maanantai 17. joulukuuta 2018

Porvoo & pikkujoulut

Heippa! Meidän joululoma alkoi tällä kertaa keskiviikkona ja jakso päätettiin Porvoossa kurssin loppukritiikissä. Perjantaina sitten juhlistettiinkin luokkalaisten kanssa pikkujouluja!
Stressasin Porvooseen lähtöä etukäteen tosi paljon, sillä kaikki deadlinet pakkautuivat viimeisille päiville ja jännitti vielä sekin, mitä ruokaa opettajat kokkaisivat. Meillä oli siis poikkeuksellisesti kahden kurssin kritiikki Porvoossa opettajapariskunnan luona, missä meille myös kokattiin. Opettajat ovat molemmat vegaaneita, joten sen suhteen ei tarvinnut stressata, mutta muuten kyllä jännitti tosi paljon. Onneksi tarjolla oli kuitenkin suht helppoa ruokaa: salaatteja, salsaa, papumuhennosta ja paistettua tofua. Oli muuten hyvää! <3
Muutoin päivä kului suunnilleen niin, että aamupäivä selailtiin design-kirjoja, sitten syötiin ja ruoan jälkeen pidettiin kurssien loppukritiikit. Oli tosi mukavaa, mutta olin myös ihan väsynyt, kun saatiin kaikki työt arvioitua!
Loppukritiikin jälkeen lähdettiin luokkalaisten kanssa kiertelemään Porvoon katuja ja pikkuputiikkeja. Oli tosi kaunista ja jouluista! <3 Aika nopeasti sitä sitten lopulta piristyi, kun sai raitista ulkoilmaa ja olla hyvässä seurassa.
Reissun päätteeksi käytiin vielä tunnelmallisessa kahvilassa ja höpöteltiin kaiken näköistä, joten puolentoista tunnin ajomatkan jälkeen kello lähenteli jo seitsemää, kun päästiin viimein Lahteen. Olen silti tosi onnellinen, että uskalsin lähteä! <3 Oli tosi onnistunut reissu.
 
Perjantaina juhlittiin pikkujouluja luokkalaisten kanssa. Asuna oli edellisen päivän shoppailureissun saldona löytyneet housut, joihin rakastuin ihan totaalisesti! <3
Pikkujouluissa oli paikalla yllättävän moni luokkalainen ja tarjottavaa oli melkoisesti, sillä jokainen toi jotain mukanaan. Juteltiin kuluneesta vuodesta, kursseista, opettajista ja kaikesta mahdollisesta.
Minkä lisäksi tietysti juotiin ja pelattiin korteilla. Oli kyllä kiva nähdä luokkalaisia, vaikka myönnettäköön, että tuli juotua vähäsen liikaa. Ei tullut huono olo, mutta juttu luisti vähän liiankin hyvin.. Pienoinen morkkis on päällä edelleen, mutta eiköhän meistä jokainen joskus sählää humalassa. :-D Ainakin todella toivon, etten ole ainoa!
Mutta joo, nyt on alkanut loma ja koulustressi on suurimmalta osalta ohi. Joulusta sen sijaan riittää stressattavaa koko ajan vaan enemmän.. Miten se tulikin tänä vuonna näin nopeasti? Seuraavat päivät  meneekin sitten jouluvalmisteluita tehdessä ja toivottavasti myös vähän rentoutuessa ennen suurta juhlaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti