lauantai 2. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 2.

Heippa! Nyt on aika laittaa joulukalenteri kunnolla käyntiin, tällä kertaa makoisalla aamupalaherkulla: Luumu-kanelituorepuurolla. Tuorepuuron voi tehdä illalla valmiiksi jääkaappiin ja nauttia aamulla tämän jouluisen herkkupalan. Vatsa tykkää! <3
 Luumu-kanelituorepuuro
(1 annos)

1/2 dl kaurahiutaleita
2 rkl pellavansiemenrouhetta
kanelia maun mukaan
1 dl luumusosetta (Bonne)
1 dl mantelijogurttia, Alpro

Sekoita kulhossa puuron aineet, peitä kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään kolmen tunnin ajan tai mielellään yön yli. Tarjoile esimerkiksi omenalohkojen ja kanelin kanssa. <3

8 kommenttia:

  1. Tää kuulostaa tosi hyvältä! <3 Pitääpä kokeilla huomenna aamupalaksi..

    VastaaPoista
  2. Namm, näyttää ja kuulostaa ihanalta :)

    VastaaPoista
  3. Voi että miten pieni annos... Eihän tuollaisesta tule kuin vihaiseksi. Vähintään tuplana tehtävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annos on yllättävän täyttävä, sillä pellavansiemenrouhe turpoaa. ;-) Mutta ehdottomasti kannattaa tuplata annoksen määrä, ettei tule paha mieli!

      Poista
  4. Tää menee kokeiluun!:)

    VastaaPoista