sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 20.

 Raakasuklaan ja ylipäätään konvehtien tekeminen on hauskaa puuhaa, jossa on vain mielikuvitus rajana. Nämä hasselpähkinäkonvehdit tein oikeastaan jo joulukuun alussa, mutta ne jäivät odottelemaan otollista hetkeä.

Hasselpähkinäkonvehdit
(8-10 kpl)

150 g kaakaovoita
5 rkl agavesiirappia tai muuta makeuttajaa
1 dl raakakaakajauhetta
ripaus suolaa
8-10 hasselpähkinää

Sulata kaakaovoi vesihauteessa niin, ettei kattila ole enää levyllä.

Sekoita kaakaovoin sekaan makeuttaja, raakakaakaojauhe ja suola.

Lusikoi puolet massasta silikonisen konvehtivuoan koloihin. Asettele keskelle hasselpähkinät ja lusikoi loput massasta vuokiin. Kopauta muutama kerta pöytää vasten ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti