lauantai 8. heinäkuuta 2017

20 Randomia faktaa

Moikka! Edellisestä samankaltaisesta postauksesta on aikaa, joten pistetäänpä muutama fakta tulemaan. Nämä olivat ne 20 asiaa, jotka tulivat ensimmäisenä mieleen. Toivottavasti tykkäätte! :-)
1. Tykkään kuunnella musiikkia ja muistan laulunsanoja joskus liiankin hyvin. Päässäni soi musiikkia melkein koko ajan, joten olisi kiva välillä muistaa niitä vähemmän.

2. Suosikkilintuni on mustarastas, joten olen onnellinen, kun ne pesivät pihapiirissä tänä vuonna.

3. Lapsena en pitänyt suklaasta ja ihmettelin, miksi toiset olivat hulluna siihen.

4. En voi sietää aukinaisia kaapinovia, joten kiertelen kotona (ja kylässä) sulkemassa niitä. Joskus se vähän ärsyttää, mutta en voi rauhoittua ennen, kuin ovi on suljettu.

5. Pelkään ahtaita paikkoja, mutta viihdyn korkealla yläilmoissa.
6. Lempivärini on sinapinkeltainen eli okra.

7. Lapsena olin niin tempperamenttinen, ettei Meiju-nimi sittenkään sopinut. Mervi valikoitui sen mukaan, että nimessä täytyi olla R-kirjain.

8. En muista vuosilukuja, vaikka kuinka pänttäisin niitä.

9. Haluaisin kissan Kodittomilta eläimiltä.

10. Olen jääräpäinen. Jos päätän tehdä jotain, teen sen. Olen perinyt piirteen isältä, ja ollaan molemmat välillä vähän rasittavia, kun ei suostuta antamaan periksi.

11. Olen vasenkätinen. Useimmiten en edes huomaa asiaa, mutta jostain syystä on ollut todella vaikea oppia oikean ja vasemman ero.

12. Olen harrastanut voimistelua ja tanssia sekä laulanut kuorossa ala-asteella, mutta tullut nopeasti siihen tulokseen, etten ole niissä erityisen lahjakas. Tanssi on harrastus, jonka haluaisin joskus aloittaa uudelleen.
13. Aloin juomaan kahvia todella nuorena, sillä mummo tarjosi sitä aina meille.

14. En syö luumuja, sillä sain sellaisesta madon joskus tarhassa. Voin syödä nektariinia tai persikkaa, mutta ne täytyy ensin paloitella.

15. Haluan pian uuden leiman ja tatuointikuume on vaivannut jo useamman kuukauden.

17. Oikeassa kyljessäni on dermatofibrooma, eli hyvälaatuinen kasvain. Käytännössä se on pieni kova patti, joka voi olla kapseloitunut hyönteisen purema. Sen pitäisi olla täysin vaaraton ja sen voi leikkauttaa pois lähinnä kosmeettisista syistä.
18. Haluan kasvattaa hiukset alaselkään asti.

19. Olen itkenyt elokuvan aikana yhden ainoan kerran. Naurakaa ihmeessä, mutta itkin Klik! -elokuvan aikana enemmän kuin yhden kerran..

20. Lopetin kauhuelokuvien katsomisen 16-vuotiaana. Pidän niistä katselun aikana, mutta asiat jäävät pyörimään mieleen pitkäksi aikaa. Hyvä esimerkki on the Ring, jonka katsoin veljen kanssa 12-13-vuotiaana. Pelkäsin elokuvan jälkeen suunnilleen viisi vuotta ennen, kuin unohdin sen.

8 kommenttia:

  1. Tämmösii postauksii jatkossakin! Oli kiinnostavii faktoja :). Mäkään en siedä avonaisia kaapinovia ainakaan omassa kodissani :D hih ja olin unohtanu ton klik!-elokuvan kokonaa mut mäki itkin sitä kattoessa hulluna. Mä itken kyl aina ku on vähänki liikuttava kohtaus leffassa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! 😊 kaapinovet on kyllä ihan sietämättömiä aukinaisina! 😀 Klik! on niin surullinen, että siinä tulee itkettyä ihan liikaa. 😀

      Poista
  2. Meiju nimi on niin söpö :D (jotenkin sopisi sulle paremmin,mun mielipide)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tykkäisin siitä myös tosi paljon. 😀 mutta jotenkin tykkään olla Mervi, enkä nykyään haluaisi toista nimeä.

      Poista
  3. Monta taas samalaista kohtaa, varsinkin toi kappaleiden sanojen muistaminen ja musiikin kuunteleminen päässä. Pitää ihan varoa ettei rupea yksinään heilumaan kun äänet pään sisällä käy liian meneviks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on niin lähellä, ettei ala tanssimaan ja heilumaan itsekseen. 😀

      Poista
  4. Täällä toinen joka ei ikinä ikinä muista vuosilukuja! Siis oli kyse ihan historiasta tai vaikkapa oman elämäni tapahtumista niin en vaan saa vuosilukuja päähäni :D Todella raivostuttavaa kun tuntuu aina välillä et ois joku varhaisdementia iskemässä.. Mut sit muistaa jotain ihan hölmöjä asioita, tyyliin mitä oon syönyt kenenkin kanssa monta vuotta sitten (mutta minä vuonna..se onkin aina arvoitus hehe :"D), tai just niitä laulujen sanoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikeasti aika raivostuttavaa, kun ei millään muista vuosilukuja. :-D Kaiken muun ''tarpeellisen'' kyllä muistaa, mutta vuosi ei mitenkään jää mieleen. Onneksi en ole yksin ongelman kanssa! :-D

      Poista