torstai 13. joulukuuta 2018

Joulukalenteri luukku 13.

Kaikki suklaan ystävät hoi! Nyt alkaa muutaman luukun suklaa-teema, joka sisältää helppoja, nopeita ja tietysti vegaanisia reseptejä. Pistin pystyyn suklaatehtaan ja loin erilaisia suklaita ystäville lahjaksi. Ehkä jokin näistä resepteistä päätyy myös teidän lahjalistalle. ;-)
PISTAASISUKLAA
150 g (levy) Pandan tummaa suklaata
1 dl pistaasipähkinöitä

Sulata paloiteltu suklaa miedolla lämmöllä pinnoitetussa kattilassa tai vesihauteessa. Suklaa on hyvää silloin, kun siinä on vielä pieniä palasia sulamatta. Kaada suklaa silikoniseen suklaalevymuottiin tai leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan. Ripottele pinnalle pistaasipähkinät. Napauta muottia pari kertaa pöytää vasten. Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan ennen muotin irrottamista. Säilytä valmis suklaa jääkaapissa.

2 kommenttia:

  1. Meillä ajateltiin tänä vuonna tehdä tuo ihan suklaakin itse! Luoda suklaata, ei kuulostanut kovin vaikealta 🙂😅😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit te viette sitten homman vähän pidemmälle! :-D <3 Ehkä sitä uskaltautuisi kokeilemaan itsekin joskus...

      Poista