keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 16. (ja arvonnan voittaja!)

 Ettei koko joulukalenteri mene pelkäksi makeiluksi, laitetaan tänne yksi suolainenkin resepti!
Näissä homejuustosydämissä maistuu punainen pesto ja timjami.
Homejuusto jakaa mielipiteitä: onko se herkuista maistuvin vai ällöttääkö pelkkä ajatuskin?

Homejuustosydämet
(pellillinen)

Pohja
100 g margariinia
3 dl jauhoja
½ tl suolaa
½ dl kylmää vettä
Täyte
1 prk (n. 180 g) punaista pestoa
150 g homejuustomurua
½ tl kuivattua timjamia
(pippuria, suolaa)

 Nypi pehmeä voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää suola ja vesi. Sekoita nopeasti tasaiseksi ja laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Kauli taikina ohueksi levyksi leivinpaperoidulle pellille.
Levitä pinnalle pesto, homejuusto ja mausteet.

Paista 200 asteessa n. 10-15 min.

Jaa piirakka haluamasi kokoisiin paloihin leikkaamalla tai muotilla painelemalla.
 
Arvonnan voittaja
 Ensinnäkin, kiitos kaikille osallistujille. Oli ihana lukea teidän joulujen kohokohdista!

Tällä kertaa purkista sokkona valikoitui...

Janita T

Onnea voittajalle! Tarkkaile sähköpostiasi, että saadaan paketti mahdollisimman pian matkaan ja ehkä jopa jouluksi perille. :-)

2 kommenttia:

  1. Onpas herkullinen resepti, tätä pitääkin kokeilla vaikkei sillon enää joulu oliskaan (kun vihdoin saan aikaiseksi)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon. :-) Kyllähän näitä voi ihan hyvin joulunkin jälkeen tehdä, sillä ne sopivat hyvin talveenkin. ♥

      Poista