tiistai 1. maaliskuuta 2011

Nielaisen auringon, loistan valoa ja rakkautta vastaantulijoille

Huhhuh, täällä taas! Vasta toinen päivä lomaa, kiireettömiä aamuja, paikoissa kiertelyä ja kiireettömyyttä. Ja kieltämättä tähän voisi vaikka tottuakin, vaikka onkin outoa viettää aikaa yksin (no, nukkuvien kissojen kanssa!) isossa, tyhjässä talossa. Päivän jo pimetessä muut raahautuu kotiin vieraista kaupungeista ja junien kiireestä.. Mutta pakko on kyllä sanoa, etten itsekään ole tosiaan vain istuskellut kotona! Olen käynyt ties missä (niin että olo tuntuu melkein kiireiseltä), enkä ole edes nukkunut kovin myöhään. ....no joo, varmasti hirvittävän mielenkiintoista tekstiä, että eiköhän mennä asiaan! :--)


Maanantai siis lähti käyntiin sillä, että kipaisin sovittuun aikaan parturille! :-) Hintaa oli pelkällä ''siistimisellä'' melkein 40 euroa, joten päätin ottaa ajasta irti kaiken mahdollisen - ja niin tottavie otinkin! Ensin hiusten pesu ihanan tuoksuisilla shamppoilla ja hoitoaineilla - mainittakoon, että ihan hierovalla penkillä ja päähieronnalla! >:P Ja siitä sitten hiusten kuivaus, suoristus ja leikkaus. Aika vaikea sitä on kuvaan vangita, mutta hiukset tuntuvat niin pehmeiltä ja sileiltä! Eilen koko loppu päivän vaan hiplasin niitä.. Mutta en siis tehnyt mitään sen suurempia muutoksia, kuin hieman muutin otsahiusten mallia. :-)


Ja illalla oli sitten vuorossa Minä ja Ville Ahosen keikka! :--) Bändi on vielä aika uusi, joten voi olla, ettei nimi sano kenellekään mitään. Mutta itselläni kyseinen levy kuuluu ihan suosikeihin ja keikkakin oli todella hyvä. Ville Ahonen istui siinä korkealla baarijakkaralla mustissa vaatteissaan (tummanharmaissa, kapeissa farkuissa, mustassa puvuntakissa ja pitkässä, isokaula-aukkoisessa paidassa) kitara sylissä ja katsoi yleisöä vakavilla silmillään. Mm, ihana. ♥ Oli miten oli, ihan loistava keikka, jonka jälkeen oli tosin hieman kylmä kävellä kotiin..


Kissoista vielä vähäsen! Vietiin eilen Minni eläinlääkärille, että saatiin sen koukkukynnet leikattua. Jännitin tapahtumaa aika paljon, sillä Minni on aika sisukas ja saa kynsillään aikaan paljon tuhoa, mutta neiti astelikin lähes vapaaehtoisesti kuljetuslaatikkoon ja käyttäytyi paikanpäälläkin rauhallisesti. Kynsien leikkaaminen sujui niin helposti, että hinnasta tuli puolet alumperin vaadittua pienempi ja kuulemma oltaisiin voitu maksaa se vaikka pullapitkolla! XD Ja hm.. Eetun synttäreitä olen juhlistanut antamalla pojalle kalaa (joka lukeutuu ainoisiin ruokiin, josta se todella tykkää!), rapsuttelemalla ja hellimällä ja ajattelin vieläpä jonkun pienen lahjankin ostaa, kun käyn kohta kaupassa. : P Kuulostaa lievältä liioittelulta, mutta onhan se minun oma pieni vauva kuitenkin! >: P ?
 
Ja joo, elokuviakin on tullut jo vähän katsottua! Lähinnä keskellä yötä, mutta Corpse Briden katsoin äsken.. Ensimmäisenä katsoin Coralinen, josta tykkäsin todella paljon! Se maailma ja ympäristö oli siinä niin ihana ja juonikin oli yllättävän ''pelottava'' ottaen huomioon, että se oli kuitenkin lasten elokuva. :' ) Seuraavaksi katsoin Blackoutin, joka oli ihan hyvä, mutta en nyt enää kolmatta kertaa tahtoisi nähdä. Ja Corpse Bride.. täytyykö edes sanoa? Se oli ihana! :---) Burton nyt ei petä koskaan, vai mitä?
 
Mutta nyt sitten heippa kaikille! Yritän keksiä, miten toteutan yhden toivepostauksen, joten sen parissa varmaan seuraavaksi sitten! :--) ?

6 kommenttia:

  1. kyllä mun siili sai synttärilahjaks 3 elävää jauhomatoo! <3 tosin saa niitä nykyään murhattuna raa'asti pakastimessa, mutta onhan nyt elävät vieläkin parempia. :D (ehkä)

    VastaaPoista
  2. Hei, blogissani on sinulle pieni palkinto (: ♥

    VastaaPoista
  3. evu: Hahaha, ei siis ole outoa ostella lemmikeille lahjoja? :--D Noista jauhomadoista en kyllä osaa sanoa.. Mahtavatkohan maistua hyviltä elävinäkään? XP

    VastaaPoista
  4. kyllä omia vauvojaan täytyy hemmotella! xD Ville Ahonen ei kyllä kuulosta tutulta, mutta enhän minä koskaan muutenkaan mitään bändejä tiedä...

    VastaaPoista
  5. Nanami: Oi, kiitoksia! ♥ Postailen aiheesta paremmalla ajalla! :')

    VastaaPoista