keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Huomaat yhtäkkiä osaavasi lentää. Mitä teet?

Heipsan! Otsikon poimin luovan kirjoittamisen läksymonisteesta, joka lojuu toivottomana pöydällä vieressäni. :-D Seuraavaksi pitäisi kai paneutua niihin, mutta on niin paljon muutakin kirjoitettavaa, että saa nyt nähdä! Tässä välissä on taas tapahtunut vaikka mitä, mutta toisaalta ne eivät välttämättä ole ihan kirjoittamisen arvoisia...

Eilinen päivä meni suuripiirteisesti siinä, että istuin koulun penkillä kahdeksasta kahteen, lähdin bussilla kaupungille, shoppailin hetken ja istuin kahvilassa. Rakastan ulkomaalaisia pikkukauppoja, joissa myydään erikoisia leivonta-aineksia, juomia, koruja jne, koska siellä kaikki on niin erilaista ja täysin uutta. :-) Ainoa miinus on se, että nämä kaupat ovat niin pieniä, että on koko ajan ''myyjän katseen alla''! Pikkukaupasta lähdin suoraan Sykkeeseen (yhteen keskustan kauppakeskuksista, jossa tulee käytyä vähän harvemmin), jossa istuttiin kiireettöminä kahvilassa juttelemassa päivän kuulumisista. Kiersin sitten vielä muutaman kaupan ja tapasin ystävän, jonka näkemisestä oli vierähtänyt jo hetki.


Seppälästä löysin viimein etsimäni vyön! :-D Kuvasta nyt tuskin saa sen paremmin selvää, mutta tuollainen vyötärömallinen rusettivyö kumminkin. Olin aikaisemmin päivällä niin hämääntynyt auringonpaisteesta, että päätin lähteä ulos hameessa ja kahdissa ohuissa sukkahousuissa - ja mikä virhe se olikaan! Ulkona oli nimittäin jäätävä viima.. Ehkä pitää vielä vähän aikaa alistua käyttämään legginssi-sukkahousu-systeemiä tai ihan vain housuja. :-)  Kaupan jälkeen päädyin viimein kotiin, josta oli pakko lähteä jatkamaan matkaa postiin, sillä postilaatikossa oli maaginen lappunen.. Teille on postissa suurikokoinen lähetys, joka ei mahtunut postilaatikkoon..

Jenkkilaukku tuli sittenkin! Lähettelin joskus kolmisen kuukautta sitten Jenkin keräilykamppanjaan kirjeen, jossa oli viisi purkkapussin lärpäketta.. Odotin laukkua ensin innoissani, mutta koska aikaa kului niin kauan, luulin että olin laittanut vahingossa väärän osoitteen tai että kamppanja olikin jo loppunut. Nyt kun paketti sitten lopulta ilmestyi, olin enemmän kuin innoissani! Aivan ihana laukku, jos nyt saan vähän hehkuttaa! :') Päivän päätteeksi vielä kuntoilin ja värjäilin hiuksia, joten saatoin illalla mennä tyytyväisin mielin nukkumaan.





Tänään oli vuorossa taas kaupungilla pyöriskelyä (tosin vain tunti ennen koulua), kun olin ensin käynyt palaverissa juttelemassa lääkitysasioista. Ostin viimein äidille lupaamani kynsitipit ja -geelit, jotka hän siis rahoitti. Sain mukaan vielä geeliä kynsien mahdollisten halkeamien paikkailuun (talven haittapuolia on mm. se, että kynnet kuivuu ja napsuu poikki : /), mutta en nyt jaksanut alkaa niitä kuvailemaan. Koulun jälkeen sama shoppailuralli jatkui ja käytiin luokkalaisten kanssa kirpputorilla, josta ostin taas vaihteeksi uuden topin (50 snt! :P)... Ja siinä se päivä sitten suunnilleen taas oli, tosin leivoin kyllä kinuski-omena-pannaria, joka sai paljon kehuja. :'P Ohje löytyy täältä.


Mutta sen pidemmittä puheitta kirjoitusläksyjen pariin! Illan ohjelma vatkuu mm. Eetun kanssa loikoilulla, kynsien laitolla, muutamalla suklaapalalla ja Skinssillä. :--) Heipo dei!

10 kommenttia:

  1. Oij♥! Tuo Jenkki laukku ;w; Itsekin ihailin sitä niin kauan, ja kyllä -KADEHDIN! XD
    Mutta minut tuntien, en tehnyt mitään sen saamisen eteen joten se jäi.

    VastaaPoista
  2. voi eikääää oot niiiiin suloinen ;___; rakastan noita sun vaatteita ja tota värikästä tyyliä ♥

    VastaaPoista
  3. Karpo: Se on niin ihana, että tuitui ♥_♥ Olin itsekin aika varma, että se jää taas pelkkään ihailuun, mutta kerrankin onnistuin! Harmi, ettet saanut sitä. :< Myöhemmin niitä voi kyllä vielä löytyä esim kirppareilta, jos eletään uskossa!

    destruction: *naurahdus* Kiitos! ♥ :-) Värit on ihania!

    VastaaPoista
  4. onks toi sun kuvassa toi vaaleenpunanen jokin vyö vai?
    oo, säkin oot saanut ton jenkkilaukun! mä vaan oottelen, että se tulis jo! :) onko toi ihan normaalin kokonen laukku? ettei se paljastukin joksikin minilaukuksi.

    VastaaPoista
  5. hupsista! laitoin ensin kommenttia ja vasta sitten lukien. :D siellähän sitä oli tekstissä vastaus. :D

    VastaaPoista
  6. 50 sentillä?! No ohhoh O__o
    vyö on muuten ihq ;D

    VastaaPoista
  7. evu: ..hih joo, sieltähän se löytyy. :-) On se ihan normaalin kokoinen! Koulukirjat mahtuu hyvin ja vielä paljon muutakin. :D

    riri-peikko: Joo, ei kovin kallis ollut! >: D Ja heh, kiitos ♥

    VastaaPoista
  8. On kyllä hieno laukku ja mun olo on iha niinku tolla kissalla<3

    VastaaPoista
  9. mäki sain muutes ton jenkkilaukun perjantaina. ja piti heti ottaa se tietty käyttöön. se on niiin ihana! :D

    VastaaPoista
  10. Leena: Kiitos, samaa mieltä, se on ihana! :-) Ihanan rento fiilis varmaankin. ♥♥

    evu: Jes, onneksi olkoon! :-) Se on ihana ♥

    VastaaPoista