sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Jos Timo Soinin traumat takaa äänestyksen vilkkaan, Suomen maahanmuuttopolitiikka kusee omaan nilkkaan

Heipodei, Karpo lähti muutama tunti sitten ja sain nyt viimein aikaiseksi tulla tänne päivittelemään! :-D Jos joku ihmettelee otsikkoa, niin halusin sillä vain ilmaista, mitä mieltä olen Timo Soinista ja Persuista. Nimittäin heti, kun Timo Soini sai kunnon vaalivoiton, kyseinen lause alkoi junnaamaan päässäni.



''Hui, hitto mitä rasisteja meidän eduskunta on täynnä!'' 
''Ei, etkö sä tiedä, että rasistit voi nykyään tyylikkäästi kutsua itseään maahanmuuttokriittisiksi.''
''Aa, eli eduskunta on täynnä maahanmuuttokriittisiä rasisteja!''

Jos herra Soinista tulee joku vuoden eurooppalainen tai pääministeri, meillä menee todella huonosti. Ja piste. Sitä mieltä minä nimittäin olen. Tarkoitus ei ollut kuitenkaan loukata ketään ja tämä on vain minun mielipiteeni..

Mutta nyt tästä huisin jännästä politiikka-aiheesta kuluneeseen viikonloppuun! 8DD


Perjantaina heräsin malttamattomana puoli yhdentoista aikoihin ~ olihan Karpo tulossa meille pian ja piti viimeistellä kaikki tärkeät jutut. Yksi niistä oli Karpoa varten suunniteltu kakku. Pohja oli erikoissuklaakakkupohja, täyte oli lakukreemiä (jonka tekemiseen meni 2 vuorokautta, koska piti kaiken maailman jäähtymiset jne! : o), kuorrute suklaata ja munien koristeluohje löytyi täältä.


Lopulta tavattiin Karpon kanssa joskus neljän aikoihin ja poikettiin tivoliin. Olihan sitä tietysti pakko päästä Speedyyn, kun se on viimein korjattu! Tarjosin tietysti Karponkin kierroksen ja siellä me hihiteltiin Speedyn kieputuksessa.. Oli kyllä _melkein_ yhtä ihana laite, kuin olin muistellutkin ~ ainoa vaan, että penkit ei pyörinyt aina kunnolla, joten istuttiin välillä vaan samaan suuntaan kääntyneinä ja katsottiin keskikohdan kuvioita..

 
Ulkona oli aivan liian hyvä sää tuhlattavaksi sisällä, joten mentiin vielä vähän kävelylle ja puistoon istuskelemaan. Oli niin ihana kävellä, jutella ja nauraa tyhmille asioille, mutta 12 cm:n koroilla varustetut kengät sai pottuvarpaan ihan kuolioon. >:P 

Mitähän ne oikein puuhasi, kun näytti noin syyllisiltä?

Illaksi olin varannut itselleni jo aikoja sitten pääsiäismunan ~ ja aika ison sellaisen. :--D ''Älä koske mun munaan...'' ''...my mmöö, eiku mikä oli muna, egg is soooo big...'' Ja sitä rataa siis.. Yllätyslelu sisällä oli joku ihmeen sammakko, jonka olisi kuulunut kellua veden pinnalla. Mikä pettymys, olisin halunnut tipupehmon. XD No, illalla me katsottiin siis Skinssiä ja se venyi lopulta melkein kolmeen, joten meidän olisi kai pitänyt olla väsyneitä seuraavana aamuna.. Mutta oltiinko me sitten kumminkaan?


Lauantaina lähdettiin vielä ulos chillailemaan. Käytiin Citymarketissa ja ostettiin Karpolle ES:sää (joka on kuulemma pahaa!) ja jäätelöä. Ihana ilma jatkui edelleen ja tällä kertaa olin sen verran fiksumpi, että otin välillä korkokengät käteen ja kävelin ilman.


Kävelyn jälkeen rantauduttiin pihalle kuvailemaan ja löhöiltiin nurmikolla. Ihan mieletöntä, ensimmäinen päivä ikuisuuksiin, kun pystyi makoilemaan auringonpaisteessa ilman ulkotakkia. 8D Fiilisteltiin ulkoilmaa niin paljon, että mentiin sinne vielä myöhemmin piirtelemään, kun odotettiin keikalle lähtöä. 

Ja keikasta tuli sitten viime postauksessa jo kerrottuakin! :-) Ihana keikka, vieläkin soi biisit päässä ja on tullut niitä fiilisteltyä samalla, kun kävin tänään saattelemassa Karpon. Ehdottomasti paras Apulannan keikka tähän mennessä! Ja Finlandia klubikin oli paljon viihtyisämpi, kuin muistin ~ anteeksi nyt vain, mutta voittaa Tavastian sata nolla! ; ) ♥


Sunnuntaina ~ eli tänään ~ heräsin jo Karpoa aikaisemmin, joskus yhdeksän aikoihin, vaikka oltiinkin valvottu kahteen viimeyönä. Syy herätykseen oli nimittäin se, että muistin mummon tulevan tänään vierailulle ja suunniteltu pasha-kakku oli saatava ajoissa valmiiksi! Siitä tuli reseptin katoamissähläyksestä huolimatta ihan nätti ~ ja toivottavasti myös mummon mieleinen. :-D Itse en ole kyllä koskaan lämmennyt pashalle... rahkaa, rusinoita ja kananmunaa... Mutta silti! ; D

And now on, vielä muutama päivä vapaata, mutta olisi varmaan pakko keskittyä selailemaan fysiikan koealuetta.. En tajua noista kaavan kääntelyistä juuri mitään, kyllä ne peruskaavat vielä tajuaa.....
Mutta eipä tässä muuta! Mitä tykkäsitte herra Soinista, Karposta, meikäpojasta, keikasta, leivoksista jne? ♥ PS: HYVVEE PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

8 kommenttia:

  1. Täällä kans yks "soininvihaaja" ilmoittautuu! Jo pelkästään hänen näkemisensä saa minut rajun pahoinvointikohtauksen valtaan. En voi ymmärtää, miten Suomi on niin pullollaan idiootteja, että Soini pääsi parrasvaloihin. Sellainen vallanhimoinen, oksettava rasistipaska juntti..!

    VastaaPoista
  2. Aurélie: No niin, HIENOA, sitten meitä on ainakin kaksi! Täytyy olla meillä jotain pahasti pielessä, kun joku Soinin kaltainen (saati sitten Soini) saa äänen yli tuhannelta kansalaiselta! Tuli vähän sellainen Hitler-fiilis, kun katsoin sitä Soinin vaalivoittopuhetta.. : // YÖKS.

    VastaaPoista
  3. Miten sä jaksat aina väkertää noin hienoja kakkuja ja leivonnaisia`? ;-)

    ps.hyvää pääsiäistä ja vappua!

    VastaaPoista
  4. Mitä kakkuja! ♥ Mä leivoin pääsiäiseksi vaan rahkapiirakkaa ja ranskanpastilleilla koristeltuja kaurakeksejä :p

    VastaaPoista
  5. Ärsyttää kans ku Timo Soini pääsi eduskuntaan.

    Tosi hienoja kakkuja♥ Osaisinpa itekki tehä yhtä hienoja. Hyvää pääsiäsitä sulle.:)

    VastaaPoista
  6. Wauuu oot tosi taitava leipuri!! :D hehe mun pikkuveli sai tollasesta munasta pehmotipun.. mä sain jonku lampaan ja sitten räpelsin ja se tippu simaan :D ja täälläkin eräs soinin vihaaja...tjsp >:D

    VastaaPoista
  7. Mä en kans yhtään tosta Soinista pidä. Näyttää ihan joltain peikolta, pelästyy jo naamaaki kaikki turistit ku törmää kaduilla. :DD Vähänkö oon kateellinen, kun osaat tehdä noin ihanii kakkuja! :) plus vielä noi sun ja Karpon kuvat on hienoja! :)

    VastaaPoista
  8. Bubble: Kiitos! Hih, koska rakastan leipomista! <3 Voisin leipoa vaikka joka päivä, mutta pitää välillä vähän jarrutella.. :')
    Samaa sinnekin päin ~ ihanaa pääsiäistä!

    Varislapsi: Kiitos :') Oi, ne on varmasti söpöjä!

    samantha: Kiitoksia! :--) ♥ Höh, minulle myös! Oliko se pehmolelu lammas? D: Meinaan jos oli, niin sitten se on kyllä aika paha.... Hyvä hyvä, Soinin vihaajista voisi perustaa oikein kerhon tänne! 8D

    Kake: TOTTA! Niin totta, että ei mitään rajaa.. Soinista saa sitten juuri sen ''normaalin'' suomalaisen kuvan - ei hyvä! XDD
    Hih, kiitos. :--D Ja kannustan vaan kokeilemaan, sillä aina oppii lisää. :') Atsume kiittää ja Karpo myös!

    VastaaPoista