perjantai 25. maaliskuuta 2011

Öö tota, ostin sohvan

Koulun ammuskelu-uhkauksesta voisin päivittää vähän sellaista tietoa (jos ette ole jo uutisista kuulleet..), että keskiviikkona poliisi piti koulun oppilaille info-tilaisuuden tiistain tapahtumia koskien. Paikalla oli mm. koulupsykologi ja -kuraattori, pastori, terveydenhoitaja ja tosiaan niitä poliiseja.. Lähinnä meille kerrottiin, mistä saadaan tarvittavaa kriisiapua ja että miten päästään taas kiinni arkeen. Koko päivänä ei opiskeltu juuri mitään, keskusteltiin vaan tapahtuneesta tai odotettiin, että opettaja kävi viemässä ihmisiä jututtamaan poliisia. Aika leppoista siis..  Oli miten oli, selvisi, että uhkauspuhelun soittaja oli meidän koululainen, eikä juttu ollut mitenkään etukäteen suunniteltu vaan täysin spontaani ja ajattelematon teko. Ei kyllä käy kateeksi sitä, joka sen teki...



Eilinen päivä menikin suurimmaksi osaksi koulussa ja kaupungilla. Kävin viimein ostamassa Arnoldsista kaipaamani fruitien (ananas, papaija, mango - suosittelen! ♥), jota olin himoinnut jo viimeisen kolmen päivän ajan. :--D Kävin myös kiertelemässä muutamassa kaupassa ja huomasin, että kaupat on taas pullollaan aivan ihania kevätvaatteita.. Nyt olisi sitten pakko saada kaksi uutta paitaa/toppia ja shortsit - vielä niiden uusien kenkien lisäksi! Ei varmaan pitäisi kierrellä kaupoissa ollenkaan, kun se on niin tuhoisaa säästösuunnitelmilleni... Ilta menikin kissojen, hyvän kirjan ja Maraboun Sensation -suklaan parissa - ei valittamista! :''D ♥ Tuli muuten mieleen kysyä, että mitä mieltä te olette sellaisesta ohjelmasta kuin Dieetit vaihtoon! ? Itse olen nimittäin ollut koukuttunut siihen jo piitkän aikaa, vaikka muuten tuntuu, ettei telkusta tule paljoa mitään hyvää niiden tiettyjen ohjelmien lisäksi...


Tänään en mennyt kouluun, kun oli taas pakko käydä kierähtämässä sairaalassa. Kyseinen kierros herätti taas tunteita ja itkua, mutta sain taas tukea, että voisin syödä jotain kahviossa. Ja tättärää, tuossa on tuollainen puoliksi syöty, kaunis leipä! XD Täytyisi saada taas otetta takaisin ja syötävä vapaammin, mutta se on niin hemmetin vaikeata.. Sain kuitenkin pitkästä aikaa juteltua vanhempien kanssa ihan kunnolla ja olo piristyi siitä kummasti. Tai no viimeistään sitten, kun eksyin ruokakauppareissun ohessa ohimennen Seppälään ja tein todellisia löytöjä! (materialismionnellisuutta...ko?)

Hame 2 euroa

Paita 3,95 euroa

Takki 5 euroa
Kaikki kolme yhteensä vain 11 euroa! Laskeskelin siinä sitten, että säästin kaikenkaikkiaan alunperäisistä hinnoista jopa 60 euroa! Oli ihana tunne poistua sieltä kaupasta iso pussillinen vaatteita kainalossa, kun tiesi, ettei niihin ollut mennyt juuri ollenkaan rahaa. Meh is happy. ; )



Eilen ostin vielä tuollaisen keltaisen villapaidan Kontista neljällä eurolla. Olin katsellut tuota neuletta jo muutama vuosi sitten, mutta silloin kyseinen väri tuntui vähän epäilyttävältä, koska se tosiaan vivahtaa vähän siihen kammoksuttavaan sinapinkeltaiseen.. Mutta ainakin se on lämmin! ♥

Ruokakaupan jälkeen käväistiin nopeasti kotona ja lähdettiin sitten huonekaluostoksille.. Ja tehtiinpä sitten viimein päätös uusien sohvien ostamisesta! Vanhat onkin tosiaan (vaan) 13 vuotta vanhat, joten lienee ihan korkea aika hankkia uusi! Tiistaina pitäisi sitten kotiin kuljetettuna ilmestyä olohuoneeseen musta, ihana kulmasohva.. Mutta tämän suuremmitta löpinöittä, ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

9 kommenttia:

  1. ää kun sä oot niin laiha! >:(
    mua tuo dietit vaihtoon -ohjelma alkaa aina ahdistamaan tosi paljon. mutta silti tulee välillä katottua. tosin useinmiten sitä kanavaa sitten tulee vaihdettua kesken kaiken.
    löysit kivoja vaatteita tosi halvalla! rupesin himoitsemaan tuota hametta. :) täytyy vissiin käydä huomen kattoo yhessä seppälässä josko siellä olis viel jotain kivoi aleja. kun ei noissa muissa tunnu olevan.
    ja mun suosikki noista arnoldsin smoothieista on mansikka-banaani. :) en ookkaan fruitieita edes maistanut. pitäis vissiin!

    VastaaPoista
  2. ÄÄ meijä tukikohta muuttuu XDD
    Emme pääse enää istumaan niille ikivanhoille ja kuluneille sohville D; ♥
    Nojaa XD

    OI oot taas niin söppanä, ja tuo seppälästä ostettu hame pukee sua. Kuten kaikki muutkin kuteet !

    Ja mä luin juuri tosta ammunta hommasta, ja en voi sitten käsittää mitä järkeä (tai siis ei mitään..) oli soittaa uhkauspuhelu ja saada paljon enemmän pahaa aikaan varmasti kuin tarkoitus oli -____-''.

    VastaaPoista
  3. Vitsi, miten kiva toi musta pusero vetskarilla!

    Heh, mäkin oon kattonu sitä Dieetit vaihtoon, mut viime aikoina siinä on ollu vaan lapsia, niin en oo kattonu. Tykkään enemmän niistä jaksoista, missä on aikuisia. Menee se ohjelma paremman puutteessa, vaikka onhan se tosi ahdistava. Jotenkin sairasta, että tehdään ohjelma kahdesta ääripäästä.. :D Sit ne vaihtaa ruokavalioita keskenään, vaikka molemmilla osapuolilla epäterveelliset ruokailutottumukset!

    VastaaPoista
  4. aaaaa täällä yksi joka haluaisi kanssa ostella kaikkea kivaa ja vielä halvalla ;____;
    ja muistathan että sulla on oikeasti lupa syödä. ei kukaan kiellä sinua !♥

    VastaaPoista
  5. evu: Äh.. en mie tiedä. Toisaalta melkein ärsyttää, kun katsoo itseään peilistä. Tekisi mieli joko syödä hulluna tai sitten paastota kuukausi. : /
    Niin, onhan se toisaalta vähän ahdistavakin..
    Tuo hame on ihana, suosittelen! :--) Laitoin sen tänään päälle ja on se kyllä ihana. ♥
    Itse en taas ole koskaan maistanut smoothieta - joten kaipa niitäkin sitten voisi kokeilla!

    Karpo: Älä vaan! Olihan ne aika nostalgiset, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen, kun pääsen niistä _viimein_ eroon! :-D
    Hihi, se on kyllä kiva! Mutta aika harva vaate minua ihan todella pukee...
    Niimpä! Kyllä vähän jopa harmittaa sen tekijän puolesta.. tai siis, että aika pahat seuraukset siitä kuitenkin tulee. Tosin paniikkikohtauksen saaneen ystävän puolesta olen kyllä vaan tyytyväinen, mitä enemmän ''kakkua'' syyllisen on pureksittava!

    Aurélie: Kiitos. ♥ Joo, toivon tässä myöskin, että nuo lapsista kertovat jaksot loppuisi pian.. mutta on nekin ihan OK. :') Itse nimenomaan tykkään siitä ideasta, että näytetään oman ruokavalion poikkeavuus syöttämällä se toiselle.. ehkä olenkin vähän kieroutunut. 8D

    destruction: Heh, ainahan se halvalla shoppailu on parasta! :----) Joo, täytyy todella yrittää muistaa se ♥

    VastaaPoista
  6. yhyy. mä oon kierrellyt seppälöitä, muttei missään ole ollut hameita kahella eurolla. jotain tuollasia farkkuhameita oon kyllä löytänyt kympillä. mut ei oo kyllä päässeet mun mukaan. sen sijaan löysin kahella eruoo sellasen liilan jakun jossa niittejä. vähän kuin toi sun musta. :)
    kannattaa maistaa smoothiee! tosi hyvää. :) en tiedä miltä maistuu maustamattomaan jukurttiin, mutta ainakin vaniljajukurttiin tosi hyvää. :) (sen voi helposti tehä itekin sauvasekoittimella. tai no ite tehnyt mansikasta, maidosta ja jukurtista. nami!)

    VastaaPoista
  7. niin ja et todellakaan paastoa! susta ei lähde mitään irti!

    VastaaPoista
  8. evu: Törmäsin itse samaan ilmiöön, että näitä kyseisiä 2 e, 4 e ja 5 e alennuksia oli vain siinä kyseisessä Seppälässä - muista saman ameen saisi juuri kympillä. Outoa! :o Oi, varmasti ihana jakku! ♥ Violetti on pop. ;)
    Niin, helppoahan sen tekeminen varmasti on, joten ehkäpä kokeilen pian! ; ) Tosin vieroksun maitotuotteita (paitsi jäätelöä!) hieman, mutta siitäkin pelosta on varmaan päästävä...
    En mie tietenkään paastoa - sehän olisi täysin järjetöntä, koska tiedän kuitenkin olevani liian huonossa kunnossa, enkä todella koe tarvetta laihtua!

    VastaaPoista
  9. hyvä, ettet koe tarvetta laihtua. :)
    älä suotta vieroksu maitotuotteita! jos vaan pelko vaivana, niin rasvatonmaito ;) ja jos laktoosi, niin ohan niitä laktoosittomiakin nykyään tosi hyvin. :) ja enemmän niissä kumminkin maistuu se marja, eikä ne maitotuotteet ;)

    VastaaPoista