tiistai 22. maaliskuuta 2011

''Mies uhkasi ampua oppilaat, poliisit eristivät koulun Lahdessa''


Tulin juuri koulusta kotiin puoli neljän jälkeen. Yhden aikoihin menimme biologian luokkaan ihan normaalisti ja aloittelimme tuntia, kun keskusradiosta tuli rehtorin kuulutus. ''Pysykää luokissanne niin kauan, kunnes toisin ilmoitetaan..''. Kaikki olivat vähän kummissaan varsinkin, kun huomattiin, että ulkona oli kaksi poliisiautoa parkissa juuri suoraan ikkunoiden alapuolella. (eli me oltiin siis tuolla ikkunassa, joka näkyy kuvassa..) Kiivettiin ikkunalaudalle katsomaan ja huomattiin, että poliiseilla oli päällään luotiliivit ja kypärät - olkapäätä vasten nojasi haulikot. Odotus venyi ja ihmiset alkoivat mennä vähän paniikkiin viimeistään siihen mennessä, kun rehtori kuulutti ''Sulkekaa ikkunaverhot, luokista ei saa poistua.. menkää seiniä vasten.. Poliisit selvittävät tilannetta..''. Oltiin luokassa n. kolme ja puoli tuntia ja yritettiin saada ihmisiä rauhoittumaan. Jossain välissä poliiseja tuli lisää, paikalla oli myös ambulanssi.. Onneksi tilanne kuitenkin raukesi ja saatiin selville, että uhkaus oli katteeton. Päästiin lähtemään luokista luokka kerrallaan ja poliisit kuulustelivat ja tekivät meille ruumiintarkastukset. Siellä sitten käveltiin aseistettujen poliisien keskeltä ulos koulusta.. Piha oli täynnä autoja ja poliiseja..

En voi muuta sanoa, kuin että täytyy olla todella omituinen huumorintaju, jos lähtee tällaisilla asioilla vitsailemaan! Toivottavasti poliisi saa tekijän kiinni ja järkyttyneille saadaan annettua edes jonkinlaista tukea.. Kuva on Iltalehden sivuilta ja toivon, ettei kukaan hermostu tästä kirjoituksesta.

Lisää aiheesta täältä.

15 kommenttia:

  1. Henna: Niimpä! Oli todella outoa kävellä niillä tyhjillä käytävillä, mitkä oli ihan täynnä poliiseja... ja muutenkin, kamalaa, että joku tekee jotain noin typerää vain pilaillakseen. : /

    VastaaPoista
  2. voi luoja, mä järkytyin heti ku näin ton kuvan. olin sillai, et eikai sulla tapahtunu mitään! toivottavasit sinulle ei käyny kuinkaan?
    inhottavaa tuollainen ! ;(

    VastaaPoista
  3. MUTTA MINÄPÄ PELÄSTYIN ETTÄ JOKU TEKEE PAHAA MUN BESTIKSELLE!!! >:----((((( Enkä tykännyt.

    Luojan kiitos oot kunnossa, ja kaikki muutkin tottakai.

    Tosi typerää tollanen touhu että tollasella vitsaillaa.

    VastaaPoista
  4. eeeei jumalauta tollasia ;____;; ihan vitun sairasta, se jokelajuttukin silloin, ei meiltä ole siihen kuin 15 kilsaa ja kaveri tunsi viisi niistä jotka kuoli. mä en ymmärrä miten joku voi tehdä tollaista

    toivottavasti se saa edes asianmukaisen rangaistuksen

    ps asut lahdessa? : o

    VastaaPoista
  5. ootko kunnossa? ei kai jäänyt mitään pahoa pelkotiloja tilanteesta? ym?

    VastaaPoista
  6. Varjo: ♥ Ei tässä mitään hätää! :-) Surettaa vaan niiden muiden puolesta, jotka oikeasti saivat paniikkikohtauksia ja pelkäsivät kuollakseen..

    Karpo: Halusin heti ensimmäisenä ilmoittaa sinne päin, mutta olin aika varma, ettei siinä ollut mitään todellista hätää. Ollaan kohta menossa kuuntelemaan poliiseja saliin ja siinä varmaan selviää aika paljon..
    Joo, totta, onneksi! Toivon todella, että tämä toinen kerta jaa viimeiseksi ampumauhkaukseksi meidän koulussa..
    Täytyy olla aika pahasti sekaisin, että tekee jotain tällaista! Mutta kyllä se saadaan kiinni ja joutuu vastuuseen teoistaan.

    destruction: Hui, ihan kamalaa! Olisi varmaan ollut tarpeeksi kamalaa tuntea niistä yksikin, mutta että viisi. :'' < Täytyy oikeasti olla niin sairas, kun tekee jotain tuollaista - ja vielä niille, jotka ei ole tehnyt mitään.. tarkoitan siis, että eihän se niille kiusaajilleen mitään tehnyt, vaan joillekin, jotka tulivat ensimmäisenä vastaan. : /
    Joo, Lahdessapa hyvinkin! :-) Asutko jossain lähimailla?

    evu: Kaikki kunnossa, en itse pahemmin säikähtänyt, kun tämä oli jo toinen uhkaus meidän koulussa. :') Mutta niiden puolesta, jotka ottivat tilanteen raskaasti, olen hyvin surullinen. : <

    VastaaPoista
  7. Hui vähän pelottavaa! Onneksi ei silti ollut oikea tilanne.. mutta tosiaan, tosi sairas pila tollanen! Varsinki ku miettii että tollasia oikeesti tapahtuu.. oon silti onnellinen ettei sulle käynyt mitään..

    VastaaPoista
  8. Leena: Kieltämättä! Onneksi ei.. olisi ollut aika kamalaa. Kuulemma sen Jokelan jälkeen näitä on ollut todella paljon! : /

    fashion fan: Niimpä! : <<

    VastaaPoista
  9. aivan järkyttävää! tuollaisen sairaan uhkauksen esittänyt on varmasti todella sekaisin :(

    ONNEKSI tilanne kuitenkin osoittautui vaarattomaksi, mutta silti... sairasta :<

    VastaaPoista
  10. satua: Saatiin itseasiassa eilen tietää, että se oli vaan pila, jonka kaksi oppilasta oli keksinyt hetken mielijohteesta.. Tyhmää ja ajattelematonta. : / Niin onneksi ei ollut oikea tilanne kuitenkaan! :')

    VastaaPoista
  11. mä ihmettelen, että näitä aina tulee. ja kun ne on 'ajattelemattomia läppiä'. kun kaikki kumminkin tietää, mitä niistäkin seuraa. on näitä sen verran paljon ollut. että mun mielestä nää ei voi olla mitään ajattelemattomia läppiä. vai eikö esim. 15 vuotiaat pojat lue uutisia ja kuule niistä mistään? ihmeellistä.

    VastaaPoista
  12. niin siis asun mäntsälässä, junia menee tästä tunnin välein lahteen :---D että en kovin kaukana~

    VastaaPoista
  13. evu: No niimpä! Täytyy olla vähän typerä, ettei älyä jutun seurauksia, ja ettei tällaisilla asioilla kuulu vitsailla...

    destruction: No se ei ole kyllä kovin kaukana! :-D

    VastaaPoista