torstai 18. joulukuuta 2014

''Nyt saan yhden jos toisenkin aatoksen, miten pystyn piristyy keskel kaamoksen''

Moi vaan! Eilen palailin porukoiden kyydillä Lohjalta - ja kauan odotettu joululoma sai alkaa! Nyt voikin sitten rauhassa keskittyä jouluvalmisteluihin ja hiljentyä fiilistelemään lumista Lahtea. Ihan parasta. Palataan nyt kuitenkin vielä hetkeksi alkuviikon hyvin jouluisiin tunnelmiin. :-)
 Aloitin viime viikonloppuna uuden lääkekokeilun, jolla toivotaan olevan vaikutusta kaamosrasitukseen. Lääke on hidasvaikutteinen, ja saattaa aiheuttaa mm. pahoinvointia ensimmäisten päivien ajan. Siinä onkin sitten ollut kestämistä jo useamman päivän ajan! Sunnuntai-iltana oli aivan kammottava olo, minkä jälkeen pieni kuvotus/heikotus on jatkunut tähän päivään asti. Onneksi lääkkeen aloittamisesta tulee huomenna viikko täyteen, ja aloitusoireiden pitäisi tasoittua! Toivon vain, että lääkkeestä tosiaan olisi apua: että jaksaisi opiskella ja keskittyä siihen kaikkein olennaisimpaan. Siis syömiseen. :'-)
 Maanantaina lähdin kuitenkin viimeiselle reissulle Lohjalle ennen lomaa. Mieli ei ollut oikein opiskelutaajuudella - mielessä oli vain edessä häämöttävä loma.  
Onneksi ongelmaan oli kuitenkin helppo ratkaisu: 
päätin ympäröidä itseni jouluisilla ajatuksilla ja asioilla! 
Niinpä kävin ostamassa matkalta Kodin Kuvalehden joulunumeron, jota lueskelin bussimatkalla..
Illan tunnit olivat kiinnostavia ja innostavia, kuten on ollut koko värioppikurssi. Olen varmaan vähän hassu, mutta nautin yli kaiken värejä, valoja ja varjoja käsittelevistä luennoista. :-D Niiden jälkeen pääsee vielä kokeilemaan samoja asioita käytännössä. Tällä kertaa suunniteltiin kuvio, kopioitiin kopiopaperilla isolle paperille ja maalattiin kuviot eri väreillä. Tykkäsin.
 Tiistaina kietouduin joulukuplaani, ja fiilistelin joulukahvista leviävää kardemumman ja kanelin tuoksua!  
Aamun puuhailujen jälkeen lähdin taas kerran keskustaan käymään. Saatoin ostaa itselleni joululahjan, mutta te ette sitten tiedä tästä mitään! :-D
Illemmalla lähdin vielä seuraneidiksi ABC:lle, jossa istuttiin höpisemässä Ainon ja Ainon ystävän kanssa jonkun aikaa. Kyllä se ainakin solussa yksin istumisen voitti sata-nolla..
 Niin se sitten koitti kauan odotettu keskiviikko:
enää illan tunnit ja sitten pääsisi kotiin!
Päivä kului asuntolaa siivoillessa, Karoliinan kanssa höpistessä, maalatessa ja hyvää kirjaa lukiessa. Illan tunneilla oli todella mielenkiintoista ja ehdin kerrankin tekemään tehtävän etuajassa valmiiksi - saattoi se parkkipaikalla odottava kyyti vähän vaikuttaa asiaan..!
Kotiin palattiin ABC:n kautta: 
käytiin iltapalalla ja kaupassa, minkä jälkeen jatkettiin moottoriteitä pitkin kotiin. Radio soi kovalla volyymilla ja lähestyvä kotikaupunki lämmitti mieltä. Oli ihana nukahtaa omaan sänkyyn, kun päästiin puolen yön paikkeilla kotiin.  
Nyt on loma! Onko teillä? :-)

1 kommentti: