perjantai 18. maaliskuuta 2011

Pakoon depressiiviota Intiaan

Tässä olisi nyt pitkästä aikaa vähän tarkempia kuulumuksia. Eli jos ei kiinnosta mikään syömishömppä, voi suosiolla skipata! :-)

Olen tänään hyvällä tuulella, paremmalla kuin piitkiin aikoihin - jopa paremmalla kuin jouluna! Olo on vähän kuin olisi juuri rakastunut päättömästi ja kävelisi puoli metriä maan yläpuolella. Värit näyttää kirkkaammilta ja kaikki tuntuu ihanalta. On pitkästä aikaa sellainen olo, kuin olisi todella olemassa, ei ollut aamukoomaa, eikä toivottomuuden tunnetta. Juoksin osan matkasta kouluun ja nauroin käytännössä ihan kaikelle. Aamulla jaksoin kerrankin panostaa ulkonäön eteen, meikkasin huolella ja laitoin ripsiä. Ihan mieletön fiilis, kun ei ole mitään puristavaa vannetta rintakehässä, eikä olo ole kuin kertaalleen kuolleella zombiella. Hymyilen. Hymyilen, enkä voi lopettaa.
Olen nukkunut viimeiset kolme yötä paremmin, kuin pitkään aikaan, en ole heräillyt aamuyöstä ja pyörinyt turhautuneena kyljeltä toiselle. On niin valloittavaa, kun voi herätä aamulla hyvin nukkuneena ja todeta: ''tämä on hyvä päivä''. ♥ 

Joten vaikka olen saanut päänvaivaa syömisestä, tehnyt huonoja valintoja ja välillä itkenytkin peilikuvan ääressä - olen myös käsittänyt paljon asioita ja saavuttanut jonkinlaisen onnen tunteen. Eilen tavanomaista aamupunnitustani kysyin itseltäni, että tämäkö on se elämä, jota haluan elää. Olenko valmis vaihtamaan taas helpottuneet hymyt, helpottuneen naurun ja ihmisten tyytyväiset hymyt vaa'an lukemiin ja kadonneisiin kilogrammoihin? Ei, en todellakaan ole! Tarvitsen ehkä aikaa miettiä, mitä todella haluan, mutta ainakin pääsin vaa'an herraksi eilen. Päätin, että sen näyttämä lukema ei tule määrittelemään sitä, mitä näen peilissä - eikä myöskään sitä, minkä jäätelön tai keksin haluan syödä. Ja se päättäväisyyden tunne, tunne että hallitsen, oli parempi, kuin yksikään koskaan kadonnut kilogramma! :-) Joten ehkäpä tästä motivoituneena hyvä fiilis jatkuu, yritän syödä edes sen verran, ettei paino enää putoa..


Ja hei, tänään tulee ehkä vielä toinenkin päivitys, kuvia ja sellaista! ;-) Niin ja kerron vähän huomisen suurista suunnitelmista! Ihanaa päivää kaikille. ♥

4 kommenttia: