keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Koeta niitä rohkaista, jotka päätöksissään horjuu

Hellou ja heipodei! Kirjoitan tätä tekstiä koneen erilliseen kirjoitusohjelmaan, koska netin tietoturva ei päivity. Yritän olla hermostumatta netin temppuilulle, mutta pikkuhiljaa alkaa kyllä kieltämättä ärsyttää. En kai muuten edes kertoisi tästä, mutta ajattelin vaan etukäteen varoitella ja kertoa syyn siihen, jos postauksien aikaväli hieman pitkittyy.. Mutta luultavasti joku ammattimies tulee katsomaan piakkoin, että mikä ongelma tässä on! :' )


Kuvassa on Lare, joka antoi kuin antoikin luvan kuvan julkaisuun. : D Itse vammailen kuvassa aika mainiosti, mutta se kuvasi aika hyvin koulupäivien yleisfiiliksiä.... Kouluviikko on kulunut yllättävän nopeasti, vaikka tiistaina olinkin jo heittää hanskat tiskiin! Koulussa on ollut jotain ihan mukavaakin puuhaa - ollaan katsottu elokuvaa ja kirjoitettu tarinoita. Ja maanantaina kävin ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen luistelemassa! Voi olla, etten tänä talvena luistele muulloin, kuin koulussa. Eikä siinä muuten mitään, mutta rakastin luistelua ennen ihan hirveästi! Tuntui, että luistimilla pysyi paremmin pystyssä, kuin jaloillaan. Kävin luistelemassa aina, kun oli mahdollisuus. Kipitin jäälle heti, kun sain kuulla, että jäät oli aurattu lumesta ja laitettu kuntoon.. Pitäisin luistelusta myös nykyään, mutta pelkkä ajatus siitä, että lähtee lumihankeen tai jäälle istumaan ja solmimaan luistimen nauhoja ilman käsineitä, tuntuu lähes kauhistuttavalta. : /






Jotain uutta ja hienoa sain taas aikaiseksi tälläkin viikolla! ...nimittäin hoksasin, että ulkona tarkenee jo hameissa ja mekoissa, jos vain pukee muutamat paksut sukkahousut päällekäin. : D ♥ Aa, ihanaa, kun pääsee taas pukeutumaan enemmän hameisiin ja mekkoihin, ette voi kuvitellakaan, kuinka himoiten olen sitä odottanut. Tooosin, kyllä ne housutkin on ollut ihan kivoja. :' ) Koulun jälkeen ei ole kyllä ollut aikaa tehdä juuri mitään, mitä olen aikonut, joten kuvatkin on vain kiireessä, illan kellertävässä valossa napsittuja.. Pahoitteluni! Olin suunnitellut, että leipoisin lisää marsipaanileivoksia, värjäisin hiuksia jne.. Kaikki aika kuitenkin meni, kun juoksin koulusta suoraan kaupungille keskustelemaan ja illalla pänttäsin vielä kokeisiin. Huomennakin on kokeet, joihin pitäisi lukea, mutten ole pystynyt keskittymään, joten saa nyt nähdä..





Tänään päätin kuitenkin saada suunnitelmani viimein päätökseen (okei, oikeasti halusin vain keksiä jotain muuta tekemistä, kuin kokeisiin lukeminen.. >:P) ja lähdin käymään kirpputorilla, kaupassa ja R-kioskilla. Löysin kirpputorilta pari kivaa paitaa, kaupasta ostin hiusvärin ja R-kioskilta lunastin liput Apulannan keikalle! ♥ Vihdoin on nekin pois alta ja voin hetken huokaista helpotuksesta. :-)

Vähän aikaa sitten aloitin yhden projektin, jonka olisi tarkoitus lisätä myönteisiä ajatuksia ja muutenkin tyytyväisyyttä arjen pieniin iloihin. Ja projekti on siis tämä;

Kirjoitan joka päivä ylös asioita, joista olen tuntenut mielihyvää ja jotka ovat saaneet minut hymyilemään (henkilöt, paikat, tuoksut ja maut, tekemiset, sanotut sanat jne). Kyseessä ei tarvitse olla mitenkään erityinen tai normaalista arjesta poikkeava - pelkkä hymy vastaantulijalta, puoli vahingossa lausuttu kehu,.. Ihan mikä vain kelpaa, kunhan se on saanut olon piristymään edes nanosekunniksi. Lisäksi jokaiselle päivälle täytyy löytää yksi saavutus, josta olla ylpeä. Vihkon sivujen selaamisesta tulee aina hyvä mieli ja oikein odotan iltaisin, että pääsen sitä kirjoittamaan. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä ainakin muutaman viikon ajan, ellet ole jo joskus kokeillutkin! :--) ♥


PS: Ette tiedäkkään, kuinka onnelliseksi tekee huomata, että blogissa on jo melkein neljäkymmentä lukijaa! ♥ Kiitos kaikille ihanille vanhemmille ja uusille lukijoille! :'')

6 kommenttia:

  1. ei perse munki pitäs ostaa ystävän kaa ne liput keikalle mut ei oo rahaa ku vast hmmm kahen viikon pääsät. toivottavasti ei mee la keikka loppuunmyyntii sillo viel.

    23.4 oot tulossa karpon kanssa? ainaki mä nyt oon saanu sen käsityksen :D

    VastaaPoista
  2. SUCKLAA: Niitä paikkoja pitäis olla vielä vapaana, joten ei vielä pelkoa. : ) Joo, silloin Karpon kanssa. :--) Jos huomaat miut, niin tule ihmeessä moikkaamaan!

    VastaaPoista
  3. SUCKLAATA ME MOIKATAA ;''DD!!!
    Ja ah liput ♥♥♥ *hyppii*

    VastaaPoista
  4. Karpo: Jeij ♥ Olen niin tyytyväinen, kun sain ne viimein hommattua!

    VastaaPoista
  5. SUlla on niiiin ihanat hiukset :)

    VastaaPoista
  6. Bubble: Ooi, kiitoksia! :--) ♥

    VastaaPoista