tiistai 19. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 19.

Joko on lahjat hankittuna ja paketissa? Jos pakkauspuoli on jäänyt viime tinkaan, kannattaa napata kaupasta vaihtelun vuoksi rulla voimapaperia. ;-) Ei tämä mikään uusi idea ole (omallakin kohdalla voimapaperi on ollut käytössä jo ainakin kolmen joulun ajan), mutta haluan sen silti nostaa taas esille. Tämän päivän luukku käsittelee nimittäin joulun jätteiden ja roskien kierrättämistä!
 Näin kierrätät joulun jätteet ja roskat

Kaatopaikka / sekajäte
kiiltävät lahjapaperit
sellofaani
kiiltävät lahjanarut

Energiajäte
kiillottomat lahjapaperit
paperiset lahjanarut
pakkausmuovit

Biojäte
luonnonmateriaalista valmistetut koristeet
ruoantähteet

Kartonki
juomatölkit
pahviset pakkaukset
suklaarasiat

Metallijäte
folioastiat
säilyketölkit
tuikkukynttilöiden ulkokuoret

Lasi
lasipullot
lasipurkit

Lue lisää täältä.

4 kommenttia:

 1. Hei tää on oikeesti tosi kätevä, kiitti! <3 Ihanaa kun sun kalenterissa on tällasia luontoystävällisiä ja vegaanisia juttuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä on hyötyä! :-) Jee kiva, että luontoystävälliset ja vegaaniset jutut on mieleisiä <3

   Poista
 2. Kommentoin tähän uusimpaan postaukseen, jotta kommentti ei varmastikaan jäisi huomaamatta :p

  Olen tässä yöllä lueskellut sun blogia taas ja tullut hyvälle mielelle (aluksi olin synkeänä omien asioideni takia). Tämä sun blogi on ollut vuodesta toiseen mulle sellainen pakopaikka, joten kiitos tästä. Pakko myös sanoa, että tuo video sun ja Tonyn IKEA-reissusta oli kiva! Tykkään tosi paljon noista videoista mitä ootte tehneet yhdessä, teidän päivät vaikuttaa niin mukavilta että niitä on kiva seurata. Joten toivoisin lisää tuon tyyppisiä videopostauksia :) Ootte Tonyn kanssa molemmat super kivan oloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina hyvä tapa varmistaa, että kommentti tulee luettua! :-D
   Voi ei, ihana kuulla, että blogista tulee hyvälle mielelle ja että siitä on apua! <3 Se on oikeasti ehkä paras kehu, jonka voi blogin pitäjälle antaa. :-) Jee kiva kuulla! Eli tehdään yhdessä videoita jatkossakin. Piti ihan Tonylle ääneen lukea tämä kommentti, kiitos molempien puolesta. <3

   Poista