keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Ex-addikti ilmottautuu!


Voisin paljastaa, että olin vielä vähän aikaa sitten aivan totaalisen koukuttunut Pepsi-Maxiin. Join sitä aina, kun teki vähänkin mieli makeaa.. Olen kuitenkin ollut koko ajan enemmän kuin tietoinen Light-limsojen (ja niiden sokeristenkin) haitoista - tuhottomasti lisäaineita, kivennäiskoostumus, joka poikkeaa kehon omasta ja estää sitä kautta kalsiumia imeytymästä luihin, hampaat reikiintyy,.. Muutama viikko sitten sain tarpeekseni ja hampaitakin jo kolotti, joten tein päätöksen, että vähennän Pepsi-Maxin juontia. Olo helpottui heti, oli kuin yli vuoden kestänyt krapula olisi viimein päättynyt - siis näin karkeasti ilmaistuna. Nyt olen ollut sillä linjalla, että muutaman lasillisen saa kyllä juoda, jos tahtoo, mutta limu ei maistu enää ollenkaan hyvältä.. Varmaankin limsojen hyvä maku perustuu juuri siihen, että aspartaami addiktoi. Tänään kävin kuitenkin vanhempien kanssa Terrassa ja ABC:llä kahvilla ja äiti sanoi, että jotain juotavaa on otettava. Otin Batteryn energiajuoman - ja se jos joku oli virhe! Kofeiini nousi päähän ja sai mahan kipeäksi... Jatkossa pitäisi varmaan harkita fruitieihin siirtymistä, kun en kuitenkaan tykkää enää limusta - ja vielä vähemmän teestä tai kahvista. :' )

Olin eilen Hillan kanssa kaupungilla, koska olin jo pitkään suunnitellut kenkien ostamista ja sain niihin viimein rahaa! :-) Lähdettiin suoraan koulusta kahden aikoihin ja oltiin kaupungilla vielä kuuden aikoihin. Kotona tulikin sitten vähän kiire, kun oli niin paljon hommaa.. Tässä kuitenkin niitä ostoksia:



Spiritstoresta löysin nämä kaunokaiset, jotka luulin ostavani niiden käytännöllisyyden takia. Tänään kuitenkin tajusin, ettei näissä ole kerrassaan mitään käytännöllistä: kymmenen sentin korot (tai yli), näpräämistä vaativat soljet ja herkästi pilaantuvaa mokkakangasta! Onneksi nämä ovat kuitenkin hyvät jalassa ja toimivat arkenakin ihan kiitettävästi. :-)


Ginatricotista ostin pitkän perustopin, jonka hankkimista olen jarrutellut jo ikuisuuden. Joskus vaan tuntuu, ettei ole mitään järkeä ostaa perusvaatteita, vaikka todellisuudessa niiden ostaminen olisi juuri järkevintä.. Ajattelin kokeilla punaisen sävyä, koska se sopi parhaiten hiusten nykyiseen väriin.


Seppälän lastenpuolelta löytyi viimein etsimäni prittitoppi, joka on sekin malliltaan mitä parhain - ei liian isoa kaula-aukkoa ja pituutta löytyy! :--) Hintaakin oli vaivaiset 6,95 euroa.


Tänään ostin ABC:n Paperikuusta kolme hippiranneketta, koska en vain voinut vastustaa niitä.. (50snt/kpl)


Tänään tuli postista kutsu Kannaksen kuvis- ja muotoilupuolen pääsykokeisiin! Alkaakohan kohta jo jännittää..? :-) Pitäkää peukut pystyssä, jos sattuisi vaikka käymään, että pääsisinkin jotenkin sisään! ♥

Ja jes, sain viimein äidinkielen lopputyön valmiiksi - eipä tarvi siis siitäkään enää stressata! :'') Voin vapaasti keskittyä odottamaan Karpon yökylävierailua, Apulannan keikkaa ja pääsiäistä. Ihanaa, kun on lomaa edes niiden kahden lisäpäivän verran. :' ) Tässä nyt oli vain tällainen pikainen postaus, kun on taas pakko siirtyä jatkamaan matkaa ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti