torstai 13. joulukuuta 2018

Perinteitä-kunnioittaen-Ikeaan-reissu

Heippa! Täällä taas vähän viiveellä päivittelemässä, mutta käytiin viime viikon perjantaina Ikeassa. Meidän jouluperinteisiin kuuluu, että käydään etsimässä joulufiilistä ruotsalaisen jätin hyllyjen välistä. Palataan siis vielä hetkeksi viikon takaiseen reissuun! :-)
Itsenäisyyspäivän jälkeen oli pitkä viikonloppu, joten päätettiin hyödyntää perjantai reissaamalla Vantaalle. Ajeltiin sinne Hyvinkään kautta, sillä käytiin hakemassa yksi käytetty objektiivi lintukuvausta varten. Tony lähti tottakai mukaan seurueeseen! ;-)
 
Oltiin sen verran myöhään liikkeellä, että päästiin Ikeaan vasta kolmen jälkeen. Siinä sitä sitten kierreltiin ja pohdiskeltiin, mitä kaikkea voisi mahdollisesti tarvita..
 ..ehkä tällaisen apinan? Houkutus oli suuri, mutta yritettiin kuitenkin löytää oikeasti tarpeellisia asioita. :-D
Jännä kyllä, omalla kohdalla se tarkoitti ainoastaan yhtä aluslakanaa ja voimapaperirullaa. Ei vaan löytynyt mitään muuta, mikä oli tietysti lompakon kannalta ihan positiivinen yllätys.
Okei huijasin ihan vähäsen.. Löysin puutarhaosastolta jättipeikonlehden, jota ei vaan voinut jättää ostamatta! <3 Rakastan peikonlehtiä (myönnettäköön, ettei edellisen kohtalo ollut niin onnekas, sillä se on tällä hetkellä kynittynä saattohoidossa). Miten voikin yksi kasvi tehdä niin onnelliseksi? 
Oli kyllä kiva kierrellä Ikeassa, mutta kassojen kohdalla alkoi jo tulla väsy ja perinteinen mahakipu (jostain syystä kärsin mahakivusta melkein aina Ikeassa, ei vaan korjaan: jostain syystä kärsin mahakivusta melkein aina ja kaikkialla). Huokaistiin helpotuksesta, kun saatiin viimein tavarat kainaloon ja päästiin autoon matkalle kohti Lahtea.
Oli kyllä todella mukava reissu! <3 Sieltä löytyi taas vähän lisää joulumieltä. Tai ainakin joululaulu, joka soi itsepintaisesti päässä koko kiertelyn ja kotimatkan ajan: ''I'll be home for Christmas, you can plan on me, please have snow and mistletoe..''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti