sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Viikon parhaat

Moikka! Kuvailin taas kännykällä muutamia juttuja viikon varrelta. Ajatuksena olikin siis tehdä koonti viikon parhaista jutuista, mutta aika tylsää ja tavallista arkea nämä ovat. ;-) Mutta kuten aikaisemmin sanoitte, tavallinen ja arkinen on ihan toivottavaa!
Maanantai
1. Kirpparilla tekemässä löytöjä. Löysin pari kivaa toppia, mutta en mitään sen kummempaa. Tosin en ollut kyllä muuta etsimässäkään, joten hyvä näin! :-)
2. Oman kasvimaan satoa. Siihen ne papujen, salaattien, kesäkurpitsojen ja muiden taimet ovat ilmestyneet ihan parin päivän aikana!
3. The O.C. Alkaa näköjään aika käydä pitkäksi, kun yhtenä päivänä huomasin katsovani kyseistä sarjaa. Netflixistä ei enää paljoa katsottavaa löydy, joten O.C. tuntui äkkiä ihan hyvältä vaihtoehdolta..
4. Kauppareissu illemmalla. Punnitse&Säästä koitui taas lompakon tuhoksi, kun löysin kuivahedelmiä, proteiinipatukoita ja kauan etsimiäni oluthiiva- eli ravinnehiutaleita. ♥

Tiistai
1. Karoliinan näkeminen ja satamassa kuvailu. Kirjoitinkin siitä jo ihan erillisen postauksen, joten mitäpä tässä enää lisäilemään..
2. Skeittilautailu. Ihan parasta, odotan niin innolla, että pääsen taas harjoittelemaan uudestaan! Nyt vaan on ollut niin huonoja säitä, että saa nähdä.
3. Ravinnehiutaleet testissä. Päätin oikein repäistä ja panostaa ruokaan viikollakin enemmän kuin sen 15 min. Tein uunissa paahdettuja kukkakaaleja ja kikherneitä, jotka maustoin ravinnehiutaleilla. Jos joku miettii, että mitä kummia ne oikein ovat, niin lyhyesti sanottuna ne antavat vegaaniruoalle juustoisen ja pähkinäisen maun. Purkilla oli hintaa alle viisi euroa - ja tuote ainakin tähän asti täyttäneet kaikki odotukset! ;-)
4. Supernatural.. Mihinköhän ne päivät aina katoavat, kun veli tulee kylään ja ajatellaan katsoa vaan pari jaksoa eteenpäin? Ollaan nyt menossa jo 6. kauden puolivälissä.

Keskiviikko
1. Bloggailua aamupäivällä. Kirjoittelin tosiaan satamareissusta Karoliinan kanssa ja vähän mietteitä nykypäivien tapahtumista.
2. The O.C. taas kerran. Katsoin sarjaa joskus nuorempana, mutta olen unohtanut jo suurimman osan. Sarja on oikeasti yllättävän koukuttava - olen varmaan löytänyt pehmopuoleni iän myötä.. :-D
3. Välipalaa. Sain juuri Hohdon luettua ja ei hitto se oli hyvä!
4. Spontaanisti rullistelemaan. Ajattelin pitää keskiviikkona rentoilupäivän, mutta jo aamupäivän jälkeen olin tylsistynyt ja paloin halusta päästä tekemään jotain. Asia johti toiseen - ja kohta oltiinkin jo kiskomassa rulliksia ja suojia päälle.. Nuorempana olin ihan hulluna rullisteluun, mutta jossain välissä se sitten vaan jäi. Oli kiva huomata, ettei taito ole vielä ruostunut edes kahdeksan vuoden tauon jälkeen! Käytiin rullailemassa lähemmäs kahden tunnin lenkki, ihan vaan koska se oli niin hauskaa. Jälkeenpäin fiilis oli ihan mahtava ja tyytyväisinä rojahdettiin pariksi tunniksi Supernaturalin ääreen. :-) Spontaanit jutut on parhaita juttuja!

Torstai 
1. Maalailua. Otin pitkästä aikaa värit käyttöön, ja niillä maalailu onkin ihan erilaista kuin mustalla ja valkoisella. Ainakin on ollut aikaa harrastuksille näin lomaillessa! :-)
2. Sadepäivä. Koko päivän satoi kuin saavista kaatamalla, joten ulkoilut saivat jäädä sillä kertaa..
3. Puuroa. Okei, hävettää myöntää, mutta puurosta on taas tullut jotenkin pelottavaa. En edes tiedä, missä vaiheessa niin on päässyt käymään.. Jouduin kuitenkin käymään lähemmäs tunnin tappelun ennen, kuin lopulta päädyin keittämään puuroa. Olen ehkä jumittunut turvaruokien kierteeseen, vaikka muuten meneekin ihan hyvin. Tein kuitenkin oikean päätöksen ja söin puurokulhoni tyytyväisenä - eikä mitään pahaa tapahtunut!
4. Lisää Supernaturalia. Ei sen enempää selittelyitä, ymmärsitten varmaan pointin.

Perjantai
1. Croissanttitaikinan leipomista. Olen leiponut viimeksi kotitalouden tunnilla croissantteja, joten halusin kokeilla niiden tekoa uudelleen. Voitaikinan teko olikin lopulta aika helppoa ja vaivatonta!
2. Kirppistelyä. Ainoa edes vähänkin ostamisen arvoinen juttu olisi olleet kuvassa näkyvät housut, mutta päätin kuitenkin säästää rahat tällä kertaa. :-)
3. Pupan kanssa lisää Supernaturalia.
4. Kauppareissu ysin aikaan illalla. Kauppareissu venyi myöhälle, joten siirryttiin kassoille juuri sulkemisilmoituksen aikaan. No, joskus näinkin! :-D

Sellainen oli tosiaan tämä viikko noin suurin piirtein. 
Oli hauska lomaviikko, vaikka kuvien perusteella varmaan näyttääkin siltä, 
että olen lähinnä katsellut sarjoja. 
Heippa!

2 kommenttia:

  1. ihana viikko!

    mä olen kanssa noita ravintohiivahiutaleita jonkin aikaa miettinyt ostaa mutta en ole raaskinut jos ne i olekkaan hyviä. mut en myöskään oikein tiedä mihin kaikkeen niitä voisi ripotella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :-)

      Suosittelen kokeilemaan, tuskin ne ainakaan pahoja ovat! Ainakin paahdetuissa kukkakaaleissa ja maustamattoman tofun kuorrutteena (uunissa tai pannulla paistettuna) ravintohiivahiutaleet sopii hyvin. Sen enempää en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta periaatteessahan siinä on vaan mielikuvitus rajana. ;-)

      Poista