keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

''Seuraa mun jälkii ja peitä ne, ettei voida palata''

Heippa! Aika kuluu niin nopeasti - ensi viikolla on jo juhannus. Sitäkin suuremmalla syyllä on välillä lähdettävä ulos nauttimaan lämpimistä ilmoista ja hyvästä seurasta. ;-)
Aika harvoin otan kantaa näihin asioihin, kuten jo Pariisin terrori-iskujen aikaan kirjoitin. Maailmalla tapahtuu niin paljon hirveitä asioita joukkosurmista sotiin, ettei mikään tunnu enää järkyttävän. Olisi helppo todeta, ettei ainakaan täällä Suomessa - mutta ei se vaan mene niin. Soldiers of Odinin jäseniä kehotettiin hyökkäämään edes vähänkin "vasemmalle kallistuvien" kimppuun.
Tämän jälkeen uutiset täyttyivät Orlandon ampumatapauksella, jonka kuulemiselta kukaan on tuskin voinut välttyä. Ainakin 50 ihmistä sai surmansa, 53 haavoittui. Kaikki tämä vain siksi, että tekijä loukkaantui homoparin julkisesta rakkaudenosoituksesta.
Se, että ei voi hyväksyä muita kulttuureita, vähemmistöjä tai mielipiteitä, on pois vain itseltä. Kieltäytyy näkemästä erilaisuutta ja rikastuttamasta omaa elämänkuvaansa. Se on vain typerää, mutta silkkaa hulluutta on kuvitella, että omat aatteet oikeuttavat tappamaan. En minäkään mene turkistarhoille teilaamaan ihmisiä tai hyökkää kadulla Perussuomalaisten kimppuun. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, mutta kenelläkään ei ole oikeutta tappaa.Nämä teot ovat hullujen tekoja, eikä niissä ole kysymys uskosta tai aatteesta.
Maailma on ehkä sekaisin, mutta ollaan me viisaita ja annetaan erilaisuuden rikastaa elämäämme. Rakastetaan, hyväksytään ja ollaan ylpeitä siitä, millaisia olemme. 
Mennäänpä sitten vähän iloisempiin aiheisiin. :-) Eilen oli niin hyvä ilma, että olisi ollut hulluutta jäädä sisälle homehtumaan. Satama onkin paras paikka aurinkoisen kesäpäivän viettoon: pakattiin kamerat laukkuihin ja lähdettiin Karoliinan kanssa kävellen kohti satamaa.
Olin valinnut jo ihan toiset vaatteet, mutta ennen lähtöä pienoisen vaatekriisin jälkeen päädyinkin toiseen asukokonaisuuteen. Nirvanan paita on oikeasti vähintään kymmenen vuotta vanha, se oli yksi kutos- ja seiskaluokkien lemppareista. Vain yksi asia jäi harmittamaan asukokonaisuudessa - eihän sukkahousuilla päässyt veteen kahlailemaan! :-D Onneksi kesä on kuitenkin pidempi, kuin Lidl:n mainokset antavat olettaa, joten ehtiihän sitä myöhemminkin aallokkoihin kahlailemaan.
 
Kuvien ottamisen jälkeen oli aika siirtyä seuraavan tehtävän pariin. Tehtävän, jonka ajattelin päättyvän vähintäänkin naarmuisiin polviin ja totaaliseen epäonnistumiseen.
Tämä mahdottoman vaikea ja vaarallinen tehtävä oli tietenkin skeittilautailu. Tämä oli toinen kertani laudan päällä, jos lapsuuden lasken-istualtani-alas-mäkeäyritys lasketaan. Useamman vuoden ajan ajatus skeittilaudan ostamisesta on kuitenkin pyörinyt mielessä, mutta jäi aina ajatuksen tasolle - kunnes asia tuli puheeksi Karoliinan kanssa. Aika nopeasti tuli ilmi, että meillä on molemmilla ollut sama haave! Siitä se ajatus sitten lähti, sillä pian Karoliinalla oli lauta ja aloin etsiskellä sellaista itselleni.
Tällä kertaa käytiin harjoittelemassa Karoliinan laudalla. Pelkäsin, etten edes pysy laudan päällä, mutta parin yrityksen jälkeen se olikin yllättävän helppoa - ja hauskaa! Nyt vaan odotan, että saan oman laudan ja voin aloittaa harjoittelun ihan tosissaan. Ehkä sitten parin tai useamman vuoden jälkeen osaan jo rullailla keskustassa ja vaikka koulumatkoilla. Rampeille en edes yritä, mutta näin harrasteluna tämä on todella hauskaa. ;-)
Oli hauska päivä - juuri näiden päivien takia rakastan kesää! 
Voi olla ulkona t-paidassa ja shortseissa, eikä tarvitse kiirehtiä kotiin kylmyyden pakoon.
Heippa!

8 kommenttia:

  1. Olipa suloinen postaus.

    Sun ei todellakaan tarvitse vastata tähän, jos tuntuu että tää on liian henkilökohtasta! mutta; tuli vaan mieleen kysäistä ihan täysin puhtaasta mielenkiinnosta, että ootko sä kiinnostunu pojista vai tytöistä vai molemmista vai onko sukupuolella sulle mitään väliä? Ja yleensäkin mimmoinen on sun tilanne "rakkausrintamalla"?
    Ei siis oo todellakaan pakko vastata, en vaan muista että oisit koskaan puhunu aiheesta ja pahassa aliravitsemustilassahan rakastuminen on periaatteessa mahdotonta (ainakin näin yksi lääkäri kerran selitti), mutta nyt kun näyttää että sulla on mennyt vähän paremmin, niin ajattelin, että onko herännyt uusia tunteita ja pystytkö jo kiinnostumaan ihmisistä syvemminkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-)
      Ei haittaa ollenkaan, ihan mielelläni vastaan. Sukupuolella ei ole niinkään väliä, eli olen tosiaan biseksuaali. Seurustelin vähän aikaa sitten tytön kanssa, mutta joskus aikaisemmin on ollut suhteita myös poikien kanssa.
      Joo, ihan oikeinhan se on. Syömishäiriössä kun ei pahemmin jää aikaa seurustelulle, eikä rakastuminen oikeastaan edes kiinnosta. Tällä hetkellä olen sinkku, mutta en pistäisi seurustelua pahaksi, jos vaan se oikea tyyppi löytyisi. :-)
      Toivottavasti tämä vastasi edes jotenkin kysymykseen.

      Poista
  2. Oot vaan niin söpö, ettei mitään rajaa. :3 Itelläkin ollu toi skeittilautailu aina salaisissa haaveissa, mut epäilen vahvasti, ettei se olisi mitään nättiä katseltavaa.. :'D Kokeilin rullaluistimiakin hiljattain ja tärisin kauttaaltaan, näyttäen äärimmäisen kömpelöltä. Mut ehkä uskaltaudun yrittämään uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Hahah, ehkä se ei olekaan ensimmäisellä kerralla, mutta yllättävän nopeasti ne taidot karttuu. Rullaluistelu on ihan parhautta! Jatkat vaan harjoittelua, niin se alkaa varmasti luonnistumaan. ;-)

      Poista