torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukalenteri luukku 1. & arvonta

 
 Aika kuluu hirmu nopeasti - ja se on kuulkaas taas ensimmäisen joulukalenterin luukun aika! Tämän vuoden kalententerin teemana on vegaanisuus ja askartelu. Luukuista paljastuu vegaanisia reseptejä ja vinkkejä jouluun, hyvässä hengessä ja toivottavasti inspiroiden. Aikaisemmin toivottiin, että olisi enemmän askartelua, joten toiveisiinne on vastattu. Ainakin muutama niksi ja idea odottaa vuoroaan, eli pysykäähän kuulolla.
Sitten siihen asiaan, joka teitä varmasti enemmän kiinnostaa: tämän vuoden blogilahjan arvontaan. ;-)

Olen saanut paljon ihania lahjoja, joista yksi on kuitenkin yli muiden. Sain ystävältä pitsinyplätyn kirjanmerkin ja kortin, jossa kerrottiin lahjan tarinaa. Pidän lukemisesta, se ei ole mikään salaisuus. Kirjanmerkki on aina sen kirjan välissä, jota milläkin hetkellä luen. Se on jo nähnyt elämää ja taipunut lukuisten kirjojen välissä - mutta yhä vain se on yhtä tärkeä. Joululahjoissa ei merkitse niihin käytetty raha, vaan niiden eteen nähty vaiva ja taustalla oleva ajatus.

Lahjathan eivät ole se joulun tärkein asia, niin meille on sanottu pienestä pitäen. Nyt haluan kuitenkin kuulla, mikä on teidän ikimuistoisin lahjanne. Mikä lahja on jäänyt mieleen ja miksi?

Osallistu arvontaan vastaamalla näihin kysymyksiin. Laita mukaan sähköpostiosoite, niin saadaan lahja ajoissa liikkeelle! Osallistumisaika on 1.12.-8.12.2016.

PS. Tässäkin blogilahjassa on tärkeintä tunne ja ajatus. Näitä ei ole sponssattu, vaan haluan jakaa joulumieltä teille lukijoille.

11 kommenttia:

  1. Ikimuistoisimman lahjan sain viime jouluna. En osannut edes odottaa sitä, aikuisena kun sitä ei enää juuri lahjatoivomuksia esitä ja muutenkin lahja oli hyvin arvokas.

    Sain siis soittimen, jota olin pitkään halunnut itselleni. Olen soittanut tuota instrumenttia aiemmin elämässäni monta vuotta, mutta huonon elämäntilanteen takia jouduin jättämään harrastuksen. Pari vuotta sitten aloin haaveilemaan, että jatkaisin harrastusta, mutta soittimen hankkiminen ei ollut mahdollista koska rahat eivät koskaan riittäneet siihen. Viime jouluna sitten muutama ystäväni, vanhempani ja poikaystäväni antoivat lahjakortin liikkeeseen ja sain ostettua itselleni soittimen josta olin haaveillut! En olisi ikinä uskonut! Nyt se sitten minulla on ja olen saanut jatkaa harrastustani vuosien jälkeen.

    Sähköpostiosoitteeni on viivik@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Ikimuistoisin lahja, hmm... Kyllä se on ollut kahden viikon reissu Etelä-Afrikkaan perheeni kanssa. Sitä en ikinä unohda ❤️

    ellen.paija@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin ja miksi, siksi että koko matka oli niin aaaaahhhh uskomaton!!!

      Poista
  3. Joskus 10-vuotiaana sain lahjaksi mummoltani ison pehmeän hevosen. Niin ison, että sen selässä pystyi istua ja se kesti istumista.
    En ollut toivonut sellaista, mutta mummo tunsi minut (äidin lisäksi) parhaiten kuin kukaan muu ja joka vuosi kun ajattelen joulua,- hevonen on ensimmäinen asia joka muistuu mieleeni.

    Ja sähköpostia mun ei varmaan tarvi laittaa ^^

    VastaaPoista
  4. paras "lahja" mikä on jäänyt mieleen oli ehdottomasti viime jouluna se kun sain maailman rakkaimman koirani elossa vaarallisesta leikkauksesta kotiin. se oli ihan liian lähellä kuolemaa. jos se ei olis mennyt leikkaukseen, niin se olis menehtynyt joulun aikana.
    hanna.ho.lopainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Paras lahja mitä oon saanu on eka joululahja mitä mun pikkuveli (vuoden nuorempi) osti mulle varmaan 4 vuotta sittem. Pehmolelu pingu. Ei niinkään se pingu vaan se lause "tulit ihan mieleen, sil on toi nokka vähä vinksallaa niiku sä vähä oot" :D Mun koirahan haaveilee nyt sen lelun saamisesta kirjahyllystä, saa haaveilla.

    inkaz@hotmail.fi

    VastaaPoista
  6. Minun paras joululahja oli varmaan vuonna -98, kun sain oman ponin muutama päivä ennen joulua. Ja edelleen on tuo poni meillä.<3 Monta vuotta toivoin ja kinusin omaa ponia, niin kyllä tuo oli heppatytön unelmien täyttymys! Krista / hazelnut1987@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Tämä ei tainnut olla joululahja, mutta parhaiten mieleen jäänyt lahja kuitenkin. Sain joskus kuusivuotiaana ihan tavallisen husky-pehmolelun mummoltani. Olin siihen aikaan kova hopeanuolifani ja nimesinkin pehmon Hopeanuoleksi. Nukun yhä sen kanssa :)
    Sähköpostini: iita.tiusanen@netti.fi

    VastaaPoista
  8. Hmm, ensimmäisenä tuli mieleen viime vuonna ystävältä saamani kynsien koristeluun tarkoitettu kaksipäinen kynä. Tuo ystävä on siitä ihana, että se keksii aina lahjoja mitä haluan ja tarvitsen, mutta en itse sitä tiedä vielä!:D Sitä ennen askartelin kynsiä mm.hammastikun avulla.
    sailio@luukku.com

    VastaaPoista
  9. ikimuistoisin joululahja minulle on ollut jättikokoinen pikachu pehmolelu jonka joulupukki oli jättänyt ovemme taakse, jonka veljeni oli sattumalta huomannut juuri meille saapuessaan �� Mutta pikachu on kulkenut siitä asti mukanani ja muistuttaa minua jouluista jotka olivat harvoja kertoja kun veljeäni pienenä näin, siksi se on niin tärkeä!

    Mirka.junikka@gmail.com

    VastaaPoista