keskiviikko 17. elokuuta 2016

Maanantaijuttuja

Heippa! Lukijoita lähtee, eikä kommentteja tule, mutta yritän olla ottamatta tätä liian henkilökohtaisesti, heh. :-D Mutta siis, postausideoita otetaan yhä vastaan! Nyt kuitenkin pari huonolaatuista kuvaa maanantailta, joka oli kuitenkin niin kiva päivä, että halusin siitä postailla.
Syksy alkaa selkeästi olla tulossa, sillä sain viimein pukea päälleni yhden vuodenajan lemppariasuni. Olen niin kaivannut neuleita ja niiden kanssa tehtyjä asukokonaisuuksia, vaikka muutoin kesä viekin voiton. Maanantaina aamupäivällä lähdettiin Karismaan. Oltiin sovittu päivä jo aikaisemmin, sillä piti etsiä vielä paria juttua ennen koulun alkua.
Mitään kummoisempaa ei ostoslistalla ollut - mutta yhtä asiaa ilman en osaa uutta kouluvuotta aloittaa. Se jokin on vihko, ihan tavallinen pieni läpyskä, jonka väliin voi tunneilla rustata muistiinpanoja. Nuorempana olin ihan hulluna vihkoihin ja ostin niitä niin paljon, että olinkin sitten pari vuotta vihko-ostolakossa. :-D Lakon aikana käytin kaikki vanhat vihkot pois, kunnes tuokin pino yhtenä päivänä hupeni loppuun. Nyt oli viimein aika ostaa uusi vihko!
 
Hetken kiertelyn jälkeen oltiin jo niin nälkäisiä, että oli ruokailun aika. Alunperin oli tarkoitus mennä Lauantaihin, mutta paikka oli oudon tyhjä ja hiljainen (ihmisistä ja tarjottavista). Suunnitelma muuttui lennosta, joten mentiinkin Ristorante Momentoon, joka tarjoili italialaistyylistä ruokaa. Valinta oli onnistunut, sillä ruoka oli hyvää ja kaikille löytyi jotain mieluista. :-) Itse tilasin vuohenjuusto-mansikkasalaatin (koska en osaa tilata muuta kuin salaattia), joka oli todella herkullinen. Jotenkin nuo juustot eivät enää edes maistu niin hyviltä, kun on tottunut vegaaniruokiin, mutta en halua olla mitenkään ehdoton. Tilanteen mukaan, eli sitä mitä on tarjolla. ;-)
Kierreltiin kaupoilla vielä parin tunnin ajan, kunnes lähdettiin viemään kissojen haudoille kukkia. Eläintenhautausmaalla oli aurinkoinen ja kaunis sää, joten siellä kului vähän pidemmän aikaa. Olisi voinut kulua vielä enemmänkin, mutta perhosten ilmestyttyä paikalle tuli hoppu päästä pois.. Ihan oikeasti, kämmenen kokoisia perhosia lenteli ympärillä ja olisi tullut iholle asti, jos en olisi juossut pois! Mahdoin näyttää koomiselta, kun juoksin ympäriinsä ja säpsähtelin pienintäkin liikettä.. Kaikkea sitä pieni ihminen voikin pelätä. :-D
 Ekokartonki 300 g, 4,95 e
Taittoluu, 9,50 e
Vihko, n. 2 e
4 kuulakärkikynää, n. 10 e

