torstai 21. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 21.

Luukku 21. on omistettu joulun makeille herkuille. Jouluna on ehdottomasti oltava suklaata, mutta vegaanin valikoima on rajallinen. Onneksi on sentään vähän valinnanvaraa, sekä suklaissa, että muissa herkuissa. Tässä on muutama vinkki, joista ainakin osa päätyy meidän joulupöytään! ;-)

Suklaat
Veggo hasselpähkinäsuklaa
Pandan tumma suklaa
Dammenbergin minttu- ja vadelmatäytekonvehdit
Tonttu-suklaa
Pandan vadelmatäytekonvehdit
Foodinin pipariraakasuklaa

Muut makeiset
Vihreät kuulat

Leivonnaiset
Annas piparkakut (kaikki maut)
Findus omena-kanelipullat (pakaste)
suurin osa voi- ja lehtitaikinoista
 Pienet suklaakakut
(7 kpl)

Pohja
7 Digestive-keksiä
Täyte
1 levy (145 g) Pandan tummaa suklaata
1 prk (2,5 dl) soijavispiä, Alpro
1 dl Riisiproteiinijauhetta, Suklaa (Puhdistamo)
ripaus suolaa
2 tl vaniljasokeria
Koristelu
mantelirouhetta, tummaa suklaata, tomusokeria,..

Sulata paloiteltu suklaa miedolla lämmöllä kattilassa. Vaahdota soijavispi kuohkeaksi. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet. Lusikoi tiiviisti muffinivuoan syvennyksiin. Paina päälle keksi ja anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai yön yli.

Irrota kakut vuoasta varovaisesti veitsen avulla. Koristele ja nauti.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvän näköisiä noi pienet suklaakakut! :) <3 Tosta listasta Vegon hasselpähkinäsuklaa ja Foodinin pipariraakasuklaa on ainoat joita en oo maistanut. Toivottavasti jostain lahjapaketista löytyis jotain iChocin suklaista, ne on ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Vegon hasselpähkinäsuklaa on ihan taivaallisen hyvää (joskin tosi makeaa, eli ei pysty syömään paljoa kerralla) ja Foodinin piparisuklaa on kivan mausteista. :-) Toivotaan niin, ne on kyllä tosi herkullisia myös! <3 Etenkin pähkinän makuisena.. :-D
      Hyvää joulua!

      Poista