maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulukalenteri luukku 15.

Lisää leivontaohjeita toivottiin, joten tässä olisi ainakin jotain sinne päin - herkullisen Marianne-fudgen ohje. Pakkaa makeiset pieneen sellofaanipussiin ja askartele ''etiketti'' pahvista. ♥ Siinäpä onkin helppo ja maistuva lahja rakkaalle ystävälle!
Marianne-fudge
(n. 35 palaa)

1 dl pekaanipähkinöitä
200 g valkosuklaata
1 ½ dl kondensoitua maitoa
½-1 dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
1-1½ dl Marianne Crush -rouhetta

Rouhi pähkinät. Vuoraa 8 x 15 cm:n vuoka leivinpaperilla.
Paloittele valkosuklaa kattilaan ja sulata se miedolla lämmöllä kondensoidussa maidossa. 
Kun suklaa on sulanut, lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Kaada vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin tai yön ajan. Paloittele. 
Mikäli palat tuntuvat tahmeilta, pyöräytä niitä kevyesti kaakaojauheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti