tulee myös käyttöä..
Marilyn Manson, Holy Wood & Scandinavian  Music Group, Manner: Veljeltä sain lahjaksi levyjä, sillä puhutaan usein musiikista. Marilyn Manson innostus ei jäänyt veljeltä huomaamatta, joten sain taas yhden levyn lisää kokoelmaan. Scandinavian Music Group valikoitui kuitenkin taustamusiikiksi joulupäivän aterialle (sillä vanhemmat eivät oikein arvosta Mansonia :-D), ja levy vaikuttaa hyvältä.
Stephen King & Peter Straub, Talismaani: Tämän lahjan ostin itselleni, kun satuin löytämään sen kolmella eurolla kirpparilta. Olen edelleen ihan hullaantunut Kingin kirjoihin, mutta ostan niitä enää harvoin itselleni. Yritän hyödyntää kirjastoa mahdollisimman paljon. Talismaani kuulosti kuitenkin mielenkiintoiselta, joten paketoin sen lahjaksi itselleni.
Harry Potter ja Kirottu lapsi: Sain äidiltä uusimman Harry Potterin, joka on tämän joulun hittikirja. Rakastan lukemista ja pidän Pottereista, joten kirja tulee varmasti luettua lähiaikoina. ;-)
Zoom-objektiivi oli oikeastaan se, mitä joululahjaksi toivoin. Ajattelin, etten saa mitään muuta, sillä objektiivi oli sen verran kallis. Olen toistaiseksi uskaltanut vasta ihastella objektiivia, mutta eiköhän se pian pääse käyttöön. Nyt voi taas ottaa kuvia linnuista, oravista ja muista luonnon ihmeistä perhosia lukuun ottamatta!
Ei voi muuta sanoa kuin, että olen ihan ällikällä lyöty. Sain niin paljon lahjoja, että olen varmaan ollut erityisen kiltti tänä vuonna. Jokainen lahja oli onnistunut ja ne pääsevät käyttöön.

Astioita, objektiivi, kirjoja, yökkäreitä ja 
musiikkia - mitä muuta sitä voisi toivoakaan? 
Ehkä Wiener Nougathia, 
mutta onneksi sekin asia on hoidettu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti