sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Turn your back, it's time to move on

Viimeinen lomapäivä on jo puolillaan, mutta onneksi menen huomenna vasta kymmeneksi koululle ja silloinkin on ensimmäiset kaksi tuntia teos-kurssia. Silti tuntuu vähän haikealta - ja hieman ahdistavaltakin - ajatella, että pitää taas alkaa heräilemään aikaisemmin ja lukea kokeisiin... Oikeastaan voisin laittaa tähän kuvan, joka kuvastaa loman loppumisen herättämiä tuntemuksia aika hyvin:


Pari pientä rottaa on käynyt nakertamassa piparkakkutaloa - ja tässä on lopputulos! ...tosin nyt siitä ei ole jäljellä varmaan yhtäkään karkkia. XD Aika karu muistutus siitä, että joulu on ohi ja pitää palata taas normaaliin arkeen.

Olen kyllä ostellut lähiaikoina niin paljon, että on pakko alkaa säästelemään vähäsen! Tosin.. aika pitkälti vanhemmat on maksanut. >_<' Tuntuu vähän lellityltä, mutta täytyy muistaa, että kaikki on tullut tarpeeseen.. Ostin nyt siis vielä housut (jotka ovat ensimmäistä kertaa sataa vuoteen edes jotenkin istuvat! :---D), lämpösuojan ja hopean kynsilakan. En nyt viitsinyt tuota muokkaamatonta kuvaa laittaa, kun muokkausohjelma sekoili taas mukavasti.. Seuraavana hankintana tahtoisin sen Fingerporin Hello Heimo mukin! Sen vielä siis sallin hiusvärien kanssa itselleni ja sitten alkaa säästäminen (juuu.. uskoo ken tahtoo!).





Hei, nyt kun vielä muistan: Haluaisin nyt viimeinkin tehdä sen postauksen, jossa vastaan kysymyksiin! Voitte siis kysyä ihan mitä vain - ja yritän vastata mahdollisimman suoraan ja totuudenmukaisesti! Kaikki aiheet käyvät, mutta tässä nyt on jotain ehdotuksia, jos ette muuten keksi: tyyli ja pukeutuminen, tunteet (mistä pidän, mitä inhoan, mitä pelkään jne..), syömishäiriöstä lähes mitä vain (tosin en halua vastata mihinkään kysymyksiin, joissa kannustaisin ihmisiä laihduttamaan tai antaisin vinkkejä), koulunkäynti,... no näitähän nyt on! : ) Kyselkää siis, niin saatte täydentäviä vastauksia! :') Kiitos jo etukäteen! ♥

3 kommenttia:

  1. Kuvaile tyyliäsi 3 sanalla.
    Mistä otat vaikutteita tyyliisi?
    Millaisia blogeja tykkäät lukea, millaisia et?
    Seurusteletko?
    Noudatatko jotain erityisruokavaliota?
    Millaista musiikkia kuuntelet?
    Mistä ostat vaatteesi?
    Mitä vaatekappaletta ilman et pärjäisi?

    VastaaPoista
  2. Emmma kyselikin jo paljon samoja, mitä minulla oli mielessäni, joten kyselen sitten jotain muuta...

    Kuinka kauan olet sairastanut?
    Mikä johti sinut syömishäiriöön?
    Kuinka vähän olet painanut pahimmillaan?
    Meneekö nytten syömisen kanssa jo paremmin?

    Ymmärrän kyllä, jos joku/jotkut olivat liian henkilökohtaisia, mutta itsehän päätät, mihin vastaat :)

    VastaaPoista
  3. Emmma & Alexandra: Kiitos, näitähän tulikin heti jo monta! :--) Pyrin vastaamaan kaikkiin, mutta saa nähdä, miten onnistun. : D

    VastaaPoista