maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 7.

 
Keitän riisipuuron aina kasvimaitoon: tällöin puurosta tulee paljon täyteläisempää. Kasvimaitoja saa vieläpä kaupoista melko edullisesti ja valikoima on laaja. Useimmiten valitsen makeuttamattoman mantelimaidon, mutta miten olisi vaikkapa kookos- tai vaniljamaito?

Riisipuuro kasvimaidolla
(4 annosta)

2 dl (tummaa) puuroriisiä
2 dl vettä
1 l kasvimaitoa
½ tl suolaa

Kiehauta vesi ja anna poreilla, kunnes neste on imeytynyt riisiin.
Lisää kasvimaito ja hauduttele pienellä lämmöllä sekoitellen n. 1,5 tuntia. Mausta lopuksi suolalla ja tarjoile kanelin kanssa (tai muilla lisäkkeillä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti