sunnuntai 1. tammikuuta 2017

UV 2017

Heippa! Niin se vuosi taas vaihtui, vaikka vasta oli juhannus. Eihän se periaatteessa muuta tarkoita, kuin uutta muistettavaa päiväyksiä kirjoittaessa - mutta vuoden vaihtumiseen liittyy myös paljon toiveita ja odotuksia. Tällainen oli meidän uusivuosi. ;-)
 
Tuntuu, että vuosi on taas kulunut liian nopeasti, enkä ole ehtinyt tehdä mitään. Toisilla on ollut erityisen huono, toisilla kasvattaja ja muutoksien täyteinen vuosi. Omani on ollut aika mitäänsanomaton: ei siis erityisen hyvä tai huonokaan. Välillä on mennyt erittäin hyvin ja välillä ei sinne päinkään. Loppuvuosi on ollut hyvinkin raskas, vaikken siitä täällä blogin puolella ole kirjoitellut. Päällimmäisenä on kuitenkin mielessä, että vuosi on kulunut nopeasti. Ehkä alkava vuosi on erilainen ja avaa uusia ovia. :-)
 Olin ajatellut viettää uuden vuoden aaton kotona, sillä ei ollut luvassa suuria bileitä. Olisin ehkä katsonut jonkun elokuvan ja mennyt puolen yön jälkeen nukkumaan - eikä siinäkään olisi ollut mitään vikaa. Kun Karoliina ehdotti illanistujaisia, olin heti innoissani ideasta.

Vuonna 2017 lupaan jatkaa hiusten kasvattamista, mielellään alaselkään asti.
Illalla oli koossa pieni, mutta loistava porukka. Riina, Eero, Karoliina, Sanni ja Elli. Alkuillalla istuttiin ja juteltiin kuluneesta vuodesta. Oli jännittävää kuulla, miten erilainen vuosi muilla oli ollut. En ole juonut halloweenin jälkeen, joten olin tälläkin kertaa selvänä. Halusin aloittaa vuoden ilman krapulaa ja pahoinvointia, enkä oikeastaan edes kaivannut mitään energiajuomaa vahvempaa. Parin viikon päästä on tulossa tärkeä juhla, jolloin aion juoda skumppaa siinä missä muutkin, mutta sen jälkeen juominen varmaan taas jää joksikin aikaa. Pääsen mukaan fiilikseen ja tunnelmaan ilmankin, eikä tarvitse potea huonoa oloa seuraavana aamuna. ;-) Aika kului tuttuun tapaan nopeasti, joten pian kello oli jo kahdeksan ja lähdettiin kaupungintalolle katsomaan ilotulituksia.
 
Paikalla oli valehtematta tuhansia ihmisiä, mutta onnistuttiin löytämään hyvä paikka. Tavattiin myös Kallea ja Paulaa, jotka olivat tulleet ilotuksia katsomaan. En erityisemmin nauti raketeista, mutta kameran takana oli turvallisempi olo. ''Siinä meni erityislasten rahat..'' ''..ja siinä Muotsikan.'' :-D
Lahden ilotulitukset olivat kuitenkin todella kauniit ja onnistuin ottamaan niin paljon kuvia, että iski valinnan vaikeus postausta kirjoittaessa.
Lupaan pitää tämän rakkaan tyypin elämässäni vuonna 2017 ja vielä vuosia sen jälkeen. 
Ilotulitusten jälkeen palattiin sisälle lämpimään. Pelattiin Aliasta, jossa jäätiin Karoliinan kanssa häviölle, vaikka ymmärrettiinkin toistemme selityksiä. Jossain vaiheessa juttu kääntyi kuitenkin syvällisemmäksi. Puhuttiin suurimmista unelmistamme ja siitä, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen. Oli erilaisia unelmia ja toisistaan poikkeavia uskomuksia. Oli helppo puhua siitä, mihin uskon (tai oikeastaan, mihin en usko). Unelmista puhuminen oli ehkä vaikeampaa. En unelmoi paljoa, mutta riippuliito ja punainen maatila ovat niitä asioita, jotka vielä joskus haluan elämässäni kokea. Yksi asia on kuitenkin ylitse muiden: haluan vielä joskus olla täysin terve henkisesti ja fyysisesti.

Lupaan tavoitella unelmiani ja nähdä vaivaa niiden eteen.
Puolen yön jälkeen alkoivat raketit paukkua ja tajusin jotain: olen juuri niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa haluan viettää tulevan vuoden. Palasin kotiin viimeisellä bussilla ja painelin aika pian sen jälkeen nukkumaan. Oli todella onnistunut päivä! Juuri sellainen, johon haluan päättää edellisen vuoden, ja jolla haluan seuraavan aloittaa.

Millainen oli teidän vuosi 2016? 
Juhlitteko vuodenvaihdetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti