torstai 4. joulukuuta 2014

Oh, sunny day

Heips, täällä taas! Tänään lähdin taas ensimmäisellä bussilla Helsinkiin, jossa pyöriskelin muutaman tunnin ennen junalla Lahteen jatkamista. Jotain pientä jopa ostinkin, mutta siitä saatte kuvallista informaatiota vasta sunnuntaina. :-) Alkuviikko Lohjalla kului vaihtelevissa tunnelmissa: välillä oli enemmän kuin kivaa, välillä sitten selkeästi synkempää. Nyt kuitenkin asiaan..
 Tältä ne hiukset sitten tällä hetkellä näyttävät, kun lisäinformaatiota kerran kaivattiin. :-) Pientä punertavuutta niissä vielä näkyy, tosin lähinnä kellertävässä valossa.  
Olen silti oikein onnellinen brunettena!
 Maanantain tunneilla oli taas sen verran paljon tehtävää, että hyvä kun ehti hetken hengähtää. Kaikesta huolimatta jatkettiin ahkerina kuvataidelinjalaisina vielä iltaa joulukortteja askarrellen. 
Seuraavana iltapäivänä oli luvassa joulukorttien askartelua opiston vapaaehtoistoimintana, joten askarreltiin sinne muutamia esimerkkikortteja. :-)
 
Askartelun jälkeen jatkettiin Disney-teemalla: tällä kertaa vuorossa oli Tuhkimo.
Montakohan kertaa tuokin elokuva on tullut pienenä kulutettua läpi VHS:llä? :-D Moni kohta oli kuitenkin jo autuaasti unohtunut, joten oli hyvä palauttaa elokuva paremmin mieleen. Milloin katsotaan Peter Pan, milloin, milloin, milloin? 
 Tiistain ohjelmaan kuului mm. Karoliinalle soittamista niin yllättävää, kuin se onkin, kaupungilla kiertelyä, maalaamista ja joulukorttien askartelua illemmalla. Kaupungilla käväisin vain ostamassa maaleja ja taulupohjan veljen joululahjaa varten, portfoliovihkon, merkkaustussin ja lapaset jäätyneitä sormia lämmitämään. Siinä kaiken toiminnan sivussa olikin pian jo ilta..
Keskiviikko alkoi kirjaimellisesti aurinkoisissa merkeissä, kun aurinko paistoi ikkunoista sisään. Aamun hyvää mielialaa saattoi lisätä myös pitkästä aikaa hyvin nukuttu yö syystä x, sekä Karoliinan kanssa jaarittelu puhelimessa. Muuta ''kovin ihmeellistä'' päivään ei sitten mahtunutkaan: Siwassa käyntiä, tunteja opistolla ja tee-Simpsonit-viihdettä illalla naapurisolussa. Hyvä päivä kaiken kaikkiaan! :-)
 Harvinaista kyllä, aika ei käynyt ollenkaan pitkäksi - oli niin paljon tehtävää, nähtävää ja puhuttavaa. Välillä oli vaikeita hetkiä, kun mieliala nyt on mitä on kaiken harmauden ja synkkyyden keskellä. Vähän muutakin vaivaa tuli, kun täytyi selvitellä muutamia asioita huonekaverin kanssa, mutta onneksi saatiin asiat puhumalla ainakin jotenkuten selviksi. 
Jotenkin kummasti toisten seura ja keskiviikon auringonpaiste nostivat mielialan taas vähän korkeammalle. :-)
Kyllä oli kuitenkin ihana lähteä aamulla bussilla kohti Helsinkiä ja palata siellä kiertelyn jälkeen kotiin kissojen luo Puppa-herra kyläilee taas! Sellaista kuitenkin tällä kertaa. 
Miten siellä on lähtenyt joulukuun ensimmäinen viikko käyntiin?

2 kommenttia:

  1. Hahaa nyt mua itteeniki hämää toi Karoliina XD Mutta se on oikein hyvä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kieltämättä hämää vähän kirjoittaa se tuonne. :-D Mutta kyllä me totutaan!

      Poista