maanantai 1. kesäkuuta 2015

''Kalaonnea matkaan, sinä ansaitset turskaa''

Heippa! Lauantaina lähdin illalla juhlistamaan valmistuneita Kariksen rantaan. Oli vaikea lähteä, kun Nana alkoi viimein rohkaistua ja pyöriä jaloissa kehräten.. Onneksi kuitenkin lähdin - sillä ilta oli todella onnistunut!
 Saavuin paikalle vähän ennen seitsemää, jolloin rannassa odotti jo suurin osa porukasta: Karoliina, Sanni, Oona, Jani, Elli, Riina, Mika,.. Ja mitä noita nyt oli. ;-D Eli hyvä porukka oli kasassa ja nauru raikasi vähintään lammen toiselle puolelle!
Karoliina ja Oona
 Oli meidän porukassa kyllä yksi vähän vähemmän toivottukin henkilö: alkoholisoitunut mies, josta käytettiin mm. nimeä Sepon Sepon Seppo. Mies ei uskonut vihlailuita eikä suorempaakaan kehotusta poistua, vaan istui seurassa virnistellen ja Jallu-pulloa tyhjentäen. No, ihan vaaratonhan tuo mies oli, ja lähti lopulta jatkamaan matkaansa muutaman tunnin istuskelun jälkeen. :-)
 Aika kului hämmentävän nopeasti. Tuntui, että olin juuri istahtanut paikalleni ja seuraavalla kännykän vilkaisulla kello väitti olevansa jo kymmenen! Olin sopinut vielä tapaavani lukiokavereita Dublinissa - eikä tarvinut lähteä yksin, sillä suurin osa porukasta lähti mukaan.
 Kilometrin matkaan kului tosin valehtelematta melkein tunti, kun jokaisen patsaan eteen piti pysähtyä napsimaan edustavia kuvia ja videoita. Saatettiinpa siinä vähän laulaa ja höpöttääkin samassa niin, että varmasti oli koko Lahti hereillä. :-D
 Kun viimein päästiin sisään Dubliniin, kävin moikkaamassa Jossua, Jubua ja Jassea. Muutoin olinkin sitten aika tiiviisti alkuillan porukassa, sillä oltiinhan me saatu mukaan Makkokin. Vielä muutama drinkki ja paljon tanssia. Takaisin lähdettiin Makon ja Karoliinan kanssa kävelemään jo siinä yhden aikoihin, sillä meille vanhuksille alkoi jo riittää. Matka taittui joutuisaksi, vaikka pariin kertaan kirosinkin kenkävalintaani.. Ainakin yhden asian opin illan aikana: älä laita jalkaan korkkareita, jos reissussa pitää kävellä ja olla seisaallaan useamman tunnin ajan. :-D
 Sunnuntaina herättiin Karoliinan kanssa suhteellisen aikaisin. Karoliinalla vähän heikompi olo - ja koska olen jonkin sortin ihmemies, minulla vain jalat kipeät kävelystä ja pientä päänsärkyä. Lähdettiin siinä aamuvalmistelujen jälkeen Lanttilaan kirpparikierrokselle ja istuskeltiin aikamme ulkona auringonpaisteessa ennen, kuin Karoliina lähti jatkamaan matkaa Heinolaan. Loppupäivän käytinkin sitten mm. Supernaturalia katsellen samalla, kun Nana nukkui vieressä jalkaa vasten painautuneena. Ei yhtään hassumpi tapa parannella krapulaa.
Onnea vielä kerran kaikille valmistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti