torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 17.

 Vessapaperirullia? Niitä löytyy kaikilta, ja se on fakta. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löytyy vinkki vessapaperirullien käytöstä pieninä lahjapaketteina. Idea oli mielestäni kerrassaan nerokas, joten pitihän se tulla tännekin jakamaan. Kierrätystä parhaimmillaan.
Pieneen pakettiin voit sujauttaa vaikkapa kääreellisiä konvehteja ja pienen pätkän joululaulusta. Lahjan voi antaa vaikka aattoaamun piristyksenä.
 
Tarvitset:

vessapaperirullia
koristeellista paperia
silkki- tai pitsinarua
teippiä ja sakset

1. Litistä rullaa kädellä.
 2. Taita reunat puolikuun muotoon, niin että toinen reunaosa jää toisen alle.
3. Leikkaa koristeellisesta paperista suikale pahvin ympärille. Sujauta lahja sisään ja sulje pitsi- tai silkkinauhalla.

5 kommenttia:

 1. Ompa kiva idea! Nyt ärsyttää kun eilen vein roskat, siinä mukana hirvee kasa noita rullia ;P mutta niitähän tulee onneksi lisää koko ajan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (vaikkei kunnia se keksimisestä minulle kuulukaan)! :-) No mutta, onneksi se ei tosiaan paljon haittaa, koska vessapaperirullat eivät ole katoava luonnonvara. Ainahan niitä löytyy ja kerääntyy.

   Poista
 2. Ompa kiva idea! Nyt ärsyttää kun eilen vein roskat, siinä mukana hirvee kasa noita rullia ;P mutta niitähän tulee onneksi lisää koko ajan :'D

  VastaaPoista
 3. Heeei vähänkö hyvä idea! Pinterest on kyllä tällästen käytännöllisten vinkkien aarreaitta. Nykyajan niksipirkka! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, siinä olet kyllä ihan oikeassa. :-D Ei enää mitään niksipirkkoja kaivata, kun on Pinterest!

   Poista