sunnuntai 28. elokuuta 2016

Parilla Helsingissä

Hellou! Viimeisiä lomapäiviä viedään, joten olihan sitä kiireellä vielä yksi reissu tehtävä.. Tällä kertaa pääkaupunkiseudulle kavereita tapaamaan. ;-)
Olen tosi huono sopimaan tapaamisia kavereiden ja ystävien kanssa. Tosi monen kanssa on pitänyt käydä kahvilla, mutta aina se jotenkin jää.. Viime aikoina olen kuitenkin yrittänyt parantaa tapojani, että tulisi ihan oikeasti nähtyä, eikä vaan luvattua. Niinpä olikin onni onnettomuudessa, että koulun alku siirtyi viikolla ja ehdin vielä näkemään Iinaa ja Nooraa viimeisinä lomapäivinä!
Varasin Onnibussin menomatkalle jo hyvissä ajoin, sillä ajattelin, etteivät rahat riitä junaan molempiin suuntiin. No, sitten tuli palkka ja hetken aikaa olisikin ollut rahaa - kunnes eksyin CDON:in sivuille.. mutta siitä kirjoittelen myöhemmin lisää.
Puolentoista tunnin matka kului yllättävän nopeasti, sillä löysin paikan ilman vieruskaveria ja uppouduin hyvän kirjan pariin. Jos nyt jotain miinusta täytyy matkalle antaa, niin se oli takana istuva olutta litkivä mies, joka haisi tupakalta ja viinalta varmaan koko bussissa. :-D Mutta sellaista se joskus on!
Hetken odottelun jälkeen tapasin Nooran ja Iinan. Illan suunnitelma muotoitui sitäkin nopeammin: pari juomaa kaupasta ja puistoon istumaan. Tuulinen ja kolea sää ei ehkä ollut paras mahdollinen puistoilulle, mutta sehän on vaan asennekysymys.. ;-)
Olen sanonut tämän ennenkin, mutta onhan se aika mahtavaa, että netin kautta voi löytää näin samanhenkisiä ihmisiä! Iinan kanssa tutustuttiin joskus aikanaan IRC-Galleriassa ja Nooran kanssa pari vuotta sitten Pridessä perinteisellä ''luen sun blogia''-lausahduksella.
Aika kului taas ihmeen nopeasti, sillä juteltavaa riitti. Oli kiva huomata, miten luontevaa ja helppoa puhuminen oli. Tässä taas yksi syy siihen, miksi kannattaa lähteä kotoa ja nähdä muita!
Illalla lähdin junalla kotiin, Tikkurilaan asti Iinan kanssa ja lopun matkaa itsekseni. Taisi ne muutamat juomat nousta päähän, sillä englannin kielisen kirjan lukemisesta ei tullut yhtään mitään.. Luin samaa aukeamaa valehtelematta Tikkurilasta Haarajoelle. XD
Eilinen oli tosi onnistunut päivä: 
ihania tyyppejä, reissaamista ja puistoilua.  
Huomenna onkin sitten viimeinen lomapäivä ennen koulun alkua, 
mutten ole ehtinyt asiaa vielä sen pahemmin miettimään.. 
Kaipa se arkeen ja rutiineihin paluu tekee vaan hyvää. 
Heippa!

2 kommenttia: