keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Pride Helsinki 2017

Heippa! Lauantaina juhlittiin Prideä Helsingissä. Postauksen kirjoittaminen ja videon muokkaaminen vähän venyi, mutta tässä se nyt viimein olisi. ;-)
Kannoin Prideillä mukana GoPro-kameraa, jolla kuvailin illan aikana. Siitä välittyy se hyvä henki ja fiilis, joka kuuluu olennaisesti Prideen. Mietittiin pitkään, osallistutaanko kulkueeseen. On ollut niin paljon pommi-iskuja ja maailmalla tapahtuu koko ajan jotain järkyttävää. Onneksi kulkueeseen ei isketty, kuten olin alusta lähtien melko varma. Päätettiin kuitenkin laittaa turvallisuus etusijalle ja ehtiä puistoon varaamaan hyvä paikka. :-)
Kulkue ei ollut ainoa asia, joka oli toisin tänä vuonna. Pride on aina ollut kesän kohokohta, mutta tällä kertaa odotin sitä erityisen paljon. Olihan kyseessä ensimmäinen Pride Tonyn kanssa. Ei voi olla kuin kiitollinen, kun on löytänyt näin ihanan ihmisen. Rakkaus on ihmeellinen asia, joka tekee kaikesta niin paljon parempaa. Myönnetään, olen nykyään se ällöttävä romantikko, joka kuuntelee rakkauslauluja ja katsoo romanttisia elokuvia.

Edes kylmä sää ei pilannut tunnelmaa, kun oli seura ja tunnelma kohdillaan. Tuttu Pride-porukka kerääntyi tänäkin vuonna samalle viltille ja naurettiin niin paljon, että vatsaan sattui. Lähtö tuli yllättävän nopeasti, enkä ehtinyt näkemään kaikkia ystäviä. Aika kului taas hirveän nopeasti!
Näin tiivistettynä voisi sanoa, että katsokaa video. Siitä saa enemmän irti, kuin tästä postauksesta. :-D Oli todella onnistunut Pride 2017! Ensi vuonna uudestaan.

5 kommenttia:

 1. Onnea ihanasta parisuhteesta! :)

  VastaaPoista
 2. Kauhean vähän kuvia viime vuosiin verrattuna :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskityin tällä kertaa enemmän videon kuvaamiseen, eikä tullut otettua niin paljon kuvia sen takia. 😊

   Poista
 3. Miks sun tyttöystävän nimi on Tony?

  VastaaPoista