tiistai 18. heinäkuuta 2017

''Sinä saatat olla juuri se, joka sattumalta minut pelastaa meteoriitin alta''

Heippa! Piti tulla postailemaan viikonlopusta Vääksyssä jo eilen, mutta tuli vähän mutkia matkaan.. Täällä sitä kuitenkin ollaan, melkein täysissä sielun- ja ruumiinvoimissa. Eli nyt siis se hieman venynyt postaus viikonlopusta Vääksyssä. ;-)
Viikko alkoi mukavasti vatsataudin kourissa. Olen kyseisen taudin sairastanut viimeksi lapsena, enkä ole sitä mitenkään erityisemmin ikävöinyt. Onneksi vatsatauti on ollut lievä, eikä ole täytynyt viettää koko aikaa vessanpönttöä halaillen. Pahoinvointia tulee hetkittäin, vatsakipuja useammin ja toisinaan heikottaa. Sellainen mukava alku viikolle siis. :-D Onneksi tänään on jo vähän parempi olo, joten toivon tosissaan, ettei huomenna tarvitse enää sairastella.
Perjantaina sain kyydin Vääksyyn. Käytiin matkan varrella kaupassa ostamassa ruokatarvikkeita viikonlopulle, joten ei tarvinnut enää erikseen lähteä niitä hakemaan. Loppupäivä/ilta kuluikin rakkaan kainalossa Greyn anatomiaa katsellen. Ei yhtään hullumpi aloitus viikonlopulle.
Lauantai alkoi aikaisella herätyksellä ja kauppakierroksella, sillä tietysti jotain olennaista jäi ostamatta. Kokattiin salaattia Saaristo-nyhtökaurasta, iduista, kurkusta ja hunajamelonista. Lopputulos oli erittäin onnistunut, jos saan sanoa. :-)
Sain taas viettää aikaa Rentun ja Saagan kanssa. Siinä on kyllä kaksi niin valloittavaa kissaa, että saatan kaapata heidät mukaani seuraavalla kerralla! Tosin sama homma taitaa olla kaikkien kissojen kohdalla.. 
Kaksi yötä kului ihan liian nopeasti, sillä pian oli jo sunnuntai. Herättiin tuttuun tapaan aikaisin, eikä tehty päivän aikana mitään erityisempää, mutta aika vaan katosi. Olenkohan muistanut hehkuttaa sitä, miten innoissani olen tuoreista kotimaisista mansikoista ja vadelmista?
Teen paljastuksen: en ole koskaan katsonut Greyn anatomiaa. Olen vältellyt sen katsomista lahjakkaasti yli 20 vuoden ajan. Joskus olen nähnyt pätkän tv:ssä pyörivästä jaksosta, mutta en ole katsonut sitäkään kokonaan. Aloitettiin sarjan katsominen vähän aikaa sitten ja kaikista ennakkoluuloista huolimatta koukutuin ensimmäisen jakson jälkeen. Lemppareita on ehdottomasti Cristina ja Alex!
Oli kyllä kiva viikonloppu. :-) Syötiin hyvin (myös Ässä Mix -mehujäätä, jota olen syönyt viimeksi lapsena), katsottiin sarjoja ja nautittiin toistemme seurasta. Viihdyn Vääksyssä, vaikka en sinne itse muuttaisikaan. Sekin lähinnä siksi, ettei bussiyhteydet Lahteen ole parhaat mahdolliset. Kaupunki on kuitenkin kaunis ja viihtyisä. 
Toivotaan nyt, että vatsatauti lähtee huomiseen mennessä. Viikko on muutenkin ollut niin täynnä ohjelmaa, ettei ole aikaa sairastella. Miten teidän viikko on alkanut?

LYRICS: PARIISIN KEVÄT - METEORIITTI

5 kommenttia:

  1. Oo kiva postaus! Mulla on ollu aika kauhee alkuviikko, kun sairaus rääkyy päässä :( Yritän olla kuuntelematta mut vaikeeta on..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Voi ei, se ei ole kyllä yhtään kiva. Täytyy vaan muistaa kuunnella tervettä puolta ja yrittää jättää huomioimatta sairauden luomat ajatukset. Se on välillä vaikeaa, mutta aina lopulta on kiitollinen, kun pystyy vastustamaan ja voittamaan lisää terveyttä. :-)

      Poista
  2. Mukava postaus, vatsatautia lukuunottamatta :D Aattelin kysyä et onko sulla lempparimakua nyhtökauroista? Itse olen maistanut vain sitä tomaattista ja maustamatonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vatsatauti ei ole kyllä niin mukava.. :-D Tykkään maustamattomasta, tomaatista ja erityisesti Saaristo-kausimausta. Sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. ;-) Inkiväärillä maustettua nyhtökauraa en ole kokeillut, kun se epäilyttää tosi paljon.

      Poista
  3. mervi läski. t. piusa666

    VastaaPoista