Sitten ne ostokset. Kartongit ja taittoluun ostin Sinellistä. Taittoluu on tarkoitettu pahvien taitteluun, joten tuo pieni muovinen vempele on tärkeä alallani. Olisi pitänyt hankkia sellainen jo ensimmäisenä vuotena, mutta vasta nyt sain viimein aikaiseksi..
Vihkon ja kynät ostin Clas Ohlsonilta. Ensinnäkin, olen tosi valikoiva vihkojeni suhteen. Olen etsinyt mieleistä jo ties miten monesta kaupasta, mutta vasta tähän olin tyytyväinen. Toiseksi, kirjoitan mieluiten kaiken kuulakärkikynällä. Teen niillä myös luonnostelut. Jostain syystä kuulakärkikynillä saan aikaiseksi siistimpää jälkeä kuin vaikkapa lyijykynällä tai tussilla.
 Trikoot, n. 60 e /kpl
Paidat, 9,95 e /kpl
Toinen juttu, jota lähdin etsimään oli treenivaatteet. LAMK:in salikortti maksaa vain 40 euroa koko lukukaudelta, joten päätin viimein uskaltautua taas vanhan harrastuksen pariin. Juoksupyörät ja muut vastaavat jätän tällä kertaa vähemmälle ja panostan lihaskuntoon. Myönnän olevani aavistuksen verran välineurheilija, sillä kivat treenivaatteet motivoivat. :-) Sanottakoon nyt kuitenkin, että yli 100 euron lasku treenitrikoista vähän kirpaisi.. Mutta ne tulevat kuitenkin käyttöön, eikä tarvitse heti olla ostamassa uusia. Tähän vastapainoksi ostin treenipaidat H&M:stä, jossa hintakin oli huomattavasti alhaisempi..
Maanantai oli tosi kiva ja rento päivä! 
Nyt odotan jo ihan hyvillä mielin arkeen paluuta, sillä olen saanut rauhassa sulatella asiaa.
Heippa!

12 kommenttia:

  1. Aktiivisesti blogiasi lukeva ilmoittautuu! Kaikki postaukset tulee luettua, ei vaan hirveästi keksi mitään järkevää kommentoitavaa ikinä! Vaikka tekisikin aina mieli sanoa,että oot nätti, kirjoitat positiivisella asenteella, oot uskomattoman vahva ja postauksesi on kiinnostavia... niin ei silti vaan tule sanottua :D! Oon serannu sua montamonta vuotta ja sun blogi on yks mun suosikeista! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :-) Ymmärrän kyllä hyvin tuon, ettei tule kommentoitua, sillä teen sitä aika harvoin. Kiva kuitenkin, kun kommentoit nyt! Kiitos. ♥

      Poista
  2. OOOH yhtä vihkohullu ilmoittautuu! Ihan vaan senkin takia tekis mieli aloittaa koulu jotta saisi ostaa lisää vihkoja, kyniä, kumeja yms vaikka niitä on jo kaapin perukoilla odottamassa kirjoittajaansa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, vihkot on kyllä parhautta. :-D Ainakin on joku hyvä syy opiskella..

      Poista
  3. Täällä yks hiljainen lukija! Ei tuu oikeen koskaan kommentoitua :/ mutta kaikki päiväni kuvina kirjoitukset ja videot on parhaita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei aina vaan tule kommentoitua, ihan sama juttu itsellänikin. Kiva kun tulit nyt kommentoimaan. :-) Toinen noista toteutuukin hyvin pian!

      Poista
  4. Blogimaailma (lukijat mukaanlukien) tuntuu hiljentyneen, johtuu varmaan siitä kun nykyään on kaikenmaailman snapchatit, missä ihmiset pyörii vanhan kunnon bloggerin sijaan. Ei siis kannata ottaa henkilökohtaisesti jos on hiljaista - se ei susta johdu ollenkaan! Tätä blogia on aina yhtä mukava lukea ja toivon että kirjoitat vielä pitkään. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinhän se on. Vähän harmi, mutta ehkä Blogger vielä nousee taas jossain vaiheessa. :-) Yritän olla ottamatta henkilökohtaisesti! Kiitos, kiva kuulla! Enkä ole menossa minnekään, joten jatkan blogia varmaan vielä eläkepäivinäkin.. :-D

      Poista
  5. Mä en juuri kommentoi,, mut sun blogi on mun lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ymmärrettävää. :-) Kiva kuulla, kiitos! ♥

      Poista
  6. En aina ehdi/osaa kommentoida mut luen edelleen ihan säännöllisesti :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat olla kuitenkin yksi säännöllisimmin kommentoivista.. :-D Kiva kuulla! ♥

      Poista