perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu 2014

Moikka! Viimeiset kaksi päivää on vietetty somehiljaisuudessa, perheen kesken elokuvia katsoen. Ihanan lämmin ja kiireetön tunnelma on vallinnut kuusenvalojen ja kynttilöiden tuikkeessa. Tässä siitä hieman eikä ihan niin hieman kuvallista todistusaineistoa:
 Aattoaamuna hipsitään olohuoneeseen, napsaistaan Joulupukin kuumalinja pyörimään ja sytytetään kuusen valot..
 Sitten laittaudutaan ja napsitaan muutamia kuvia kissan kanssa tai ilman..
 Aloitetaan aamu lueskelemalla lehteä, siemailemalla kardemumma-kanelikahvia ja etsimällä riisipuurosta mantelia..
 Aamupuuron jälkeen jännitetään, onnistuuko kissa tänä vuonna kaatamaan joulukuusen..
 Otetaan vähän lisää kuvia kissojen kanssa..
 Ilman Lumiukkoahan joulu ei olisi joulu: katsotaan siis se ja lauletaan mukana..
 Välipalaksi napsitaan muutama suklaaherkku..
 Muutama tunti suunniteltua myöhemmin lähdetään jäädyttämään varpaat ja nenänpäät kauniille hautausmaalle, jossa muistetaan rakkaita ruusuilla ja kynttilöillä. Pian alkaa pyryttää niin, että saa jännittää pääseekö ehjänä autolla kotiin..
 Pakkasilman jäädyttäminä, sekä automatkasta selvinneinä, on aika ottaa muutama sisaruspotretti joulukuusen edessä..
 Viimein kello viiden aikaan saadaan itse tehdyt laatikot lämmitettyä, pöytä katettua ja kynttilät sytytettyä. Istutaan joulupöytään ja maistellaan sen antimia. Samalla tietysti höpötetään ja nauretaan vedet silmissä toistemme jutuille..
 Siinä vaiheessa, kun velikin on saanut lautasensa tyhjäksi lue: suunnilleen kahden tunnin kuluttua, on aika lämmittää glögiä ja ratkoa ristikoita..
 Illan hämärtyessä on tietenkin aika nostaa esille rapisevat lahjasäkit ja ihailla niiden sisältöä..
 Tänä vuonna olenkin ollut kiltti, sillä lahjoja tuli ihan pinoiksi asti! Liikutun tästä suuresti, enkä pysty avaamaan kääreitä ennen, kuin olen halannut kaikki läpi ja kiittänyt tuhanteen kertaan.
Kääreiden sisältä paljastuu:
Muumiastioita ja Arabian muki
The Body Shopin ja H&M:n lahjakortit
Jujun levy
sukkia
oloasu
juoksuhousut
koru
The Sims 3. Supernatural -lisäosa
lakanoita
Lahjojen jakamisen jälkeen on aika päättää upea päivä arvoisellaan tavalla. Napsautetaan lahjaksi saatu World's end -elokuva pyörimään ja vaihdetaan päälle rennommat vaatteet. Siinä karkkipapereiden rapistessa syvennytään elokuvan pariin ja valvotaan pitkälle yli puolenyön. Eipä paljoa parempaa voisi toivoakaan!
Tällainen joulu meillä tällä kertaa - nyt vain odottamaan vuoden vaihdetta! :-)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kuulostaa muutenkin täydelliseltä joululta :3 Ja vau toi Sims 3 -Supernatural, kelpais mullekin, mikäli Sims 3:n omistaisin! (Mulla on Sims 2, mutta ei mulla siitäkään löydy valittamista.) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos paljon! Joulu oli kaikin puolin täydellinen. ♥ Oonkin sitä jo jonkun verran pelaillut, ja olen tykännyt. The Sims 2. on hyvä sekin, vaikka nykyään olenkin innostunut enemmän kolmosesta. Pääasia on kumminkin, että simssit on parhaita pelejä! :-D

   Poista
 2. Oi, ihanaa kun sait Muumi-astioita. Täällä kirjoittelee yksi muumifani. Harmittaa, kun minulla ei ole varaa ostaa noita "keräilylautasia", mutta olen iloinen, että sinä sait niitä :) Vaikutat ihanalta ihmiseltä. Olen lukenut jo pitkään tätä sinun blogiasia sekä leivontablogiasi. Tsemppiä tähän vuoteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ne ovat kyllä aina niitä toivotuimpia lahjoja! ♥ Kieltämättä noilla keräilylautasilla oli aika paljon hintaa, mutta sen takia pyysinkin ne lahjaksi. Toivottavasti saisit vielä itsekin ne - jos vaikka joku ihana yllättäisi lahjalla. :-)
   Kiva kuulla! Kiitos, ja samaa sinnekin. ♥

   Poista