sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Alkuvuoden lempparit -video

Kuvasin teille pitkästä aikaa videon! Jo jonkun aikaa mielessä on pyörinyt ajatus tämän videon kuvaamisesta, mutta nyt sain sen viimein tehtyä. Toivottavasti tykkäätte! ♥ 

Ps. Kuvasin videon aamulla, jolloin veli ja veljen pari kaveria vielä nukkuivat, siksi puhun hiljaa ja radio soi taustalla. Taisi olla vielä vähän unihiekkaakin silmissä, kun juttu junnaa välillä.. Mutta siitäkin huolimatta, tässä on alkuvuoden lempparit!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla. Vähän pelkäsin, että pelkän höpöttelyn kuunteleminen olisi tylsää. :-D

      Poista
  2. Onpas sulla söpö ääni. :) Nälkäpelit on parhaita! Olin fani jo kauan ennen ku leffat tuli! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :-) Niinpä! Kirjat ovatkin kyllä sen verran hyviä, etten yhtään ihmettele. Onhan elokuvatkin tietysti upeita, mutta kirjoissa on aina enemmän sitä jotain.

      Poista
  3. Kiitos! Noi speltpopsit on jotain niin taivaallista. Riensin heti ostamaan niitä, kun muistutti niistä toisista hunajamuroista. Erona vain se, että speltpopsit on selvästi puhtaammista raaka-aineista ja ne maistuukin paremmilta. Toimis kyl varmasti suklaaleivonnaisissa! Supernaturaliakin pitänyt tsekata jo pitkään, mut se on aina jäänyt. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! En itse tykännyt aikoinaan niistä hunajamuroista (en pidä hunajasta, mahtaisiko siinä olla syy...), mutta spelttipopsit olivat just eikä melkein täydellisiä. ♥ Ihan varmasti, olen tässä pyöritellyt ajatusta mielessä, joten eiköhän idea kohta pääse kokeiluun. :-D No mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! Kannattaa oikeasti katsoa - lupaan, että jäät koukkuun. ;-)

      Poista