sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kahden päivän MyDay


Moikka! Kuvailin taas vaihteeksi MyDayn. Tällä kertaa jopa kahdelta päivältä, sillä ensimmäinen jäi liian lyhyeksi. GoPro-kamera jumittui aamulla niin paljon, että se oli pakko viedä huoltoon. Onneksi kamera tuli kuitenkin kuntoon ja sain videon kuvattua loppuun. Sen pidemmittä puheitta, toivottavasti tykkäätte. ;-)
''Love, they say it heals all wounds
Love, removes the hurt in you
Love, I know that this is true
Love, they say there's only one
Love, the kind that's not undone
Love, I know you are the one

(love, they say this)
You don't need to wonder
If love will make us stronger
There's nothing love can't do''

TEGAN AND SARA - LOVE THEY SAY

(okei nyt olen vähän ällöttävä... :-D)

16 kommenttia:

 1. Ok nyt ihan oikeasti lopetan tän sun blogin lukemisen. Rakastua saa, mut toivottavasti tajuut kohta että elämä jatkuu kumppaninkin löytämisen jälkeen. Mitä järkeä sun on tehä mitää myday videoita kun voisit vaa kirjottaa "nyt 3kuukautta oon kattonu tyttöystäväni (nii kai nyt tiedätte varmasti että mulla on tyttöystävä) kanssa sarjoja ja juonu ediä", koska sitähän tää on ollu. Ei sun päivissä tapahdu yhtään mitään ja elämästä tuntuu kadonneen suola kokonaa. Enää en jaksa kattella teijä yhteiskuvia, koska muita postuksia ei oo sit kuukausii tullukkaa. Eikä varmaan tuukkaa. Kohta ootte kasvanutki varmaa yhdeksi ihmiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan okei, lopettaa voi jos ei miellytä. Olen kyllä tehnyt postauksia myös muista asioista (esim. edellinen postaus). Elämä jatkuu koko ajan ja teen myös muita asioita. Vietän paljon aikaa tyttöystävän kanssa ja sellaista se kai rakastuneena on, että haluaa viettää hetket yhdessä. Olen tehnyt kaksi postausta siitä, kun ollaan yhdessä. Pahoittelut, jos ei miellytä. Kirjoitan niistä asioista, jotka ovat elämässäni tärkeitä. Tällä hetkellä se saattaa tarkoittaa tyttöystävää, Ediä ja sarjoja.

   Poista
  2. Anonyymi: Olisikohan vihreä peikko istunut olallesi kun tätä kirjoittelit...
   Mervi: Minusta on ihanaa että olet vaikeiden vuosien jälkeen löytänyt vierellesi onnen ja olet aivan oikeutettu jakamaan tätä onnea ruusunpunaiset sydämet silmilläsi niin paljon kuin haluat. Olen niin onnellinen puolestasi <3

   Poista
  3. Kiitos ♥ Ihana kuulla, etteivät kaikki ajattele samalla tavalla. :-) Kun seurustelee, on se toinen ihminen ja rakastuminen kuitenkin iso osa elämää. Ihana kuulla! ♥

   Poista
  4. Yhdyn kyllä edelliseen anonyymiin, sillä oon samaa mieltä. Edellinen lähinä tarkoitti varmaankin sitä että kun tyttöystäväs on joka postauksessa koska olet nykyään vain hänen kanssaan. Vaikka et mitään pelkkää postausta tekisi tarkoituksella suhteestanne niin jokainen on vähän kuitenkin sellainen koska ootte yhessä koko ajan.
   Ehkä vähän tylsää luettavaa, eikä se meinaa että olisi kateellinen.

   Poista
  5. On totta, että vietetään paljon aikaa yhdessä. Jokaisessa postauksessa ei kuitenkaan ole tyttöystävää mukana, joten ihmettelen, miksi se on niin suuri ongelma. Mutta ymmärrän kyllä, että olet sitä mieltä ja se on täysin okei. Voi olla, että asioiden lukeminen on tylsää, mutta olen kuitenkin vasta alkanut seurustelemaan ja tyttöystävä on ymmärrettävästi iso osa elämääni tällä hetkellä. :-)

   Poista
 2. Jaa, tyttöystäväsi näyttää viillelleen kättään joten mielenterveysongelmia hänelläkin... saa nähdä miten pitkään tämä teidän suhteenne kestää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin asiaton kommentti, enkä edes vastaa tähän.

   Poista
  2. Täysin asiaton? :D Väitätkö että tyttöystävälläsi ei ole mitään ongelmia, että ihan huvikseen viiltelee? Melko tuoreilta jäljiltä näyttivät, eikö asia häiritse sinua? Tarkoitin että yleensä jos molemmilla on mielenterveysongelmia niin parisuhde ei kauaa kestä. En nyt sentään toivo että teille niin kävisi, kunhan vain varoittelen

   Poista
  3. Anonyymi hyvä, kommenttisi ovat halveksuvia ja inhottavia. Ei ole sinun asiasi kommentoida kenenkään mielenterveysongelmia arpien perusteella, etenkään tuohon sävyyn. Juuri tuollainen aukominen antaa tietyille sairauksille häpeänleiman, jonka vuoksi joku voi olla hakeutumatta hoitoon. Toisekseen, tämä nuori pariskunta tuskin kaipaa sinun yleistyksiäsi mt-ongelmaisten parisuhteiden kestosta. Melko suuri osa ihmisistä kärsii jonkinasteisista mielenterveyden ongelmista jossain vaiheessa elämää, ihan normaalien elämän tuomien kolhujen vuoksi, joten tuolla perusteella voisi sanoa, että jokainen parisuhde päättyy suurella todennäköisyydellä. Jokainen parisuhde on kuitenkin yksilöllinen, joten yleistyksiä on turha tehdä ja tulevaisuuteen on turha maalailla uhkakuvia.

   Jatka vain, Atsu, samaan malliin! Ilolla ja hyvällä mielellä luen blogiasi.

   Poista
 3. Olette kyllä todella hyvännäköinen pari! Paljon onnea tulevaan!

  VastaaPoista
 4. Ihania olette, ja pitkään sun blogia lukeneena oon niin iloinen et oot löytänyt itses näköisen ihmisen vierelle ♡ On totta, että sun postaukset on muuttuneet aika paljon vuosien varrella, mutta mulle se kertoo vain siitä kuinka sun elämässä on niin paljon enemmän iloa ihan tavallisesta arjesta, eikä pelkkää taistelua syömishäiriötä vastaan. Mut joka tapauksessa, oli kyseessä sitten viikonloput tyttöystävän kanssa tai ei, luen mielelläni! Tsemppiä ja kaikkea teille kummallekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea hyvää teille siis :) oli pakko kommentoida vaikka oonkin tosi huono näissä, tuntu vaan siltä että sun kommenttiboksissa on käynyt enemmän kuhinaa viime aikoina, joista kaikki ei oo ollut sitä järkevintä antia. Kyllä suurin osa meistä kestää sun söpöilypostaukset ;)

   Poista
 5. Ai kamala mikä määrä negaa täällä D: Mun mielestä kaikki postaukset on kivoja ja erityisesti viime aikojen kirjoitukset mistä oikein huokuu sun ja teidän onnellisuus! Ja parastahan se on nähdä mahd. usein nyt kun on kesäloma ^^ kaikki irti vaan vapaa-ajasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. :-) Niinpä, pitäähän sitä viettää paljon aikaa yhdessä, kun on kerrankin siihen mahdollisuus!

   Poista