perjantai 14. joulukuuta 2018

Joulukalenteri luukku 14.

Suklaa-teema jatkuu! Tässä olisi simppeli, kahden raaka-aineen konvehti, 
joka maistuu varmasti kaikille lakritsin ystäville! ;-)
LAKRITSIKONVEHDIT
(13 kpl)

1-2 Pandan Pepe-lakupatukkaa
2 levyä IChock Cassic -suklaata

Leikkaa lakut 13 yhtä paksuun osaan. Sulata paloiteltu suklaa miedolla lämmöllä pinnoitetussa kattilassa tai vesihauteessa. Suklaa on hyvää silloin, kun siinä on vielä pieniä palasia sulamatta. Lusikoi konvehtimuotin syvennyksiin puolet suklaasta. Asettele jokaiseen syvennykseen yksi pala lakritsia. Lusikoi loput suklaat lakritsipalojen päälle ja napauta muottia muutaman kerran pöytää vasten, jotta ilmakuplat lähtevät. Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan ennen irrottamista. Säilytä valmiit suklaat jääkaapissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti