perjantai 7. tammikuuta 2011

olenko sulle ihan tasaista kauraa, olenko se jolle sä voit nauraa

Enää muutama päivä lomaa ja mielialakin on sen mukainen. Toisaalta yritän nauttia viimeisistä vapaapäivistä: olen venyttänyt aamuja, ulkoillut ja kierrellyt kauppoja, mutta silti mielessä on lähinnä ajatus, että nyt se koulu ja puurtaminen alkaa taas.


Ensimmäisenä kuitenkin vähän Makko-herran tuliaisista! Sain siis tuollaisen huivin, jossa oikein kiva kuviointi, mutta kooltaan se on vähän pieni kaulaan kietaistavaksi. Kokeilin sisi vähän erilaisia systeemejä hiuksissa, mutta en ole varma vielä... : D Kun nyt satuin mainitsemaan vielä hiuksetkin, niin voisin kertoa, että kriiseilen niiden kanssa tällä hetkellä vähän liikaakin. Pitäisi ostaa vaaleaa väriainetta ja jotain kivan shokeeraavaa tuohon raitaan, mutta en oikein saa aikaiseksi lähteä niitä hankkimaan. Lisäksi palloilen vähän shokkiväristä toiseen, enkä nyt ole ollenkaan varma...

Kävin tänään kirpputorilla, mutten löytänyt mitään. Ihan hyvä juttu sinänsä, koska menin lähinnä kuluttamaan aikaa, kun on tullut osteltua liikaa vaatteita ja asusteita lähiaikoina. Paluumatkalla törmäsin ikävään epäkohtaan.. Olen saanut viime aikoina aika paljon katseita ulkona, kaupungilla, kaupoissa,.. missä vain, eikä suurin osa ole ollut mitään hymyileviä tms. Siinä sitten matkalla jotkut tytöt alkoivat huutelemaan pilkallisina ja tuijottamaan. Kyselivät kaikkea, mutten vaivautunut edes vastaamaan - ja onneksi kuuntelin musiikkia niin kovalla, etten kuullut kaikkea. :' ) Yleensä en edes välitä, vaikka ihmiset tuijottavat tai huutelevat, sillä olen tottunut siihen. Ei se kai ole mikään ihme, jos ulkonäköäni kummeksutaan, kun pukeudun vaahtokarkin väriseen takkiin ja kirkkaanpunaiseen mekkoon? Kuittaan tuijottamisen yleensä vetoamalla siihen, etten edes halua pukeutua kuten he, haluan käyttää vaatteita, joissa viihdyn ja joista pidän. Tällä hetkellä, kun olen niin epävarma itsestäni, kehostani ja ulkonäöstä muutenkin, kaikki kuittailu, tuijotus ja pilkka tuntuu aika pahalta. Yritän miettiä, mitä he ajattelevat; olenko heidän mielestään täysi pelle ihmeellisine vaatteineen, vai katsovatko he, kuinka sairaalta näytän, vai olenko kenties lihava ja ällöttävä?  Äh, kaiken tämän miettiminen tuntuu ihan typerältä, mutta ajattelin vain kirjoittaa tästäkin nyt, kun se kerta mielessä on.. :')




                                           Päivän asu: 
                                Punainen mekko - H&M
                                         Neule - H&M
                                       Koru - Seppälä
                         Housut (jotka ei kyllä näy) - edc

10 kommenttia:

  1. Miten raukkamaista ja ilkeää niiltä huutelijoilta! Ottaa niin päähän tollaset ihmiset! Älä todellakaan välitä niistä ja anna niiden vaikuttaa sinuun! Minusta sinulla on ihana tyyli ja olet niin siro ja kaunis! Sinulla on oma tyyli ja käytät sellaisia vaatteita joissa itse tunnet itsesi kotoisaksi! Älä anna tollasten luusereiden vaikuttaa suhun! Vaikka tosin helpomi sanoa kuin tehdä..

    VastaaPoista
  2. Oikeesti tollaset on kateellisia, ehkä ne ei itte uskalla pukeutua miten tykkää. Musta sulla on hieno oma tyyli, pidä se ja ota tollanen kritiikki vaan vahventavana tekijänä. Oot ihana!<3

    VastaaPoista
  3. Sinulla on aivan ihana tyyli ja ihanat vaatteet ja olet myös todella pieni ja nätti. En todellakan usko, että sinussa on mitään vikaa, vika on tuijottajissa ja huutelijoissa :)

    VastaaPoista
  4. Muut on vaa kateellisia mun kultsille, ku oot tollai söppänä! :3
    Söpömpi ku muut sellaset rumat pakkelinaamat! :-)
    Ihmiset ei vaan arvosta erilaisuutta, tai siis tiedät se tietty ryhmä meistä nuorista.

    VastaaPoista
  5. Muikku: Kiitos. :') Niin, yleensä pyrin ajattelemaan, että haukkujat on kateellisia, mutta välillä se tuntuu kovin hankalalta. : / Mutta ei, tyyliä en tule muuttamaan muutamien swea-pipo -tyyppien takia. : D

    Leena: Oooi, kiitos ihana! :') Totta, jotkut pukeutuu ''normaalisti'', koska ei uskalla erottua..

    Alexandra: Kiitos. :') Niimpä niin, täytyy vaan yrittää muistaa, ettei itse ansaitse huutelua tms. ja että ne huutelijat voi huutaa ihan kenelle vain, jos vaan sattuvat keksimään jonkun syyn..

    Karpo: Hihih, niimpä niin. : D Itseppähän valitsevat sen, etteivät halua erottua ja ovat pelkkää tylsää massatuotantoa. :)

    VastaaPoista
  6. Tuo punanen mekko on ihana♥ Jätä tollaset huutelut omaanarvoonsa ja älä välitä niistä. Mun mielestä on just parempi ku ihmiset pukeutuu omanlaisesti eikä massan mukaan. Sussa ei oo mtn vikaa. Tykkään sun tyylistä tosi paljon:))

    VastaaPoista
  7. heeei hölmö, miten kukaan voisi pitää sua lihavana ? sitäpaitsi sulla on aivan ihana ja omalaatuinen tyyli, ihmisethän suorastaan kadehtii sitä ♥!

    VastaaPoista
  8. Voi rakastuin sun blogiin ihan täysin! ♥ Ehdottomasti liityn lukijaks :)

    Ja pakko kai munkin on sanoa, että turha kuunnella noita huutelijoita, niin kliseiseltä kuin se kuulostaa niin omaa epävarmuuttaan ne vaan pilkkaa. Aika harvat ihmiset loppujen lopuksi ihan silkkaa ilkeyttään muille huutelevat, kyllä siinä on yleensä jotain muuta takana. Sitä paitsi veikkaan, että kateellisia ne vain olivat sun ihanasta tyylistä. (:
    Oikeestaan on tosi ankeeta kun niin monet ihmiset pukeutuvat vain katumuotia seuraten, vaikka voisivat käyttää juuri sellaisia vaatteita joissa tuntevat olevansa kotonaan. Mutta itsehän jokainen sen päättää.

    Oot muuten ihan hurjan pieni ja söpö <3

    VastaaPoista
  9. fashion: Miekin rakastan tuota mekkoa! : ) ♥ Joo, ihan tottahan se on, että on paljon kivempi, jos pukeutuu omantyylisiin vaatteisiin. : D Kiitos ja kumarrus. ♥

    destruction: Peikko pääni sisällä toitottaa, etten voi mennä tällaisena ihrapallona ihmisten luo, mutta kyllä mie todellisuudessa tiedän, etten ole mitenkään lihava. : ) Ja hih, kiitos! :''D

    Varislapsi: Oi, ihanaa, kiitos! ;'')) ♥
    Kliseistä ehkä, mutta täysin totta. : ) Oon kyllä huomannut, että ihmiset haukkuu toisia, koska haluaa pönkittää sitä omaa asemaansa.. Täysin typerää toimintaa, jos ihan miettii..
    Voi, ehkä mie olen - en ole varma - mutta kiitos ♥

    VastaaPoista