torstai 14. huhtikuuta 2011

Flunssaa, kiirettä ja auringonpaistetta

Heti ensimmäiseksi pahoittelen taas venynyttä postausväliä, mutta koko viikon on ollut niin kiireistä, etten ole ehtinyt juuri muuten käymään koneella, kuin koulussa pakollisia kirjoitelmia väsätessä. Ja nytkin - kun sain viimein aikaiseksi tulla päivittelemään - on kiire ja pakko tehdä kaiken maailman kouluhommat samalla valmiiksi!



Eli mitäpä tässä, edelleen flunssassa! Olen käynyt läpi kaiken maailman vaiheet kurkkukivusta niiskutteluun ja aivan tajuttomaan väsymykseen - mutta onneksi ulkona paistaa aurinko! On nimittäin ollut niin lähellä, että olisin jo useampana päivänä vaan kiskonut peiton silmille ja jatkanut unia.. Punanenäisenä - ja muutenkin kovin viehkeänä zombiena - jätän omakuvat suosiolla vähemmälle..
 


Maanantai meni yhdessä huiskeessa ja tiistai jatkui vähintäänkin yhtä kiireisenä! Koulun jälkeen lähdettiin Hillan kanssa pyörillä kaupungille ja oli aaaivan valloittavan ihana ilma. Aurinko paistoi ja oli vähintään kymmenen astetta lämpöä, joten kaupassa tarkeni jo ihan hyvin ilman päällystakkiakin. Jotenkin on niin hassua, kun ulkona ei yhtäkkiä tarvitsekaan palella! Ihana kevät ja lämpö. ♥ Löysin muuten vihdoinkin ne kengät, jotka veivät sydämen totaalisesti -> tiistaina/keskiviikkona ostoksille! ; ) 



Olin jo ihan poikki, kun kävin shoppailun päätteeksi vielä keskusteluajalla ja poljin kotiin sitä reittiä, jossa on kaikki maailman ärsyttävät ylämäet! Jostain syystä halusin kuitenkin ehdottomasti vielä leipoa karjalanpiirakoita, joiden tekemiseen upposi melkein kaksi tuntia! Oli kuitenkin vaivan arvoista, sillä puolitoista pellillistä piirakoita katosi saman illan aikana kuin itsestään. >: P


Keskiviikko jatkui vielä samalla linjalla: lähdin koulusta tunnin aikaisemmin ja kiirehdin keskussairaalalle tapaamaan ravintoterapeuttia. Sairaalalla istuskelin puolitoista tuntia lukemassa ahkerasti terveystiedon kokeisiin, mikä osoittautuikin yllättäen ihan mukavaksi ajanviettotavaksi. Alleviivailin siinä 20 sivua tekstiä sairauksista ja yritin olla ajattelematta liian tarkkaan mm. sitä, mikä bakteeri sitten vuorostaan tartutti minulle flunssan.. Oli nimittäin sivukaupalla juttua siitä, miten flunssa tarttuu, mitkä on sen oireet ja mitä jälkitauteja saattaa tulla! Puolentoista tunnin jälkeen sain äidiltä puhelun ja lähdin kävellen sitä vastaan, että voitiin ottaa bussi ja käydä nopeasti kaupassa. Tuli siinä sitten ostettua uusi Potter -elokuva, vaikka en enää pitkiin aikoihin ole mikään suurempi fani ollutkaan. Pottereissa on vaan se juttu, että kun kerta on kaikki aikaisemmat elokuvat ja koko kirjasarjakin tullut hankittua, niin miksei sitten vietäisi urakkaa loppuun asti.. Ja olihan se ihan hyvä elokuva kuitenkin! :-)

Ja hmm.. Tänään kävin vielä uudemman kerran kaupungilla ja kotona värjäilin hiuksia, minkä jälkeen tulin tähän koneelle kirjoittelemaan.. MUTTA nyt on kai pakko palata taas kouluhommien pariin ja toivoa, että kiire tästä pikkuhiljaa helpottaa! :'')

5 kommenttia:

  1. sama juttu mulla pottereissa, äiti osti mulle tänään uusimman :)
    sä vaikutat niin pirteältä ja reippaalta huolimatta kiireestä ja flunssasta.Huoh, kadehdin semmoisia ihmisiä, olisipa itsekin yhtä energinen, ei meinaa jaksaa mitään vaikka onkin ihan terve -.- toivottavasti pian paranet!
    kisuli on ihan sikasöpö! <3

    VastaaPoista
  2. riri-peikko: Se on joku Potter-epidemia. :-D Toivottavasti tykkäät siitä myös! ♥
    Hih, en nyt tiedä, olenko ihan aina niin kovin pirteä tai reipas. Joskus tuntuu, että kuljen koulussakin ihan koomaan vaipuneena.. Mutta kiitos, ihana kuulla tuollainen kehu! :')
    Äläkä sinä nyt siitä kanna huolta, sillä aina ei voi - eikä kuulukaan - jaksaa, joskus on ihan hyvä ottaa ihan vaan rauhassa ja ihmetellä maailman menoa. :-) ♥
    Ja khih, kiitos, Eetuli on kyllä maailman ihanin pikkanen. ♥

    VastaaPoista
  3. oi haluisin nähdä ne uusimmat potterit vaikken niistä aiemmista kyllä tykännytkään :---D
    jaja hei älä loukkaannu tästä tai mitään muttakun olen suorasanainen enkä osaa edes netissä olla hiljaa, sun solisluut _törröttää :< anteeksi

    VastaaPoista
  4. APPLEJACK: En miekään niistä niin kovin ole tykännyt, mutta uusin oli kyllä ihan hyvä! :-) Kannattaa katsoa kumminkin, ettei jää vaivaamaan, että miten se kuuluisaakin kuuluisampi Potter lopulta päättyykään!
    En mie loukkaannu, on ihan hyvä kuulla, että joku sanoo suoraan. :') Niin, enkä tiedä siitä.. kyllähän miekin näen, että ne näkyy aika selvästi, mutta silti olo on vähän päinvastainen.. : /

    VastaaPoista
  5. musta vain tuntuu että olen aina väsynyt...anyway, ansaitsit kehut ;)

    VastaaPoista