lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 16. + ARVONNAN VOITTAJA

Askartelut on jääneet tällä kertaa vähemmälle huomiolle, joten eiköhän korjata asia. ;-) Otin aikaisemmin talteen pari pilttipurkkia, koska ajattelin niiden olevan hyvää materiaalia askarteluun. Pilttipurkit saivat kultaisen värin askarteluliikkeestä löytyneestä maalista ja sivuun pienen kurkistusikkunan. Laita sisään pieni lahja tai ota käyttöön tuikkukuppina. <3
 Tarvitset
pilttipurkkeja
kultamaalia (tahna tai spray)
maalarinteippiä
sakset + suojapaperia

Pese pilttipurkit ja irrota etiketit. Kuivaa hyvin. Suojaa pöytä paperilla, sillä maalitahrojen siivoaminen on työlästä. Jos käytät spraymaalia, tee purkit hyvin ilmastoidussa tilassa tai ulkona.
Leikkaa maalarinteipistä haluamasi kuvio ja paina purkin kylkeen. 
Maalaa purkit sormella (voit käyttää myös vanhaa pensseliä). Anna kuivua välissä, mikäli purkkia täytyy pidellä sormella kiinni ja et halua sormenjälkiä. Anna kuivua ja irrota teipit.
Ja sitten siihen olennaisimpaan, eli blogiarvonnan voittajaan! Kiitos kaikille osallistujille, on ollut tosi mukava lueskella teidän kommentteja. <3 Saat tänään sähköpostia, vastaathan siihen mahdollisimman pian, että saadaan paketti matkaan heti maanantaina. :-)

Voittaja on...

S.

Paljon onnea! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti