sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Ysäribileet & tuparit

Moikka! Eilen tulikin juhlittua ihan kunnolla: ensin kaverin kaksikymppisiä, sitten ystävän tupareita. :-) Oli oikein mukava ilta, mutta nyt voisi taas pitää vähän taukoa...
 Lauantaiaamuna lähdettiin aikaisin kansainvälisille markkinoille, joissa kierreltiin useampi tunti. Kuvia en vaivautunut tällä kertaa räpsimään kuin instagramin puolelle (atsuli on käyttäjätunnus, mikäli joku ei ole vielä huomannut), mutta olikin ihan mukava vaan kierrellä ja tallentaa muistoja verkkokalvolle. Aamupäivä oli oikein onnistunut ja markkinat olivat yhtä hienot kuin edellisenäkin vuonna.
 Melkein heti markkinoilta kotoutumisen jälkeen sain soiton Karoliinalta. Meidän kyyti olikin yli tunnin etuajassa, joten sain kiireesti laittautua ja vaihtaa vaatteet, että ehdin mukaan. Sitten vaan reikäisissä farkuissa ja flanellipaidassa...
 ...juhlistamaan Riinan 20 v. synttäreitä.
 Illan teemana oli 90-luku, joten paikalla törmäsi mm. rokkareihin, Matti Nykäseen, grungehemmoihin ja krepattuihin kampauksiin. Teemajuhlissa on sitä jotain. ;-)
 
Illan synttärisankarikin pääsi ''salakuvaan''!
 
Illan aikana mm. juteltiin, katsottiin telkkaria, juotiin, pelattiin juomapelejä,.. ja mitä näitä nyt olikaan! Tunnelma oli rento ja viihdyttiin hyvin. Olisihan tuolla hyvin viihtynyt vähän pidempään kuin vajaat neljä tuntia..
 ..mutta meillä oli Karoliinan kanssa vielä tehtävää illaksi. Karoliina lähti taivaltamaan kolmen tunnin matkaa bussilla Turkuun, ja minä lähdin jatkamaan iltaa. Saatiin sopivasti vielä kyyti, ettei täytynyt selvittää matkaa määränpäihin busseilla.
 Loppuillasta ei sitten tullutkaan napsittua kuvia, mutta lähdin siis tupareihin Jossun uuteen asuntoon. Paikalla oli monta tuttua naamaa, lähinnä lukiosta, ja oli mukava höpistä ja juoda vähän liian monta lasillista boolia. Välillä meinasi jo mieliala laskea, mutta onneksi siitäkin selvittiin, sillä ilta oli oikein onnistunut. Oli mukava nähdä lukioaikaisia ystäviä kunnolla pitkästä aikaa!
Kotiin pääsin puolen yön aikoihin Oonan ja Viivin kyydillä, joten sekin puoli hoitui melko kätevästi.
 
Tänään olenkin vain rentounut (vaikkei niin paha olo ollutkaan): katsonut Supernaturalia, leiponut ulkoillut ja lueksellut. Oli kyllä kiva huomata yöllä kotiin palatessa, että Puppa ja Nana olivat poissaolon aikana ystävystyneet. Kumpikaan ei enää sähise - nyt vaan leikitään, rypistetään matot yhdessä kaahaillessa ja pudotetaan tavarat pöydiltä. Mutta eipä siinä mitään, antaa lapsien olla lapsia! :-)
Moikka!

2 kommenttia:

 1. kissakuvat aina tervetulleita. ja nyt fanityttökohtaus: KATOKSSÄKINSUPERNATURALIA!? yks mun lempparisarjoista <3
  teemabileet on ihania, ikävä kyllä en oo sellaisissa vielä ollu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, sillä niitä tulee olemaan täällä jatkossakin aika paljon. :-D Supernatural on aivan loistava - olen ihan muutaman kuukauden aikana koukuttunut sarjaan aivan totaalisesti. Ehdottomasti yksi parhaimmista sarjoista, joita tiedän. ♥
   Teemabileet on parhaita. Harmi, ettet ole koskaan päässyt käymään sellaisissa. Muista korjata vääryys - ja äkkiä! ;-)

   Poista