sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Hello

 
Tästä piti tulla videopostaus, mutta useiden yrityksien jälkeenkään en ole saanut videota ladattua.. Se ilmestyy kuitenkin tähän myöhemmin! Lupaan. :-)


Videolla selitin, että voin huovuttaa teille lukijoille joitain pieniä lahjoja, jos vain lähetätte osoitteen! :-) Tosin vain sen kokoisia, että ne mahtuvat kuoreen ilman, että täytyy maksaa erillistä postitusmaksua tai ostaa suurempaa kuorta. Jos ketään siis kiinnostaa, niin saa toivoa jotain, mutta kannattaa olla nopea, sillä ajattelin tehdä näin alkuun vain 2-3 kappaletta!


Vähän viikonloppufiiliksiä... Leivoin hetki sitten valmiiksi elämäni ensimmäisen mudcaken.. Kakku onnistui muuten todella hyvin, mutta olin liian hätäinen ja lätkäisin kakun vuoasta nopeasti - ja sehän läsähti lautaselle puolikkaana ja toinen puoli väärinpäin.. : PP Ja huomenna paluu koulun penkille - mihin nämä viikonloput aina katoavat? :-D 

10 kommenttia:

  1. jos haluat, ilahtuisin huovutetusta linnusta. yksinkertainenkin riittää. (:
    haleja sulle ♥

    VastaaPoista
  2. Pitiks tässä olla video? :O

    Ja oot taas niin söpönä ♥

    VastaaPoista
  3. VIDEO LAG, MUTTA ILMESTYY (TOIVOTTAVASTI) PIAN!

    Varjo: Jos saan vapaat kädet toteuttaa sitä, niin ehdottomasti teen sen! :-) Mutta tarvitsen myös osoitteen.. Ja hih, kiitos haleista! ♥

    Karpo: Joo, sen kanssa on vähän ongelmia.. olen yrittänyt kohta kolme tuntia lisätä sitä ja yritän vieläkin... : // Ja kiitos ♥♥

    VastaaPoista
  4. olen kade sulle kun olet noin laiha ;__; voisin kyllä haluta lahjan mutten keksi minkä joten antaa olla xD

    VastaaPoista
  5. riri-peikko: Voi en minä ole laiha! Äläkä ole kateellinen, koska olet varmasti kaunis ja ainutkertainen! ♥ Hih, jos keksit, voit aina pyytää jotain :--)

    VastaaPoista
  6. saat toki vapaat kädet (: mutta osoitteen annan mieluiten sähköpostin kautta. ja ongelmana on, että asun ulkomailla. /:

    VastaaPoista
  7. IHANA toi pupunen♥ Tulee mieleen mun vanha lemmikkikani Lucie, josta olen joutunut jo luopumaan.. Se oli valkoinen leijonanharjaskani ja yksi maailman suloisimmista otuksista!

    Voisin toivoa huopakissaa, jos nyt edes haluat lähettää mulle. :-D En tiedä ansaitsenko mitään.

    VastaaPoista
  8. Varjo: Ymmärrän, että annat sen sähköpostin kautta, eikä se ulkomailla asuminenkaan kai mitään haittaa. Pitää(kö) vain ostaa ulkomaanpostimerkki tms? :-) Kyselen osoitteita lähiaikoina sitten paremmin..

    Aurélie: Oi, varmasti ihana pieni kani! <3 Suru ja harmi, että olet joutunut siitä luopumaan. :'<
    Joo, tietysti olet huopakisun arvoinen! Teen sen varmaan valkoisesta (tms) ja kyselen osoitetta sitten vähän ajan päästä, kun olen saanut kaikki valmiiksi. :--)

    VastaaPoista
  9. Voi, miten ilahduin! Ü Voin lähettää osoitteeni sähköpostilla. Olen muuten itsekin joskus miettinyt, pitäisikö ruveta huovuttamaan kotona. Olisi jotain muutakin tekemistä kuin tuijottaa seinää tai milloin mitäkin ruutua. :-D Kokeilin huovuttamista ossalla ja tykkäsin kyllä kovasti.

    VastaaPoista
  10. no jos et muka ole laiha niin sitten ERITTÄIN sopusuhtainen x) :D

    VastaaPoista