tiistai 18. joulukuuta 2018

Joulukalenteri luukku 18.

Jatketaan pikapuuro-teemalla! Erilaisia makuvaihtoehtoja voisi keksiä loputtomiin, sillä vain mielikuvitus on rajana. Tällä kertaa makuna on paahdetut mantelit ja tumma suklaa. Muista laittaa mukaan valmistusohjeet!
SUKLAA-MANTELIPIKAPUURO
(3-4 annosta)

1 dl kuorellisia manteleita
3 dl pikakaurahiutaleita
ripaus suolaa
1 tl vaniljasokeria
pari riviä Pandan tummaa suklaata

Rouhi mantelit karkeiksi paloiksi. Paahda niitä hetki kuivalla pannulla, mutta varo polttamasta. Sekoita mantelit, pikakaurahiutaleet, suola ja vaniljasokeri. Anna jäähtyä hetken aikaa. Rouhi suklaa reiluiksi palasiksi ja sekoita joukkoon. Pakkaa kannelliseen rasiaan tai pussukkaan.

Valmistus:
Kiehauta 2 dl vettä ja lisää 1 dl pikapuuroseosta. Keitä 1-2 min. Tarjoile haluamiesi lisukkeiden kera ja nauti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti