torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 3.

Nämä pienet makupalat ovat sokerittomia, vegaanisia ja ravitsevia - toisinsanoen terveellinen ja maistuva tapa tyydyttää makeanhimo! Resepti on Karita Tykän Raakaa ja makeaa -kirjasta. 
Suklaafudgepalat on leivottu suklaalevyn muotoon, mutta käyttämällä pienempää vuokaa voit valmistaa enemmän ''fudgemaisia'' herkkupaloja. Resepti on helppo ja nopea, eikä vaadi kaiken maailman superfoodeja.

Suklaa-fudge
(n. 20 palaa)

1 dl raakakaakaojauhetta
4 rkl agavesiirappia (tai hunajaa)
4 rkl sulatettua kookosöljyä
kookoshiutaleita

Sekoita täytteen aineet keskenään. Kaada seos leivinpaperoituun vuokaan.
Koristele kookoshiutaleilla. Anna jähmettyä jääkaapissa ja lohko tai leikkaa annospaloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti