sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kysymyspostaus! :--)

Tässä on nyt viimein tämä kysymyspostaus, enkä enää piinaa teitä keksimään kysymyksiä! :'DD Kiitos kaikille, jotka lähettivät kysymyksiä - toivottavasti vastaukset ovat valaisevia ja mielenkiintoisia!

KIINNOSTUKSEN KOHTEET

Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi tällä hetkellä?

Hmm.. Sanoisin, että läheiset (ystävät, perhe, kaverit), eläimet ja aivokapasiteetin kehitys (Hahah, olipas hupaisa sana :--D Siis koulunkäynti, kaiken luovan harjoittaminen; kirjoittaminen, leipominen, piirtäminen, lukeminen, maalaaminen, jne...)

Millaisia blogeja tykkäät lukea, millaisia et?
Mielestäni hyvä blogi sisältää paljon kuvia, mutta myös tarpeeksi tekstiä. Rakastan lukea kirjoituksia vaatteista ja tyylistä, matkustelusta, syömishäiriöistä, leipomisesta ja ihmisistä, jotka tekevät paljon käsillään ja luovat vanhasta uutta jne. : ) Paras sana kuvailemaan mielenkiintoista blogia on: elämänmakuinen. Pidän siitä, että ihmiset arvostavat ja rakastavat elämää ja löytävät valoa ihan arkisistakin asioista - tietysti myös surullisista asioista saa kirjoittaa, kunhan löytää myös toisinaan valoa elämästä ja tulevaisuudesta. :--)
En tiedä, onko olemassa mitään tiettyä blogityyppiä, jota en tahtoisi missään tapauksessa lukea.. Mutta en jaksa pitkään lukea blogia, jossa ei ole lainkaan kuvia. Toisaalta en myöskään halua lukea ''Pro-ana''-blogeja, sillä sairauden ihannoiminen on mielestäni todella vinksahtanutta ja pelottavaa.
Millaista musiikkia kuuntelet?
Kuuntelen hyvin monipuolisesti lähes kaikkea. Eniten pidän tietysti Apulannasta, mutta toisaalta on myös lukemattoman paljon hyviä tai jopa loistavia bändejä. Ei ole mitään tiettyä genreä, josta pitäisin eniten tai vähiten - mutta mitään listahittejä tai sen tyylisiä en kuuntele. Makko-herra kyllä soittaa meillä niin paljon musiikkia laidasta laitaan, että tutustun siinä ohella monen tyylisiin bändeihin ja kappaleisiin, joista tykkään. : D
Mikä kissoista tekee susta niin ihania ja vastustamattomia?

AAA, mitenhän sen nyt ilmaisisi.. Rakastan kissojen ulkoista ja sisäistä olemusta hyvin paljon. Niiden kasvonpiirteet ovat kaikilla erilaiset ja kiehtovat, keho on pieni ja ketterä - sitten vielä ne pehmoiset, pörröiset tassut ja.. Ennen kaikkea pidän kuitenkin kissojen luonteesta, siitä että ne menevät ja tulevat oman mielensä mukaan, joskus ne pörräävät ympärillä ja joskus näyttävät pitkää naamaa. Kissat ovat ihailtavan itsenäisiä ja omapäisiä. ♥

MUUT JUTUT
Seurusteletko?
En seurustele, lie mistä sekin sitten johtuu. :'D

Millaisena pidät peilikuvaasi? 

Se, miten katson peilikuvaani, riippuu hyvin pitkälti päivän mielialasta ja sen hetkisestä painosta. On päivä, jolloin katsoisin mielummin tukkeutunutta viemäriä, kuin omaa naamaani - tai etenkään vartaloani - mutta olen kuitenkin aika sinut itseni kanssa. En koe olevani kaunis, mutta ihan silleen sopivan näköinen. : P Tämänkin asian kanssa tietenkin työskentelen koko ajan ja yritän kehittää lisää itseluottamusta - ylöspäin ollaan menossa! : D

Miltä tulevaisuus näyttää?

Tulevaisuus on aina ollut aika harmaata ja epäselkeätä aluetta, mikä johtuu tietenkin suurimmaksi osaksi sairaudestani. Olen kuitenkin myös ihminen, joka elää mielellään hetkessä, eikä halua paljoa mietiä tulevaa. Haaveilen kuitenkin joskus harvoin ja hieman epäröiden, että tahtoisin tulevaisuudessa mm. valmistua psykologiksi tai kondiittoriksi, kirjoittaa kirjan ja sisustaa kotini laivastonsinisellä ja valkoisella / tummalla puulla ja valkoisella. Niin ja kissoja kanssa läjäpäin! :--D Lähempänä mietin lähinnä tulevia kuvispuolen pääsykokeita ja sairaudesta parantumista.

Mitkä asiat tekee sut onnellisimmaks? 

Kuulostaa ehkä hieman typerältä, mutta olen onnellisimmillani silloin, kun voin raskaan päivän jälkeen illalla kietoutua vilttiin, katsella jotain hyvää sarjaa telkusta tai lukea jotain hyvää kirjaa. Toisaalta tulen hyvin onnelliseksi myös tavatessani kavereita/ystäviä, tehdessäni jonkun löydön kaupasta, kierrellessäni luonnossa, (hävettää myöntää..) syödessäni suosikkijäätelöäni tai silloin, kun on onnistunut jossain, minkä eteen on nähnyt paljon vaivaa. Niin ja entäs se, kun kissa käpertyy syliin ja ja ja - tuitui! ; P

TYYLI / PUKEUTUMINEN


Kuvaile tyyliäsi 3 sanalla.
Oi vitsi, tämä on kyllä vaikea! Kokeileva, värikäs ja omaperäinen.

Mistä otat vaikutteita tyyliisi?
Oikeastaan kiertelen kauppoja ilman, että etsisin mitään erityisempää - jos sitten löydän jotain, ostan sen ja mietin, minkä kanssa sen yhdistelen. Toisaalta saan inspiraatiota myös katsoessani kuvia lehdistä ja kadulla vastaan tulevista ihmisistä. Lisäksi myös mieliala vaikuttaa todella merkitsevästi valitsemiini vaatteisiin.

Onko sulla hiustenpidennykset, jos on niin millaiset?
Heheh, tätä en mielellään myönnä, mutta joo onhan minulla. Olen kyllä miettinyt, etten tahtoisi enää kovin pitkään niitä käyttää, vaan siirtyisin lyhyempiin hiuksiin. Lisäkkeet on Cybershopista, aitoa hiusta ja maksoivat suunnilleen 90 euroa. Niin ja sävy on muistaakseni platina.
Mistä ostat vaatteesi?
Ostan vaatteita vähän sieltä sun täältä, mutta ehkä eniten H&M:stä ja kirpputoreilta. Muutamia vaatteita on myös Morticiasta, Cybershopista ja ulkomailta ainakin Terranovasta.
Mitä vaatekappaletta ilman et pärjäisi? 
Ää, kamalan vaikeita kysymyksiä! : D Tarvitsen niitä kaikkia.. Mutta tärkein on ehkä paidat/neuleet. Ja sitten toisaalta rakastan myös hameita ja mekkoja - äh.
 
SAIRAUS / RUOKA & SYÖMINEN
Noudatatko jotain erityisruokavaliota?
No, en nyt mitenkään erityisemmin, mutta lihaa syön mahdollisimman vähän. Punaista lihaa en syö ollenkaan, mutta ravintoterapeutin suosituksesta (lue: pakotuksesta) syön hieman kanaa ja kalaa. Lisäksi on paljon tietynlaisia ja tyyppisiä ruoka-aineita joita en syö / syön mahdollisimman vähän. Olen harkinnut vakavasti (ja kokeillutkin) kasvissyöjäksi ryhtymistä, mutta vegaanius kuulostaa turhan hankalalta varsinkin tässä elämäntilanteessa.
Kuinka kauan olet sairastanut?
Suunnilleen neljä tai viisi vuotta on siitä, kuin aloin laihtumaan huomattavia määriä. Olen kuitenkin potenut syömisestä huonoa omatuntoa jo pienestä pitäen, koska meillä syöminen on ollut aina jotenkin kielletty asia.. Minua esimerkiksi pienenä käskettiin syömään ainakin yksi keksi, mutta jos otin toisen, sain heti kuulla sen sisältämästä sokerista ja rasvasta ja siitä, kuinka se vaikuttaa kehooni.
Tiedätkö mistä sun sairaus on alkanut, tai mitä veikkaat mistä se on alkanut? / Mikä johti sinut syömishäiriöön? 
Syömishäiriööni ovat johtaneet monet asiat, joista en halua mainita suurimpia täällä tai ylipäätänsäkään kovin usein.. Mutta luultavasti ihmisten huomauttelu ja kokoni haukkuminen (koulussa, kotona ja sukulaisten luona), sai minut ajattelemaan, että olin jotenkin liian iso ja lihava, vaikka näin jälkeenpäin olen ollut aina normaalipainoinen . Lisäksi on paljon muita pieniä asioita, joista olen kerännyt kolhuja matkalla jne.
Kuinka vähän olet painanut pahimmillaan?
Olen painanut alimmillaan vain 28 kiloa, mikä tuntuu jälkeenpäin täysin järjettömältä ja lähes pelottavalta..
Meneekö nytten syömisen kanssa jo paremmin?
Voi, haluaisin niin paljon sanoa, että menee, mutta en ole ihan varma.. Syön kyllä useammin, kuin silloin. Toisinaan paino tippuu liian niukan syömisen takia, mutta yritän kompensoida sitä syömällä joskus herkkuja. Mutta vastaus on siis kyllä, syön nykyään paremmin, kuin ennen osastolle joutumista reilu vuosi sitten.

7 kommenttia:

  1. LYHYITÄ, SÖPÖJÄ PIKKUKOMMENTTEJA KAIKILTA! : D ♥

    destruction, fashion, Karpo: Kiitoksia, ihan hymy (tai no olisikohan tämä sittenkin virnistys..) levisi huulille. : D

    SUCKLAA: Apulanta on ihanin! : DD ♥

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva toi jaottelu ja värit, mä tykkäsin kyllä <3

    VastaaPoista