sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 viimeinen MyDay

Kuvasin pitkästä aikaa MyDay-videon. Tosin se oli jo viime vuoden puolella, sillä videon muokkaaminen vähän venyi.. Ihan sellainen perinteinen päivä, muutamalla erityisemmällä jutulla.Toisin sanoen kaikin puolin onnistunut päivä - 
toivottavasti se välittyy videostakin! :-)

Loppuun vielä pari kysymystä:
Mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta?
Entä olisiko postaustoiveita?

6 kommenttia:

 1. Uusi ulkoasu on kiva.:) Sun hiukset!<3 Ihanan pitkät! Tahtoo kans (ei nää kasva).

  Video oli myös kiva.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Heh, kiva kuulla, kun tällä hetkellä tuntuu, etteivät nämä ole vielä läheskään riittävän pitkät. Jotenkin se tavoite muuttuu aina sitä mukaa, mitä pidemmäksi hiukset kasvaa. :-D Kyllä ne varmasti kasvaa, vaikka useimmiten ei siltä tunnukaan!

   Poista
 2. Tykkään sun videoista! Voisit tosin ehkä vähän enemmän puhua niissä, tyyliin selostaa mitä teet, kertoo fiiliksiä tai jutella muuten vaan jotain :)

  Ulkoasu on tosi ihana! Hauska ja jotenkin talvinen (:::

  Postaustoiveina jonkinlainen syömishäiriöpäivitys (ellet ole ihan totaallisen kyllästynyt aiheesta kirjoittamiseen tmv.) ja oon myös kiinnostunu kaikesta Vegaaniuteen liittyvästä! Ehkä jotain suosikki vege-tuotteita, ylipäätään ajatuksia vegaaniudesta, mitä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Huomasin saman itsekin, kun katsoin jotain aikaisempaa videota, jossa puhuin enemmän. Se selkeyttää aika paljon, joten varmasti puhun jatkossa enemmän.
   Kiitos paljon! ♥
   En ole kyllästynyt, joten kirjoitan siitä heti, kun saan jotain puettua sanoiksi. Kiitos toiveista - toteutan niitä lähiaikoina! :-)

   Poista
 3. Tykkään ulkoasusta :) Söpö tämä tausta!

  Postaustoiveena olisi jokin kynsi- tai hiustutorial. Ja tästä tulikin yhtäkkiä mieleeni, että selvisikö koskaan mikä sitä sinun peukalonkynttä vaivasi? :D

  Myös sellanen postaus ois kiva, jossa esittelisit mitkä on sun tänhetkiset suosikkiasut. Ja sitten ehkä joku opiskeluun liittyvä, jossa kertoisit tarkemmin missä vaiheessa sulla on nyt opiskelut ja minkälaisia koulupäiviä sulla nyt on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   Toteutan niistä jomman kumman. Luultavasti hiusjuttuja, koska nykyään lähinnä lakkaan kynnet jollain perusvärillä. :-D Tosiaan, se juttu ei ole vieläkään selvinnyt. Lääkärit ovat ihan yhtä ymmällään, mutta onneksi kortisoli auttaa pahimpaan tulehdukseen. Eiköhän sekin jossain vaiheessa selviä!
   Kiitos toiveista - toteuttelen näitäkin mahdollisimman pian!

   Poista