sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Kiireinen lomaviikko

Nyt ymmärrän, mitä tarkoitetaan projektiviikoilla, joita meidän koulun lomat tarkalleen ottaen ovat. Siinä on lomailut kaukana, kun viikon aikana pitäisi ehtiä tekemään taidehistorian esitelmä, lukea ruotsin kirjalliseen tenttiin, maalata loppuun itsenäinen projekti ja tehdä luonnoksia biopakkauksille. Vaikka hommaa on ollut paljon, alkaa suurin osa olla viimein valmiina. Onneksi viikkoon on mahtunut paljon muuta kivaa tekemistä ja vähän on ehtinyt loppuviikosta rentoutumaankin!

Maanantai
Viikko alkoi pitkään nukutun yön jälkeen kiireettömällä aamulla. Maalailin, söin aamupalaa ja leivoin vegaanisia suklaamuffineita. Kävin myös pyörähtämässä kirpparilla, mutta poistuin tällä kertaa tyhjin käsin. Tulin kotiin, siivoilin ja tein kouluhommia. Illemmalla käytiin vielä kaupassa, mutta muuten päivä oli melko rento aloitus lomalle.
 
Tiistai
 
Karoliina & Sanni tulivat yökylään! Sehän tarkoitti tietenkin kirppareilla kiertelyä: tällä kertaa jopa löysin jotain. Oikeastaan vähän enemmänkin kuin vain jotain. Harmaa pitkähiainen mekko oli jäänyt kummittelemaan mieleen edelliseltä kierrokselta, joten olihan se ostettava. Todellisuudessa olin kuitenkin etsimässä kahta tiettyä asiaa: farkkutakkia & pitkää hametta. Voitte siis ehkä arvata, miten riemastuin, kun löysin Leviksen farkkutakin 10 eurolla! Se tulee olemaan niin täydellinen kevät- ja kesätakki. Tuon kuvissa vilahtavan mustan hameen löysin kyllä vasta keskiviikkona, mutta sekin on juuri sellainen, mitä olin etsinyt! Nyt saa kevät tulla. ;-)
Kirpparin jälkeen kierreltiin vielä parissa kaupassa ja käytiin Makuunissa vuokraamassa elokuva illaksi. Viimeksi, kun Karoliina oli täällä, katsottiin Labyrintin ensimmäinen osa - mutta voi melkein sanoa, että tämä toinen osa oli vieläkin parempi! Elokuva oli jännittävä alusta loppuun enkä nyt tarkoita jännitystä siitä, mahtaako Makuunin kaltoinkohdeltu levy pyöriä kunnolla.. ! Oikeastaan elokuvassa jäi harmittamaan vain yksi asia: täytyy taas odottaa ikuisuus seuraavan osan ilmestymiseen. :-D

Keskiviikko
 
Aamulla oli kiva herätä kahvintuoksuun, kun oli kerrankin nukkunut pidempään kuin muut. Syötiin vielä aamupalaa yhdessä ennen, kuin muut lähtivät kirjoittelemaan asuntosoppareita ja minä verikokeisiin. Siinähän se aamupäivä sitten kului terveysasemalla labroja odotellessa, mutta ainakin sain sen hoidettua pois alta. Sitten vaan kirpparin kautta kotiin. 
Ettei päivä nyt ihan liian kiireettömäksi menisi, päätettiin lähteä veljen kanssa elokuviin. Olen viimein alkanut lämmetä näille Marvelin elokuville, eikä Deadpool mitenkään vähentänyt innostusta. Deadpool oli, noh, silkkaa vittuilu kaikelle ja kaikille alusta loppuun. Niin päätöntä, niin hauskaa ja tavallaan koskettavaa. En nyt jaksa sen paremmin pureutua elokuvan juoneen - vaan suosittelen, että käytte itse katsomassa! On nimittäin näkemisen arvoinen. ;-)
Torstai
Torstaihin kuului kotoilua, lenkkeilyä & koulutehtävien tekemistä. Nukuin pitkään, sillä edellisenä iltana tuli valvottua pitkään. Sain jopa pari ruotsin juttuakin kertailtua, vaikka niitä ihan viimeiseen asti välttelin..
Perjantai
Sovittiin, että nähdään Eevin kanssa aamupäivällä. Oltiin suunniteltu, että kokkaillaan vegesushia ja tehdään kouluhommia. Sushin osalta tuli lopulta budjetti vastaan, joten tyydyttiin keiton kokkailuun. Tosin parin euron keitosta tulikin ihan parasta keittoa ikinä - enkä edes liioittele! Simppeliä, mutta niin hyvää: porkkanaa, kukkakaalia, kookosmaitoa, currya ja suolaa. Siinä se. ;-) Saatiin myös pari kouluhommaa hoidettua, joten niidenkin osalta pahin stressi putosi hartioilta. Oli tosi hauska päivä, näitä lisää kiitos!
Kaiken kaikkiaan siis melko tuottoisa ja kiireinen lomaviikko takana: katsoin kolme elokuvaa, maalasin loppuun yhden maalauksen, luin ruotsia, tein taidehissan tehtävää, kävin baarissa ja elokuvissa, näin ystäviä,.. No, sanotaanko nyt vaikka niin, että vaikkei olo ole kovin rentoutunut, on viikko ollut enemmän kuin onnistunut. Mutta ihan tosi, minne se viikko taas katosikaan? Huomenna pitäisi taas palata koulun penkille, eikä alkava viikko tule olemaan mitenkään helppo..

Joko teillä oli loma? Miten meni?

2 kommenttia:

  1. Moikka! Kiva lukea sunkin kuulumisia pitkästä aikaa. ^^ (toivottavasti muistat vielä, joskus irc-galleriasta :P) Oli bloggailu jäänyt kokonaan muuton ja opiskelijaelämän ohella, mutta palasin takaisin!
    Deadpool oli kyl huvittava. :`)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kävin vähän lueskelemassa, mitä sinne päin kuuluu. :-P Sen verran hyvän kasvomuistin omaan, etten ihan heti unohda - en edes niitä irc-gallerian aikaisia.. :-D Tosi kiva, kun taas jatkat bloggailua!
      Joo, niin on. Sai ainakin nauraa.. :-D

      Poista