torstai 3. joulukuuta 2015

''Do one thing today that makes you happy''

Moikka! Ajattelin tulla jakamaan teille vähän sitä jouluista fiilistä, jota alkuviikko on ollut pullollaan. Mitä mieltä olette olleet blogin joulukalenterista? Olisi kiva kuulla mielipiteitä luukuista ja niiden toteutuksesta. ;-)
 Eilen lähdin koulupäivän jälkeen kotiin leipomaan ja laittautumaan iltaa varten - meillä oli nimittäin luokan pikkujoulut! Laittautuminen taisi olla kyllä ihan vaan siinä, että vaihdoin punaista päälle ja sudin hieman puuteria aamun meikkien päälle, mutta ei se ole niin tarkkaa. ;-)
Leivoin kakun viemisiksi, joten sen kanssa sitten lähdin luokkalaisen kotia kohti..
 Heti ovella tuli vastaan ihana jouluinen tuoksu: piparkakkuja, kynttilöitä ja glögin mausteisuutta. En malttanut keskittyä kuvaamiseen, joten otin ''jopa'' yhden kuvan illalta. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei olisi ollut hauskaa - päin vastoin, oli oikein hauskaa!
Koristeltiin pipareita, juteltiin ja pelattiin Ihmissusi-peliä. En ollut itse pelistä aikaisemmin kuullut, mutta idea oli suunnilleen tämä: kyläläisten joukossa on ihmissusi, joka täytyy lynkata ennen, kuin kaikki kyläläiset ovat kuolleet. Jokaisen yön aikana ihmissusi tappaa yhden kyläläisen, ja päivän aikana kyläläiset lynkkaavat yhden pelaajan, jota epäilevät ihmissudeksi. Pelin alussa esiteltiin aina itsemme: ''Olen Hasis, tämän kylän apteekkari.'', ''Olen pikku-Pekka, 7 v.'', ''Olen yh-äiti ja minulla on neljä lasta.'' jne. Peli oli oikeasti tosi hauska ja jännittävä, ja sen parissa kuluikin useampi tunti. Kotiin lähdettiin lopulta illan pimeydessä, käveltiin yhtä matkaa ja jatkettiin juttelua. Oli kiva päästä taas tutustumaan luokkalaisiin vähän paremmin! Meillä on tosi mukava luokka, jossa kukaan ei jää porukan ulkopuoliseksi. :-)
 Avasin eilen myös ensimmäisen luukun The Body shopin joulukalenterista (äiti avasi ensimmäisen)! Sain pienen purkin kasvorasvaa, jossa on mukana e-vitamiinia. Olen tuota tuotetta joskus aikaisemminkin katsonut, mutten ole viitsinyt ostaa melkein 30 euron purnukkaa.. 
Noissa luukuissa on muuten mukana joku kiva lause jokaiselle päivälle.
Omalla kohdalla tuo lause toteutui illan pikkujouluissa, sillä ne tekivät oikeasti onnelliseksi. 
Mitähän huomisen luukusta paljastuu?
Viikon aikana olen myös leiponut piparkakkutalon, paketoinut lahjoja 
ja varannut kirpparipöydän.  Tehnyt kaikkea sitä, mistä nautin. 
Ehkä se onkin juuri ''se juttu'' joulun ajassa: saa askarrella, 
paketoida lahjoja ja fiilistellä.

Heippa ja ihanaa alkavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Fiilistelyhän se on joulunalusajassa kaikista parasta! Kun saa luvan kanssa soittaa (ja laulaa mukana) joululauluja ja ihastella kaupungilla jouluvaloja. Leipomaan en ole vielä uskaltautunut, koska syöjiä ei tekeleille löydy tarpeeksi. Ekat porkkanalaatikot ostin kuitenkin jo kuukausi sitten kun ne ilmestyivät kauppoihin :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei ole joulua ilman fiilistelyä. Ja kyllä niitä joululauluja pitää aina mukana hoilottaa! :-D Jep, sepä se aina leipomista rajoittaakin.. On niin kiva leipoa, mutta syöjiä ei aina meinaa riittää.. Mutta kyllä jouluksi täytyy ainakin leipoa! ♥
      Hahah, porkkanalaatikkoa pitää kyllä ostaa jo ennen joulua, se on vaan niin hyvää. :-)

      Poista
  2. Nam piparitaikinaa.

    Tykkään tosi paljon joulukalenteristas. Aion käyttää tota muki-kikkaa vielä monta kertaa, kiitti siitä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne sanoo, että piparitaikina on parempaa kuin itse piparit. :-D
      Voi että, kiitos tosi paljon. ♥ Hyvä että oli mieleinen (innostuin itsekin ideasta niin paljon, että sitä tulee käytettyä useamminkin)!

      Poista